Copa del Rey (Купата на Краля)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Copa del Rey (Купата на Краля)
Атлетико от миналата година има 2 пъти обрат срещу Реал и 2 пъти срещу Барса в последната минута.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Добър резултат преди реванша. както се казва можеше и по-добре да е но можеше и по-зле!
Като цяло програмата ни в следващите 40-на дни е мега ......
Още от гостуването на Валенсия, двойки мачове с/у Реал за ШЛ, Барса за купата, с Барса и Атлетик домакински
и навън с/у Севиля, Еспаньол и Хетафе от шампионата. Не знам дали ще са живи футболистите след тези мачове.
Най- малкото това 4:4 и победата навън над Валенсия с 0:3 е едно позитивно начало.
Може би след мача на 06.04 навън с/у Севиля ще можем да мислим по темата имаме ли шанс да се сборим за титлата.
Като цяло програмата ни в следващите 40-на дни е мега ......
Още от гостуването на Валенсия, двойки мачове с/у Реал за ШЛ, Барса за купата, с Барса и Атлетик домакински
и навън с/у Севиля, Еспаньол и Хетафе от шампионата. Не знам дали ще са живи футболистите след тези мачове.
Най- малкото това 4:4 и победата навън над Валенсия с 0:3 е едно позитивно начало.
Може би след мача на 06.04 навън с/у Севиля ще можем да мислим по темата имаме ли шанс да се сборим за титлата.
Pichichi написа:Може би след мача на 06.04 навън с/у Севиля ще можем да мислим по темата имаме ли шанс да се сборим за титлата.
Бих казал, че колко коня ще останат за финалната права ще си проличи още след 28-я кръг. До тогава мачовете са:
за Реал: Бетис, Райо, Виляреал
за Барса: Сосиедад, Осасуна, Атлети
за Атлети: Билбао, Хетафе, Барса
- Furious_Monk
Скоро започва мача...дори да плачем след края е важно да се смеем преди неговото начало...
https://www.youtube.com/watch?v=cE-iehZ2Lh8
https://www.youtube.com/watch?v=cE-iehZ2Lh8
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
an4o_321 написа:Pichichi написа:Може би след мача на 06.04 навън с/у Севиля ще можем да мислим по темата имаме ли шанс да се сборим за титлата.
Бих казал, че колко коня ще останат за финалната права ще си проличи още след 28-я кръг. До тогава мачовете са:
за Реал: Бетис, Райо, Виляреал
за Барса: Сосиедад, Осасуна, Атлети
за Атлети: Билбао, Хетафе, Барса
Според мен фактор който може да натежи изкл. много в това дали ще имаш шанс да атакуваш титлата
в последните 7/8 кръга са контузиите и умората. Аз поради това съм написал че не знам дали ще са живи
футболистите след тези 40-на дни който вече започнаха от миналия уикенд!
Сорлот е голям хищник, въпреки, че Pichichi не го харесва. Той наистина наподобява дръвче, но явно има силен усет за позициониране пред гола във важни моменти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Момчето вкара супер важни голове до този момент от сезона не може да му се отрече.
Иначе не съм му фен да но се представя добре и е различен. Дето се вика става за опълчение и изсипване на
топки в наказателното ако нищо друго не върви. Но ей го за 4:4 съвсем малко му оставаше да пропусне,
би я във вратаря.
Иначе не съм му фен да но се представя добре и е различен. Дето се вика става за опълчение и изсипване на
топки в наказателното ако нищо друго не върви. Но ей го за 4:4 съвсем малко му оставаше да пропусне,
би я във вратаря.
Pichichi написа:... Но ей го за 4:4 съвсем малко му оставаше да пропусне,
би я във вратаря.
И това е вярно :д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Е, какво е това "за малко да пропусне"? Ами то и за малко да вкара още като влезе, ама имаше тънка засада. Не негова...
Никой не може да ме убеди, че мача срещу Селта нямаше да бъде спечелен, ако Сьорлот беше влязъл още на полувремето или поне към 60та минута. Само Симеоне не видя, че с човек по-малко, "дърво" като него е нужно за адресат на дългите подавания!
Най-добрия голмайстор в тима: Алварес - Мinutes per goal - 128'
Сьорлот - 108' (дузпите са в полза на Алварес)
Още нещо - периода не е 40 дни. Периодът е 20 дни - от гостуването завчера до международната пауза. После обаче може да има втори подобен период, който да започва от домакинството на Барселона на 02.04. и да продължава нататък. Но за такъв период трябва да бъде прескочен Реам М, което не изглежда много вероятно.
Никой не може да ме убеди, че мача срещу Селта нямаше да бъде спечелен, ако Сьорлот беше влязъл още на полувремето или поне към 60та минута. Само Симеоне не видя, че с човек по-малко, "дърво" като него е нужно за адресат на дългите подавания!
Най-добрия голмайстор в тима: Алварес - Мinutes per goal - 128'
Сьорлот - 108' (дузпите са в полза на Алварес)
Още нещо - периода не е 40 дни. Периодът е 20 дни - от гостуването завчера до международната пауза. После обаче може да има втори подобен период, който да започва от домакинството на Барселона на 02.04. и да продължава нататък. Но за такъв период трябва да бъде прескочен Реам М, което не изглежда много вероятно.
Време е да пръснем отново чоловата трупа от провокатори и после ония късметлии на финала. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют !