Това са истински достойните играчи,които могат да бъдат пример за подражание

пп:Джон Тери е капитан и лидер на клуба-в чистофутболно отношение е перфектен,но в чисточовешки план...той отдавна се провали,за съжаление...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:В този отбор на Челси имат точно 3-ма човека,които наиситна заслужават уважение и почитания( и в чисточовешки и морален аспект)-Франки Лампард,Петър Чех и Хуан Мата!
Това са истински достойните играчи,които могат да бъдат пример за подражание![]()
пп:Джон Тери е капитан и лидер на клуба-в чистофутболно отношение е перфектен,но в чисточовешки план...той отдавна се провали,за съжаление...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:smoothc написа:В този отбор на Челси имат точно 3-ма човека,които наиситна заслужават уважение и почитания( и в чисточовешки и морален аспект)-Франки Лампард,Петър Чех и Хуан Мата!
Това са истински достойните играчи,които могат да бъдат пример за подражание![]()
и ние трябва да се съобразяваме с твоето мнение защото...................................![]()
![]()
В отбора на Юнайтед колко са тези? А в този на Реал?! На Барселона?!
smoothc написа:Аз изказвам своето мнение,не го налагам на никого![]()
В Юнайтед-Гигси и Скоулс
В Реал-Касияс
В Барса-Шави и Пуйол
Santiago Munezz написа:smoothc написа:Аз изказвам своето мнение,не го налагам на никого![]()
В Юнайтед-Гигси и Скоулс
В Реал-Касияс
В Барса-Шави и Пуйол
Значи в Челси,Джон Тери не е пример за подръжание и отдавна се е провалил в човешки план щото е чукал жената на приятел,а в Юнайтед Гигс е пример за подръжание и заслужава уважение в чисто човешки морален аспект,въпреки че с години шиба жената на собствения си брат.Интересна логика
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Santiago Munezz написа:smoothc написа:Аз изказвам своето мнение,не го налагам на никого![]()
В Юнайтед-Гигси и Скоулс
В Реал-Касияс
В Барса-Шави и Пуйол
Значи в Челси,Джон Тери не е пример за подръжание и отдавна се е провалил в човешки план щото е чукал жената на приятел,а в Юнайтед Гигс е пример за подръжание,въпреки че с години шиба жената на собствения си брат.Интересна логика
rhaegar написа:И друга логика-в Челси са трима, в Юнайтед двама. Обаче Челси "накърнява морални ценности" или каквото там беше. Ае карай, няма какво да обясняваме
smoothc написа:Как пък разбра,че става въпрос за това?
Джон Тери загуби уважението на всички с расистките си коментари-загуби уважението и на водещите мениджъри,както и на редица футболисти(съотборници в националния отбор на Англия).
И друга логика-в Челси са трима, в Юнайтед двама. Обаче Челси "накърнява морални ценности" или каквото там беше. Ае карай, няма какво да обясняваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта