enguerino написа:Снощи повреме на мача се сетих за Деко, някой знаели къде се дяна това момче?
Мисля,че в Бразилия(Флуминензе,но провери)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Снощи повреме на мача се сетих за Деко, някой знаели къде се дяна това момче?
Жоржиньо написа:Пълни смешници са Испания .. най-смешния световен шампион...с 6 гола през цялото световно ..то се показва и от мачовете до сега Аржентина ги размазаха,след това едвам едвам биха Шотландия.. и сега бяха разгромени от Португалия..Няма какво да кажа повече.Всички помним какъв гол вкараха Испания на Португалия на световното .. от 2 метра засада![]()
Жоржиньо написа:enguerino написа:Снощи повреме на мача се сетих за Деко, някой знаели къде се дяна това момче?
Мисля,че в Бразилия(Флуминензе,но провери)
Жоржиньо написа:Пълни смешници са Испания .. най-смешния световен шампион...с 6 гола през цялото световно ..то се показва и от мачовете до сега Аржентина ги размазаха,след това едвам едвам биха Шотландия.. и сега бяха разгромени от Португалия..Няма какво да кажа повече.Всички помним какъв гол вкараха Испания на Португалия на световното .. от 2 метра засада![]()
Blue_Girl написа:Жоржиньо написа:Пълни смешници са Испания .. най-смешния световен шампион...с 6 гола през цялото световно ..то се показва и от мачовете до сега Аржентина ги размазаха,след това едвам едвам биха Шотландия.. и сега бяха разгромени от Португалия..Няма какво да кажа повече.Всички помним какъв гол вкараха Испания на Португалия на световното .. от 2 метра засада![]()
Това да е да си разпределиш силите и с малко попадения да станеш Сш!
bojkyy написа:Blue_Girl написа:Жоржиньо написа:Пълни смешници са Испания .. най-смешния световен шампион...с 6 гола през цялото световно ..то се показва и от мачовете до сега Аржентина ги размазаха,след това едвам едвам биха Шотландия.. и сега бяха разгромени от Португалия..Няма какво да кажа повече.Всички помним какъв гол вкараха Испания на Португалия на световното .. от 2 метра засада![]()
Това да е да си разпределиш силите и с малко попадения да станеш Сш!
Защото имат един от най-добрите треньори през последните години
Middlesbrough написа:и аз да съм треньор на Испания и аз ша ги направа световно шампиони е :Д
Споразумение между Испанската футболна федерация и Гранада беше постигнато вчера и въпреки че няма официално потвърждение, световният шампион Испания почти сигурно ще играе на 25 март евроквалификацията си срещу Чехия именно в андалуския град с митична история.Футболната федерация ще получи един милион евро от консорциума Хилядолетие от Кралство Гранада. По подобен начин Испанската футболна федерация се възползва от юбилейната годишнина на Мурсия и взе пари за официален мач на Ла Роха в югоизточна Испания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта