Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
CapitanePuyol
Re: Световен клубен футбол
Оня дето плюе по новия треньор на Спортинг, с който нямали шанс за титлата, да вземе да замълчи и да се извини в края на сезона.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Друго си е, да не казваш нищо, а след месец да го обърнеш на "аз казах ли ви"... :roll:
Порто и Бенфика са в криза. С Аморим Спортинг щяха да водят с 12 точки вече.
Олимпиакос и ПАО не се победиха в дербито. Добър кръг за АЕК.
Олимпиакос и ПАО не се победиха в дербито. Добър кръг за АЕК.
-
CapitanePuyol
Дербито с Бенфика си го взе. Има 3 победи и 1 равен досега в шампионата. Ако бяха оставили младежа след Аморим, изобщо нямаше и да са първи сега. Този новия беше на Витория Гимараеш и бяха 5ти когато го взеха от Спортинг.
-
CapitanePuyol
Според вас има ли шанс Неймар да се вземе в ръце и да се върне към големия футбол, най-вече да е готов и на ниво за Световното 2026та ?
CapitanePuyol написа:Според вас има ли шанс Неймар да се вземе в ръце и да се върне към големия футбол, най-вече да е готов и на ниво за Световното 2026та ?
Сега ще може да думка сестра си по-често и ще е в настроение. Но не, просто поредното бразилско леке на които други са му приоритетите. Тая година става на 33, ти сериозно ли си вярваш? А и Бразилия не е била толкова слаба от стотина години
-
CapitanePuyol
Не го жаля, ако някой е останал с грешно впечатление. Общо взето последния му голям мач за Бразилия беше на СП 2022 срешу хърватите, където определено игра много добре. 33г. навършва на 5ти февруари. Не мисля че това е чак толкова напреднала възраст. Иначе за дисциплината му и фейк контузиите му съм съгласен. Въпросът е дали е способен за един последен напън за 2026та. Впрочем Марадона за СП 1994 беше в подобно положение, неиграл футбол доста време, но се стегна за да играе на Световното. И той тогава беше на годините на сегашния Неймар.
CapitanePuyol написа:Не го жаля, ако някой е останал с грешно впечатление. Общо взето последния му голям мач за Бразилия беше на СП 2022 срешу хърватите, където определено игра много добре. 33г. навършва на 5ти февруари. Не мисля че това е чак толкова напреднала възраст. Иначе за дисциплината му и фейк контузиите му съм съгласен. Въпросът е дали е способен за един последен напън за 2026та. Впрочем Марадона за СП 1994 беше в подобно положение, неиграл футбол доста време, но се стегна за да играе на Световното. И той тогава беше на годините на сегашния Неймар.
И все пак, Марадона живееше за Аржентина и Световното. Иначе си прав но не го вярвам, от много години не съм го виждал сериозен.