Барселона и съдията - една друга басня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барселона и съдията - една друга басня

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:02

Hellkeeper написа:Колкото до Меси, да страхотен играч е, но не можеш да отречеш, че и той провокира понякога. Примери могат да се намерят и най-пресните са точно срещу Реал.

След това, което направи Рамос на 29.11.2010г. Меси може да провокира колкото си иска играчите на Реал и пак няма да дойдат нещата на кантар! ;)

Ако не се сещаш... при решен вече мач 5:0 за нас срещу Реал Рамос си изкара безумен червен картон за много гаменска постъпка... Сега ще се опитам да намеря в тубата клипче, за да ти покажа как действат играчите на Реал и да видиш, че те напълно си заслужават провокациите.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:06

Hellkeeper написа:А още "чекна", защото като стане дума за съдиите, тактично пропускате моментите, в които ви бутат и леко почвате да извъртате тема, с а в ония мач помниш ли какво стана?!?! И пак нито дума не каза за двете положения от клипа, както и за тези от мача с Интер...

Не пич, не ги пропускаме, просто вие - хейтърите само за тях говорите, а на нас феновете на Барса ни остава да ви показваме грешните съдийски решение във ВРЕДА на Барса! И ако за момент забравите омразата и завистта си към Барса ще видите, че нещата са на кантар! Да, веднъж рефера ни подарява нещо, в следващият мач друг рефер ни го взима същото това нещо! Обаче когато стане въпрос за Барса всички говорят само за подареното и страдат от амнезия за взетото! - а това дразни! Нима никога реферите не са грешили в полза на Интер, Челси, Арсенал, Реал?! Ама нито един в цялата история на тези славни клубове?! - не ми отговаряй въпроса е реторичен!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 01 май 2011 15:15

fcb_bg написа:Аз няма да повтярам сто пъти само защото ти не четеш какво пишат хората. На всичките ти въпроси съм дал отговор. Щом толкова те е еня - листи назад темата.
Направо кафа вече.
Айде - Барса нищо не играят; хич не я умеят тая игра; всяка купа и титла им е заради съдиите без тях няма да излязат от групите; нито един червен картон на съперника им не е заслужен , а е плод на Вияртото вилнеещо из цялата Вселена; стават за 3-ти пореден път шампиони в Испания само заради реферите; бият си прекия конкурент за титлата 3 години само с реферите; Меси за 3-ти пореден път ще стане голмайстор на ШЛ заради Щарк, марк и компания, тия 52 вкарани гола са от засади, дузпи и на празна врата; Валдес е риба, ама за кой ли път ще вземе "Самора" и т.н.
От друга страна - всичките съперници на Барселона играят извънземен футбол; никога не нарушават правилника на играта; никога не оспорват съдийско решение; треньорите им винаги са прави; никога не играят грубо; никога не са вкарвали гол от засада; никога съответно не са и симулирали; всяка дузпа и всеки картон вдигнат за тях срещу Барселона( а, и не само) са напълно измислени и достойни за фентъзи жанра; картоните вдигнати за Барселона и дузпите дадени срещу тях са 1000%-ви и не подлежат на съмнение; те винаги са печелили шампионата си честно, някои и ШЛ без никаква дискусионна ситуация и т.н.

Абе гледам аз, гледам и не виждам нищо да си коментирал по въпросните клипове, пък те не са толкова назад в темата, само на предната страница са... Ама щом си казал, значи си ги коментирал.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 01 май 2011 15:21

megan fox написа:
Hellkeeper написа:А още "чекна", защото като стане дума за съдиите, тактично пропускате моментите, в които ви бутат и леко почвате да извъртате тема, с а в ония мач помниш ли какво стана?!?! И пак нито дума не каза за двете положения от клипа, както и за тези от мача с Интер...

Не пич, не ги пропускаме, просто вие - хейтърите само за тях говорите, а на нас феновете на Барса ни остава да ви показваме грешните съдийски решение във ВРЕДА на Барса! И ако за момент забравите омразата и завистта си към Барса ще видите, че нещата са на кантар! Да, веднъж рефера ни подарява нещо, в следващият мач друг рефер ни го взима същото това нещо! Обаче когато стане въпрос за Барса всички говорят само за подареното и страдат от амнезия за взетото! - а това дразни! Нима никога реферите не са грешили в полза на Интер, Челси, Арсенал, Реал?! Ама нито един в цялата история на тези славни клубове?! - не ми отговаряй въпроса е реторичен!

Много ми е чудно, защо след мача с Реал, не се коментираха головете на Меси, а се коментира (не става дума за форума) картона на Пепе. Рио Фърдинат също не коментира головете на Меси, а коментира симулациите на Барселона. И те ли мразят Барселона и са хейтъри? Явно има нещо, щом толкова хора не говорят за головете на Меси, а за другите неща. Не мислиш ли?

Омразата и завистта към Барса? Лично аз нито ви мразя, нито ви завиждам за нещо. Коментирам ви сега, защото като стане дума за ситуациите, в които съдиите ви бутат, вие веднага почвате с гола на Милито. Ей заради това ви коментирам.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:35

Hellkeeper написа:Много ми е чудно, защо след мача с Реал, не се коментираха головете на Меси, а се коментира (не става дума за форума) картона на Пепе. Рио Фърдинат също не коментира головете на Меси, а коментира симулациите на Барселона. И те ли мразят Барселона и са хейтъри? Явно има нещо, щом толкова хора не говорят за головете на Меси, а за другите неща. Не мислиш ли?

Омразата и завистта към Барса? Лично аз нито ви мразя, нито ви завиждам за нещо. Коментирам ви сега, защото като стане дума за ситуациите, в които съдиите ви бутат, вие веднага почвате с гола на Милито. Ей заради това ви коментирам.

Фърдинанд коментира, защото го е страх от нас! Защото знае, че не могат да ни победят във финала и никак не му се иска Барса да е съперник на Манчо!

Чисто и просто нещата се свеждат до следното: Вие изброявате всички ситуации, в които реферите са ни подпрели и възоснова на тях твърдите, че ние сме съдийски отбор. Ок - имате това право! Само, че когато ние феновете на Барса ви изкараме контра аргументи (ситуации), когато сме били ощетявани - т.е. доказателства, че не сме съдийски отбор вие се правите, че тези ситуации са маловажни и че изобщо не съществуват! - това е меко казано лицемерно!

Ок, нека приемем твоята/вашата версия, че сме съдийски отбор..., тогава, моля отговори ми на следните въпроси:

1. След като сме толкова съдийски отбор защо при резултат 0:1 за нас в Лондон бе отменен редовен гол на Меси? Защо при същият резултат бе спестен нарисуван червен картон на Сонг?! - нали сме съдийски отбор значи рефера трябваше да ни подпре и да зачете РЕДОВНИЯТ гол на Меси?!!

2. Защо година по-рано отново срещу Арсенал рефера подари на топчиите измислена дузпа?! Дузпа, която Фабрегас вкара и даде надежда на феновете на артилеристите (и на всички, които ненавиждат Барса), че Арсенал могат да ни отсранят?

3. Защо рефера зачете гола на Милито, а в реванша ни отмениха нашият гол?! Понеже сме съдийски отбор затова е свирена несъществуващата засада на Милито в Милано и затова бе изгонен Мота в реванша, но защо при другите две ситуации рефера не ни подпря, нали сме съдийски отбор?!

4. Защо на Камп Ноу срещу Челси не ни дадоха дузпата срещу Анри?! Нали сме съдийски отбор, защо рефера не ни подпря?!

Ако наистина бяхме такъв съдийски отбор, какъвто се опитвате да ни изкарате тези ситуации, които изброих нямаше да съществуват и щяха да бъдат свирени в наша полза, а не в полза на съперниците ни!!!
Ето дай смислени обяснения на тези 4 въпроса от последните 3 години и ще приема вашата теза, че сме съдийски отбор!!!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 01 май 2011 15:40

Аз още не съм видял снимка, която да потвърди на 100% дали голът на Меси е правилно или неправилно отменен :!:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:42

Awesome написа:Аз още не съм видял снимка, която да потвърди на 100% дали голът на Меси е правилно или неправилно отменен :!:

А нещо да кажеш за дузпата подарена ви година по-рано?! А за това, че рефера в Лондон си затвори очите са касапската игра на Сонг?!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:43

Awesome написа:Аз още не съм видял снимка, която да потвърди на 100% дали голът на Меси е правилно или неправилно отменен :!:

Ето ти ситуацията:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Mvj7qVqgXw&feature=related[/youtube]

НИКАКВА ЗАСАДА, РЕФЕРА ВИ ПОДПРЯ, А НАС НИ ПОРЯЗА!!!
Хубавичко загледай 9-тата секунда на клипа - има стоп кадър и ясно се вижда, че засада НЯМА! Отделно, че имаше игра с ръка, за която никой нищо не казва - тя също се вижда на клипа!!!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 01 май 2011 15:49

Не ти говоря за тази ситуация - ясно е, че засада там няма. Имам предвид това, което става по-нататък - при пасът на Педро към Меси ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 15:56

Awesome написа:Не ти говоря за тази ситуация - ясно е, че засада там няма. Имам предвид това, което става по-нататък - при пасът на Педро към Меси ;)

Педро не подава на Меси, а стреля във вратата на Арсенал, топката попада в краката на Меси, след като бе нескопосано избита от вашият вратар! Т.е. засада няма! Каква е вината на нашите играчи, че вашият вратар не може да избие топката както трябва?! А Меси след като подаде към Педро и както ти самият каза засада няма продължи да навлиза напред, но към него вече пас няма! Топката попада в Меси след отиграване на ВАШ играч, а не на НАШ!!! ;)

А нещо за играта с ръка да кажеш? ;)

Върни се в “Футбол - Свят”