Най-силното първенство е в Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Най-силното първенство е в Испания

Мнениеот megan fox » 12 яну 2011 21:04

Ballancee написа:Да определиш кое е по-равностойни , силно , интересно е все едно да убедиш привърженик на Левски ,че ЦСКА е по-велика от неговия отбор или обратното да кажеш на привърженик на ЦСКА ,че Левски е по-велик ;) предполагам ,че скоро няма да стигнете до общ консенсос темата ще я ''отводнявате'' още 1001 дни и нощи !

За пристрастията си прав, но винаги има някой/нещо, което да се явява НАЙ! Та, ако изключим личните си пристрастия... и наистина тръгнем да оценяваме по някакъв критерий все в един момент ще стигнем до консенсус кое първенство е най-добро.

Ест ще бъде желателно да се избягват "критерии" като стил на игра, защото едни се кефят на по-техничен футбол, други на по-бърз, трети на по-силов, а има и такива, които се кефят на грубости ала Вини Джоунс, и тн! Та красотата като цяло е нещо субективно.

Бтв защо не разгледаме силата на първенствата спрямо играчите, които участват в тях, защото реално самите играчи правят едно първенство силно... ;)
Въпреки разни дребни пристрастия на някои хора към Дрогба, Руни, Бербатов, Джерард и Лампард... мисля, че всички ще се съгласят, че най-добрите футболисти играят в Испания. ;) От кого да започна да изброявам от световните шампиони или от Меси и CR? Та мисля, че това може окончателно да сложи край на спора кое първенство е по-доброто! След като най-добрите играят в Испания... най-логичното нещо е Примера да е най-силното първенство! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 яну 2011 00:52

megan fox написа:
Ballancee написа:Да определиш кое е по-равностойни , силно , интересно е все едно да убедиш привърженик на Левски ,че ЦСКА е по-велика от неговия отбор или обратното да кажеш на привърженик на ЦСКА ,че Левски е по-велик ;) предполагам ,че скоро няма да стигнете до общ консенсос темата ще я ''отводнявате'' още 1001 дни и нощи !

За пристрастията си прав, но винаги има някой/нещо, което да се явява НАЙ! Та, ако изключим личните си пристрастия... и наистина тръгнем да оценяваме по някакъв критерий все в един момент ще стигнем до консенсус кое първенство е най-добро.

Ест ще бъде желателно да се избягват "критерии" като стил на игра, защото едни се кефят на по-техничен футбол, други на по-бърз, трети на по-силов, а има и такива, които се кефят на грубости ала Вини Джоунс, и тн! Та красотата като цяло е нещо субективно.

Бтв защо не разгледаме силата на първенствата спрямо играчите, които участват в тях, защото реално самите играчи правят едно първенство силно... ;)
Въпреки разни дребни пристрастия на някои хора към Дрогба, Руни, Бербатов, Джерард и Лампард... мисля, че всички ще се съгласят, че най-добрите футболисти играят в Испания. ;) От кого да започна да изброявам от световните шампиони или от Меси и CR? Та мисля, че това може окончателно да сложи край на спора кое първенство е по-доброто! След като най-добрите играят в Испания... най-логичното нещо е Примера да е най-силното първенство! ;)

Най-добре ще бъде тези неща да бъдат казани от хора който не следят '' Премиершип'' и '' Ла Лига'' главно за да сме сигурни ,че няма да има пристрастия .Даже може да се направи и анкета по-темата.Иначе само да вметна ,че за мен Роналдо никога не би могъл да играе по-такъв начин в който го правеше в Манчестър Ю , главно в сезон 2007/2008г. когато реализира 40-гола та и от горе. Колкото и решаващ футболист да е за ''белия балет'' си мисля ,че едвали би играл по-начина по-който го правеше за Фъргюсън.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 яну 2011 01:32

Ballancee написа:Най-добре ще бъде тези неща да бъдат казани от хора който не следят '' Премиершип'' и '' Ла Лига'' главно за да сме сигурни ,че няма да има пристрастия .Даже може да се направи и анкета по-темата.Иначе само да вметна ,че за мен Роналдо никога не би могъл да играе по-такъв начин в който го правеше в Манчестър Ю , главно в сезон 2007/2008г. когато реализира 40-гола та и от горе. Колкото и решаващ футболист да е за ''белия балет'' си мисля ,че едвали би играл по-начина по-който го правеше за Фъргюсън.

В думите ти има логика, но има и друг вариант, да чуем и мнението на хората, които имат любими отбори и в двете първенства и респективно ги следят изкъсо. Примерно Мидълзбро, Джак, Зинедин Зидан, има и други, но в момента не се сещам за никовете им. Всеки един от тях си има по един любим отбор в двете първенства и мисля, че мнението им ще бъде обективно. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 13 яну 2011 01:55

Блатер: Ла Лига е най-доброто първенство в света

Президентът на ФИФА Сеп Блатер призна, че според него испанската Ла Лига е най-доброто първенство в света и останалите национални шампионати трябва да взимат пример от нея. Като свой основен довод за това, Блатер изтъкна факта, че цели 8 испански играчи попаднаха в идеалния отбор за 2010-а година.
„Ла Лига определено е най-силното първенство в света. Когато погледнем националния отбор на Испания, виждаме, че всички играчи в него се състезават в Примера. Висшата лига пък е най-комерсиалния шампионат, в който участват страхотни отбори и играчи. Според мен обаче всички силни първенства в Европа трябва да взимат пример именно от Ла Лига”, каза Блатер пред „Си Ен Ен Уърлд
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 яну 2011 08:19

Ама, вие сега на Блатер ли ще вярвате ?
Та тоя човек даде световното на тия индианци с вувузелите от Южна Африка ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2011 09:40

megan fox написа:В думите ти има логика, но има и друг вариант, да чуем и мнението на хората, които имат любими отбори и в двете първенства и респективно ги следят изкъсо. Примерно Мидълзбро, Джак, Зинедин Зидан, има и други, но в момента не се сещам за никовете им. Всеки един от тях си има по един любим отбор в двете първенства и мисля, че мнението им ще бъде обективно. :)

Както сигурно си личи от аватара ми, имам си любими отбори и в двете първенства. Трудно мога да взема твърда позиция, но смятам, че Примера дивисион е по-доброто първенство.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”