Копа Америка 2021

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Копа Америка 2021

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2021 09:04

ViscaBarca написа:Искам да чуя каква ще е новата контра срещу Меси от тук нататък. Разбрахме, че до сега нямаше трофей с националния и заради това не бил велик. А сега, драги ми разбирачи, когато вече има трофей с Аржентина и когато е на път да пренапише пренаписаната от него история, печелейки 7-ма златна топка, къде ще се скриете? В коя дупка ще се заврете? Ще посмеете ли изобщо да кажете нещо против Меси? Вече сравненията с Роналдо съвсем олекнаха и вие го знаете. Ако сте мъже, искам всички, които не изпускате възможност да плюете по НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ, раждал се някога, да се извините и да признаете, че се лаици на тема футбол!

От десетия път успя. Браво. Меси няма световна титла, а златната топка я превъртаха в един голям импотентен член, с който може само да се похвалиш.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 11 юли 2021 09:05

Айде, безкрайният спор пак започна.
Само да не забравя да спомена, че бразилците бяха ощетени в случая от липсата на маестрото с клиничен завършек Гонзало Игуаин. Евентуално негово присъствие щеше да се усети.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юли 2021 09:11

ViscaBarca написа:Искам да чуя каква ще е новата контра срещу Меси от тук нататък. Разбрахме, че до сега нямаше трофей с националния и заради това не бил велик. А сега, драги ми разбирачи, когато вече има трофей с Аржентина и когато е на път да пренапише пренаписаната от него история, печелейки 7-ма златна топка, къде ще се скриете? В коя дупка ще се заврете? Ще посмеете ли изобщо да кажете нещо против Меси? Вече сравненията с Роналдо съвсем олекнаха и вие го знаете. Ако сте мъже, искам всички, които не изпускате възможност да плюете по НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ, раждал се някога, да се извините и да признаете, че се лаици на тема футбол!

Като искаш хейтене - https://www.fotmob.com/livescores/32316 ... -vs-brazil

Меси е с най-ниската оценка от играчите на Аржентина. Нищо не е направил в мача.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2021 09:52

Честито на Аржентина и най-вече на Меси, на който само това му липсваше в бляскавата кариера, но много поздрави и за г-н Тите. Няма как с играчи като Ричарлисон, Евертон, Фред, Пакета, Едерсон, както и приключилите Данило и Тиаго Силва да постигнеш нещо. Догодина в Катар може и да не успее да излезе от групите, ако им се паднат малко по-силни отбори. Не го казвам от гледна точка на това, че съм фен на Ливърпул, но Алисон е много по-надежден вратар от грозника от Сити, Фред е недолюбван от всеки фен на Юнайтед, а надменното ла*но Ричарлисон изобщо няма място в този състав. Имаш Винисиус, който може да пропуска, но поне бяга като ненормален и може да даде тук-там някой пас, докато тоя е пълен безполезник, заедно със съименника на отборчето му Евертон. Бразилия не е ставала световен шампион вече близо 20 години, а като гледам няма индикации да стане и в следващите 20. Нищо общо няма този отбор с предишните уникални поколения на бразилците. От 11 титуляра снощи, само трима са световна класа - Неймар, Каземиро и Маркиньос. Е, как да станат нещата? Не, че Аржентина гъмжи от класа, но сякаш е било писано да спечели, за да може Меси все пак да се изравни с Кристиано и по този показател, като най-сетне вдигна континенталната купа с родината си. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2021 10:36

Вратарчето на Сити е потрес. В А група ще го псуват и целят с всичко що лети. Но нали може да дава по 1245 къси пака на мач и е любимец на Пеп.

Сега остава да направят световното на всеки 6 м. и гледаш Аржентина и Бразилия пак станали шампиони.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 11 юли 2021 10:38

1914.1902 написа:

Меси е с най-ниската оценка от играчите на Аржентина. Нищо не е направил в мача.

Кой е футболистът с най-много голове и асистенции на турнира? Кой взима приза за най-добър играч? Тези оценки, които даже нв знам дали са истина, утре никой няма да ги помни! Помни се победителя. 2015-та Меси като направи супер мач на финала, какво стана? Паднаха, сега обаче трофеят е за Аржентина и на всичкото отгоре е спечелен на Маракана срещу Бразилия! Първа загуба на Бразилия в официален мач на Маракана от 1950г! Ей тука заплювам, че Аржентина ще спечели и световното. Вече са набрали скорост и няма кой да ги спре!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юли 2021 10:40

ViscaBarca написа:
1914.1902 написа:

Кой е футболистът с най-много голове и асистенции на турнира? Кой взима приза за най-добър играч? Тези оценки, които даже нв знам дали са истина, утре никой няма да ги помни! Помни се победителя. 2015-та Меси като направи супер мач на финала, какво стана? Паднаха, сега обаче трофеят е за Аржентина и на всичкото отгоре е спечелен на Маракана срещу Бразилия! Първа загуба на Бразилия в официален мач на Маракана от 1950г! Ей тука заплювам, че Аржентина ще спечели и световното. Вече са набрали скорост и няма кой да ги спре!

Няма да ти чета изобщо нещата, просто искам да ти кажа, че винаги има хейтъри. :roll:

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 11 юли 2021 11:04

[mp3][/mp3]
1914.1902 написа:
ViscaBarca написа:
1914.1902 написа:

Няма да ти чета изобщо нещата, просто искам да ти кажа, че винаги има хейтъри. :roll:

Никой не те кара да ги четеш! Аз обаче за пореден път отбелязвам факта, че трофеят с националния отбор вече е спечелен Най-най големият аргумент срещу Меси вече го няма! Наистина се чудя феновете на Кристиано с какви лостове могат да изкарат своя любимец по-велик от тук нататък.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2021 11:12

Мисля, че еуфорията те държи здраво и не мислиш трезво. Леко превъзнасяш Аржентина според мен, в Европа има доста силни отбори с млади футболисти, които ще стават още по-добри и на първо четене мога да ти изброя поне 3 европейски отбора, за които тази Аржентина не би била особено голям проблем. Викаш, щом са спечелили Копата са набрали сила и нямат спирка, а довечера победителя на Еврото? За него няма ли да важи същото, особено ако е Италия, понеже Инглатера са си добре познати ботълници. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”