Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Уникален гол на Бербатов

Мнениеот masona84 » 28 авг 2010 23:22

lionel_messi написа:
drogooo написа:Абе разбирача "българин" дето си си сложил турско знаме на аватар(дори и запалено) и си се писал меси

Нали ти и още куп лумпени определено разбиращи от футбол повече от "посредствения" САФ ( който даде 40млн за Бербо) упреквахте точно Бербатов ,че не играе ,че пречи,че не се раздава в националния.
Ами ето даде път на младите,да се хвърлят като лъвове за националния за да не пречи той.
За какво го искаш в националния???

Ти сляп ли си, виж ми подписа ! Меси ми е любимия футболист - да, проблем? А според теб раздаваше ли се?? Та той буквално през повечето време ходеше !!!

Пожелавам нс всеки футболист да ходи и да направи това което той направи.САФ скоро се маха явно имаш повече познания над играта подай молба да те назначат мисля че няма да пропуснат тази уникална възможност

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 28 авг 2010 23:24

Разликата със или без Бербатов не е голяма за националния.Дали един играч ще бъде пазен от 2ма централни защитници цял мач и ще освободи повече пространство за другите ни нападатели не е от голямо значение(сарказъм).Желая му успех за Юнайтед, макар че съм фен на Ливерпул и един ден да се върне в ЦСКА, където му е мястото.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 авг 2010 23:24

Гола се изработва, основно от халфовете и защитниците. Нападателите са само върха на айсберга. При нестабилни защитници нищо не се получава, независимо от халфовете и нападателите.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:25

lionel_messi написа:
drogooo написа:Абе разбирача "българин" дето си си сложил турско знаме на аватар(дори и запалено) и си се писал меси

Нали ти и още куп лумпени определено разбиращи от футбол повече от "посредствения" САФ ( който даде 40млн за Бербо) упреквахте точно Бербатов ,че не играе ,че пречи,че не се раздава в националния.
Ами ето даде път на младите,да се хвърлят като лъвове за националния за да не пречи той.

Ти сляп ли си, виж ми подписа ! Меси ми е любимия футболист - да, проблем? А според теб раздаваше ли се?? Та той буквално през повечето време ходеше !!!

Ако ще и подписа да ти е Айнщайн се тая!!!

САФ на официялната пресконференция преди малко:“He has got fantastic technique. He orchestrated a lot of our football today – Dimitar and Paul Scholes both did. That contribution doesn’t go unnoticed.”

Братле ти сигурно повече разбираш!!!Ако ме питаш оди сменяй сър-а.
Айде сега ако искаш влез в сайта на ман и виж статистиката за избягани километри.Като говориш не е хубаво да е само за да правиш течение през устата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 28 авг 2010 23:27

drogooo написа:
lionel_messi написа:

САФ на официялната пресконференция преди малко:“He has got fantastic technique. He orchestrated a lot of our football today – Dimitar and Paul Scholes both did. That contribution doesn’t go unnoticed.”

Айде сега ако искаш влез в сайта на ман и виж статистиката за избягани километри.Като говориш не е хубаво да е само за да правиш течение през устата.

Е там как няма да бяга, това да не е националния да се разхожда..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 28 авг 2010 23:28

http://www.redforcerising.net/2010/08/29/photo-what-was-written-on-berbas-shirt/ - Тук може да видите защо Бербатов си свали фланелката , както и гола.

"Тате за теб" . :)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 28 авг 2010 23:28

drogooo написа:
lionel_messi написа:

Жалко че не избират тренер със гласуване ето че МЕСИТО ИМА два гласа от мен и теб само от форума на гонг засега,това е единствента пречка да го замени,и тогава жална му майка на Бербатов

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:31

UltraBlue. написа:Не знам както и да е...писна ми да споря ама искам да ви кажа че някои го хвалите прекалено много.. което е доста незаслужено!

Може би имаме до някъде различна гледна точка и от това че и аз се занимавам с футбол и от малък съм фен на Гонзо , М.Петров и подобни играчи които играят с хъс , желание , битка.. това е и моя стил 90 мин тичане като луд докато краката те държат а не да си тичках по терена се едно водиш 4:0

Напротив много малко го хвалим все едно е турчин,грък,албанец....все едно е един от 236-те българи играещи в 5-те топ отбора в света.
Той не бяга,влачи се "все едно води 4:0" ...за разлика от него даречем тичащия като луд 90мин. Гонзо(основно с/у ЦСКА) игра поне няколко пъти финал в шампионска лига,стана шампион на Англия.... евала
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 авг 2010 23:33

UltraBlue. написа:
lionel_messi написа:]
gadelev написа:Господин lionel Messi или там както си се написал, виждам че дори имаш смелостта да си напишеш истинското име. Вземи си свали очилата които носиш приятелю и излез малко от вас на чист въздух. Този компютър ще ти запали мозъка, станал си меко казано неадекватен. Даваш "компетентно" мнение за човек когото 84000 изпращат на крака с ръкопляскания, някой заради когото Българското знаме се вее на Олд Трафорд. Пожелавам ти родителите ти да осъществят някоя продажба на имот на село, че да те спонсорират да идеш на този стадион и да изглежаш някой мач. Не играел за националния отбор, че какво точно да играе там?! Централен защитник, халф, нападател ли?! Сам да си е подава и сам да е вкарва, сам да е отнема???!!!!

Ае що не вземете да му направите една свирка, като ви гледам с какъв хъс го защитавате?? КУР ЗА БЕРБАТОВ ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

+1

Защо никога до сега не сме казали лоша дума за М.Петров и Стилян защо ??? Защото момчетата играят с желание и си оставят сърцето на терена не като този човек бербатов..

Ти идиот ли си, бе?????? Стилиян се отказа от националния!!!!!! (и го плюхте) Мартин го пишеха във вестниците като "българина"........ от онези, които са окупирали името България и определят кои са българи и кои подоизменници........ а като си спомня за Мартин до мача с Румъния как се брояха всеки гол и всеки пропуск.........
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:34

Айде сега ако искаш влез в сайта на ман и виж статистиката за избягани километри.Като говориш не е хубаво да е само за да правиш течение през устата.[/quote]

Е там как няма да бяга, това да не е националния да се разхожда..[/quote]

Е нали до одеве разправяше че не бягал де????Като се критикува някой е хубаво да е градивно,да се прочете ,да се погледа... а не фенски Лакардийка малко щот другите плюят та айде и аз малко...!!!!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”