Тотнъм 1180
Браво,браво

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тотнъм 1180
Sardukar написа:Феновете на МанЮ в БГ са повече от всички останали взети заедно(на отбори от други страни говоря). Което на мен ми изглежда нормално. Все пак английското е най-гледано в България, а там те доминират. Като добавим, че имат и фенове заради Бербо ехе......Споко като САФ се махне ще окапят доста
MuFc1878 написа:Sardukar написа:Феновете на МанЮ в БГ са повече от всички останали взети заедно(на отбори от други страни говоря). Което на мен ми изглежда нормално. Все пак английското е най-гледано в България, а там те доминират. Като добавим, че имат и фенове заради Бербо ехе......Споко като САФ се махне ще окапят доста
вЕрвай си..... много сте заблудени, че повечето са фенове заради Бербатов!!! За другото си прав. Феновете на отбора родени след 70 година са привърженици на отбора заради Сър Алекс и това, което той направи с отбораКакво грешно има тук?
Обясни ми ти на кой отбор си фен и защо
MuFc1878 написа:Sardukar написа:Феновете на МанЮ в БГ са повече от всички останали взети заедно(на отбори от други страни говоря). Което на мен ми изглежда нормално. Все пак английското е най-гледано в България, а там те доминират. Като добавим, че имат и фенове заради Бербо ехе......Споко като САФ се махне ще окапят доста
вЕрвай си..... много сте заблудени, че повечето са фенове заради Бербатов!!! За другото си прав. Феновете на отбора родени след 70 година са привърженици на отбора заради Сър Алекс и това, което той направи с отбораКакво грешно има тук?
Обясни ми ти на кой отбор си фен и защо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта