Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Бербатов/Тевез vs сър Фъргюсън

Мнениеот Tommi » 31 май 2011 18:42

megan fox написа:
И си мислиш, че най-малкото Моуриньо няма да спечели поне още веднъж ШЛ?! Хах! Анчелото най-вероятно повече няма да вдигне трофея, но Жозе и Пеп... имат още толкова много години да са треньори, че 100% не само ще минат САФ, но и Боб Пейсли!!! ;)

Тук не става въпрос за мислене, а за статистика. ;) Ако сте живи и здрави, след 10-20 години отново ще коментираме кой треньор колко купи има. ;) Ернст Хапел, Хитсфелд, Ариго Саки, Дел Боске, Еленио Ерера, Мигел Муньос и др. са с 2 купи защо Гуардиола и Моуриньо да не останат с 2? А пък Фъргюсън ако спечели още 2-3 купи. :? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 18:42

megan fox написа:
Tommi написа:Ливърпул - Алавес. ;)

Да, което е финала за купата на УЕФА от 2001-а година. Което са точно 10 години назад! ;)
И виж кого са победили Пул... Алавес! Сигурен съм, че не си ги бил чувал преди финала... (Нито пък след него :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

А те Алавес не отпаднаха ли още същатата година? Или беше следващата? Или пък се бъркам тотално...

ЕДИТ: Грешка, 02/03 отпадат.
Последна промяна от dxl на 31 май 2011 18:48, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 31 май 2011 18:45

megan fox написа:

И си мислиш, че най-малкото Моуриньо няма да спечели поне още веднъж ШЛ?! Хах! Анчелото най-вероятно повече няма да вдигне трофея, но Жозе и Пеп... имат още толкова много години да са треньори, че 100% не само ще минат САФ, но и Боб Пейсли!!!

За Жозе спор няма, а Гуардиола ще го видим тепърва като се разбие триото Шави, Иниеста и Меси ключът в играта на Барса ;)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 31 май 2011 18:47

dxl написа:
megan fox написа:
Tommi написа:Ливърпул - Алавес. ;)

Да, което е финала за купата на УЕФА от 2001-а година. Което са точно 10 години назад! ;)
И виж кого са победили Пул... Алавес! Сигурен съм, че не си ги бил чувал преди финала... (Нито пък след него :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

А те Алавес не отпаднаха ли още същатата година? Или беше следващата? Или пък се бъркам тотално...

Бтв неслучайно бях казал 10 години.
Нека броим отзад напред 10 сезона да видим какво ще се получи :twisted:
2010/2011 - 1
2009/2010 - 2
2008/2009 - 3
2007/2008 - 4
2006/2007 - 5
2005/2006 - 6
2004/2005 - 7
2003/2004 - 8
2002/2003 - 9
2001/2002 - 10!!!
2000/2001 - 11!!! - чак преди 11 сезона английски отбор успя да победи испански във финал на ЕКТ! ;) ФАКТ
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 31 май 2011 18:48

dxl написа:
sMotLiO написа:Изпусна смисълът на всичко,нали? Аз казах,че Юнайтед нямат парите на Барселона&Реал и за това липсват "по-сериозните" успехи на европейската сцена. Докато едни играха с Роналдиньо и Зидан , други го правиха с Джемба-Джемба.

Само да поясня, че от тия всичките милиони, дадени за трансфери от Реал, някои от тях са за - 30 Бензема, 28 дебелия Роналдо, 23 Анелка, 21 Робен... С тях Реал помете, всичко, нали?

Както и да е.
Обясни ми как Форбс и всякакви други агенции и списаия считат Манчестър за един от най-богатите клубове (моля не бъркайте печалба, приходи и бюджет), а те няма да могат да си позволят да купуват скъпи играчи?
САФ даде почти 31млн. паунда за Берба. Без проблеми(ако му разрешат) ще ги даде, че и отгоре за Снайдер, Хълк, Фалкао, Ниймар и всеки еидн друг конвертируем футболист.

Моля Ви - не се опитвайте да казвате на черното бяло! Реал и Барса може да застрелят всеки с пачките си, ако решат да ги извадят (както и Сити, и Челси), но да кажете, че Манчестър не може да си позволи големи траснфери, е смешно...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 18:51

^
DmG - ОК, няма да спорим. Манчестър Юнайтед нямат пари за големи трансфери, това че са давали по 25-30млн. паунда е някакво невероятно финансово явления за тях.
Те са отбор, които с невероятно малки финансови възможности, играе невероятно добре, като по този начин автоматично се превръща в най-силният и смазващ всички остнали отбор...

ПС: както казах - понякога феновете на Юнайтед, в желанието си да сте прави и да защитите отбора, сте готови да кажете на черното - бяло...

Живи и здрави!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 18:52

ЕДИТ: Двоен пост.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 31 май 2011 18:59

dxl написа:
sMotLiO написа:Изпусна смисълът на всичко,нали? Аз казах,че Юнайтед нямат парите на Барселона&Реал и за това липсват "по-сериозните" успехи на европейската сцена. Докато едни играха с Роналдиньо и Зидан , други го правиха с Джемба-Джемба.

Само да поясня, че от тия всичките милиони, дадени за трансфери от Реал, някои от тях са за - 30 Бензема, 28 дебелия Роналдо, 23 Анелка, 21 Робен... С тях Реал помете, всичко, нали?

Както и да е.
Обясни ми как Форбс и всякакви други агенции и списаия считат Манчестър за един от най-богатите клубове (моля не бъркайте печалба, приходи и бюджет), а те няма да могат да си позволят да купуват скъпи играчи?
САФ даде почти 31млн. паунда за Берба. Без проблеми(ако му разрешат) ще ги даде, че и отгоре за Снайдер, Хълк, Фалкао, Ниймар и всеки еидн друг конвертируем футболист.

Моля Ви - не се опитвайте да казвате на черното бяло! Реал и Барса може да застрелят всеки с пачките си, ако решат да ги извадят (както и Сити, и Челси), но да кажете, че Манчестър не може да си позволи големи траснфери, е смешно...

Ти май не разбираш,че Юнайтед не може да се пребори за подписа на даден играч ако Барса или Реал са решили да го купят? А разбираш ли какво е трансферен бюджет? Знаеш ли,че Форбс не играят никаква роля в определянето му? Запознат ли си,че сумите на не малко от привлеченитени футболисти се препокриват от такива на продадени? (За Юнайтед говоря)
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 19:02

^
Погледни горния ми пост. :) Току-що осъзнах, че явно съм бил в невероятна грешка. Манчестър просто нямат пари за трансфери. :) Чакат да продадат някой играч, че чаааак тогава да вземат някой (ако разбира се на САФ МУ ПОЗВОЛЯТ). ;)
Но следвайки тази логика, то тогава Юнайтед не могат да се преборят и със Сити, и с Челси...

И спецялно казах да не бъркате понятията бюджет, приходи и печалба. Колко до ТРАНСФЕРНИЯ бюджет - нека го кажем така. Ти тоя месец имаш 1000лв. на разположение, обаче си решил да изхарчиш само 300лв. от тях. Аз имам 1500лв., но съм решил да пръсна 1000 от тях. Това, че си решил да похарчиш малко пари, не значи, че ИМАШ малко. ;) А защо вече си решил да не ги харчиш... - твоя воля.
Последна промяна от dxl на 31 май 2011 19:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”