Frankie Lampard написа:[offtopic][center][/center][/offtopic]
Тази таблица на какви критерии е правена. Напиши всяка колона какво означава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:[offtopic][center][/center][/offtopic]
Frankie Lampard написа:Така като гледам си фен на доста първенства
Middlesbrough написа:да ве ама аз съм фен на Калчото наздраве за него :Д !
MCMXIII написа:Middlesbrough написа:да ве ама аз съм фен на Калчото наздраве за него :Д !
Поне изглеждаш пич. След време може да сте първи, ние пети и обратното. В момента е така! Наздраве отново!
durex написа:Както и да е явно е дошъл момента на слава и за германското първенство нека им са честити и 4-те квоти,но скоро ще ги загубят за това да се радват на тях докато могат
keres написа:Преди 15 години италианското първенство беше най-силното. До къде се докараха сами!?
MCMXIII
DmG написа:Тъй като следиш немското , имам малко въпроси към теб :
Според теб на какво се дължи това не постояннство на Щутгард , Вердер , Волфсбург , Шалке , Байерн и другите . Да равностойна е лигата , не се дават много пари , но пък такова непостояннство ме изненадва . Все пак след силен сезон , немските тимове не продават веднага , както се случва във Холандия и Португалия . Прави се силен отбор , бори се за титлата и след сезон , два става някакъв разпад .
Другия ми въпрос е : Доста често губят във евротурнирите , доста често съм залагал на тях и накрая някакви глупави равенства и загуби .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта