Любим европейски шампионат (анкета)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любим европейски шампионат (анкета)
Като изключим нашата си А група ,разбира се Премиършип ми е любимото -най-силното първенство 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Щом английското първенство е по-конкурентно способно от Испанското,защо в последните години само Манчестър Юнайтед и Челси са шампиони ? Кога Арсенал ще стане шампион ? Кога Ливърпул ще стане шампион ? Кога Тотнъм ще стане шампион ? Манчестър Сити въобще не ги броя за титла.Сити са с 3 мача пред Юнайтед. Кога шампион ще е отбор различен от Юнайтед и Челси ?
Веднага ти отговарям: Когато бъдат купени от арабски шейх, който да налее над ПОЛОВИН МИЛИАРД евро в отбора, тогава Хетафе ще бъдат в челото на Примера! Къде бяха Сити преди шейх Менсур да купи отбора?! Защо не бяха в челото?! Къде бяха Челси преди Абрамович да ги купи, ЗАЩО НЕ БЯХА ПЕЧЕЛИЛИ ТИТЛАТА 50 ГОДИНИ??! Така наречената от вас конкуренция я има само в отборите на милионерите, които не си знаят парите! Кога Уигън ще бъдат първи във ВЛ след 20-тия кръг???!
Мисля ,че прекалено много наблягаш на парите. Мисля ,че и преди да дойдат богаташите ''Висшата Лига'' пак си беше интригуваща. А и нека се запитаме защо тези магнати са избраи точно ''Висшата Лига'' пред другите първенства ?

Да може Челси и Манчестър Ю да се поделиха последните 6-години титлата но през тези 6 години не са били само те замесени в борбата нали ? Докато в испания други претенденти Реални за титлата освен Реал и Барса май няма?
В различни периоди Ливърпул и Арсенал са били и те в битката дали косвено или трайно. Та Ливърпул беше почти шампион преди няколко години. Миналият сезон шампионът не беше ясен до края като цели Три отбора бяха в нея в рамките на 3 точки в един определен период. Уигън бяха втори след 5 мача точно когато влязоха в елита, това беше 2005 г.

Точно в Испания всеки може да победи всеки! А не в Англия! Чакай да видим: Реал и Барса имат по 1 загуба в актива си, като Барса паднаха от някакви си Еркулес, а я кажи ми в същото време КОЛКО ЗАГУБИ И ОТ КОИ ОТБОРИ ИМА ЛИДЕРА НА ВЛ??! Нали във Англия всеки може да бие всеки?! Товага защо никой не може да победи Юнайтед този сезон?! Дори Барса и Реал имат загуби, но МЮ нямат!
А колкото до Челси... всеки отбор може да изпадне в криза! Никой не е застрахован срещу това! Нека не забравяме, че кризата при вас дойде след контузията на Лампард, който ви е най-добрият играч! Какво си мислиш? Че ако в Барса се контузи Шави отбора няма да изпадне в криза ли?! Или пък ако в Реал се контузи CR - и те ще изпаднат в дупка!
Всеки може да бие всеки ли ?
Да веднъж на 10,15 мача може някой да вземе точки от лидерите и то като домакин като гост това е абсурт

Барса паднаха от '''някакви си'' Еркулес и това сигурно ще е за целият сезон

Челси пада от Съндърланд със покъртителното 0:3 , пада от Бирмингам при положение ,че има 30 положения , пада от последния Уулвърхемптън има победа в 8 мача.
Манчестър Ю му изравнява някакъв новак от 2:0 с претенции дори и да го бие насред ''Олд Трафорд'' да точно така става въпрос за Уест Бромич , онзи Бромич който би Арсенал на сред ''Емирейтс''. Да Юнайтед може да няма загуба но пък виж каква е цифрата в графа равенства.
Иначе колкото до това защо Челси изпадна в криза не мисля ,че един играч макар и от калибъра на Лампард може да полияе до такава степен за отбор като Челси със толкова много средства.Пък и не на последно място едвали Барса и Реал ,ако изпаднат в криза едвали ще се свлечат на 5-то място просто защоо няма кой да ги конкурира. Нима Атлетико , Севиля , Виляреал , Валенсия и останалите имат лоши играчи ? Напротив просто немогат да се конкурират с двата водещи отбора.
megan fox написа:Frankie Lampard написа:Веднага ти отговарям-От Съндърланд с 0:1,От Арсенал с 0:3,От Уулвърхямптън с 1:2 и От Евертън с 1:2,това са 4 загуби,а Реал Мадрид и Барселона имат по 1,аргументите ти издишат,както винаги...
И това са загуби във ВЛ, не за някое от многото ви измислени купички?! Те и Реал паднаха от Леванте с 2:0, нали ен си забравил!!! Говорим сега за първенството не за купите!!! Не се опитвай да се измъкнеш! И ако не си разбрал не ти говоря за Сити, а за Юнайтед, които са само с 3 мача по-малко от Сити!
И защо не ми отговори на следните въпроси:
1. КОГА УИГЪН ЩЕ СА ЛИДЕРИ В КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 20-ТИЯТ КРЪГ?!
2. ЗАЩО ЧЕЛСИ НЕ БЯХА ПЕЧЕЛИЛИ ТИТЛАТА НА АНГЛИЯ 50 ГОДИНИ, ПРЕДИ ДА ГИ КУПИ АБРАМОВИЧ??!
3. КЪДЕ БЯХА СИТИ, ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ АРАБСКИЯТ ШЕЙХ С БЕЗКРАЙНИТЕ ПАЧКИ?!
П.П. Казах, че ще призная ВЛ за най-силното първенство в света за всички времена, когато някой ми посочи КОЙ АНГЛИЙСКИ ОТБОР РАЗЛИЧЕН ОТ МЮ И ЧЕЛСИ Е СТАВАЛ ШАМПИОН НА АНГЛИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 6 сезона!!!!!!!!! - на този въпрос още чакам отговор!!!
И само да вметна ,че ФА къп е много повече от ''Copa Del Rey''
П:П Ако кажеш ,че ФА е ''измислена купичка'' си слагаш грях на душата

Ballancee написа:И само да вметна ,че ФА къп е много повече от ''Copa Del Rey''
Купа измислена за малките отборчета, които да се борят да я спечелят и кефят!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Ballancee написа:И само да вметна ,че ФА къп е много повече от ''Copa Del Rey''
Купа измислена за малките отборчета, които да се борят да я спечелят и кефят!![]()
Моля те не пиши за турнири с който не си достатъчно запознат , била ''измислена'' за ''малките отборчета''

Ballancee написа:И само да вметна ,че ФА къп е много повече от ''Copa Del Rey''
Определено ФА не е измислена купичка. Ни в темата коментираме шампионатите, а не националните купи.
А колкото до това, че ФА билаповече от Copa del Rey... Това е точно толкова субективно, колкото дали ВЛ или Примера е по-доброто първенство.

П.П. Знам, че си фен на Челси, но не взимай присърце нещата, които бях написал преди малко, те си бяха насочени изцяло към Франки, просто исках да се осъзнае малко и исках поне веднъж да го видя да признава очевидни неща, както аз по възможно най-директен начин отговорих, че Милан бяха по-добри от нас 1994-а година и затова ни сцепиха с 4:0. За нещастие той нямаше доблестта да признае, че някой е бил по-добър от неговият любим отбор и избра пътя на обидите, нападките и респективно самоизлагацията, а аз му помогнех да кривне по този път като от далеч си го манипулирах, за да си изпусне нервите.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Ballancee написа:И само да вметна ,че ФА къп е много повече от ''Copa Del Rey''
Определено ФА не е измислена купичка. Ни в темата коментираме шампионатите, а не националните купи.
А колкото до това, че ФА билаповече от Copa del Rey... Това е точно толкова субективно, колкото дали ВЛ или Примера е по-доброто първенство.
П.П. Знам, че си фен на Челси, но не взимай присърце нещата, които бях написал преди малко, те си бяха насочени изцяло към Франки, просто исках да се осъзнае малко и исках поне веднъж да го видя да признава очевидни неща, както аз по възможно най-директен начин отговорих, че Милан бяха по-добри от нас 1994-а година и затова ни сцепиха с 4:0. За нещастие той нямаше доблестта да признае, че някой е бил по-добър от неговият любим отбор и избра пътя на обидите, нападките и респективно самоизлагацията, а аз му помогнех да кривне по този път като от далеч си го манипулирах, за да си изпусне нервите.
Ами понеже ти засегна ''измислените купички'' на острова и реших да попитам какво всъщност е Copa Del Rey

А и аз винаги съм бил достатъчно обективен да призная истината макар и да не ми харесва но последните години няма как да кажа ,че Ла Лига е по-силна от ''Висшата Лига'' макар ,че ''иберийците''' станаха и Европейски и Световни шампиони. Английската доминация достигна своя апогей когато след няколко години имаше 3 отбора на полуфиналите на ''Шампионската Лига'' дойде времето и на Английският финал. 2008г. беше показателна колко силна е "Висшата Лига''. Пък и не смятам ,че влагам грам пристрастия просто от гледна точка на ''фен-а'' виждам ,че Английската Висша Лига е най-силното първенство последните 10 години. Имаше години в който ''Калчотото''' беше номер 1, точно онези години за който говориш на 90-те. Но пък няма нищо вечно времената се менят особено във Футбола където всеки ден става нещо ново и неочаквано така ,че всичко е преходно а и не само във футбола и спорта а и във живота е така.
Ballancee написа:Мисля ,че прекалено много наблягаш на парите. Мисля ,че и преди да дойдат богаташите ''Висшата Лига'' пак си беше интригуваща. А и нека се запитаме защо тези магнати са избраи точно ''Висшата Лига'' пред другите първенства ?![]()
Да може Челси и Манчестър Ю да се поделиха последните 6-години титлата но през тези 6 години не са били само те замесени в борбата нали ? Докато в испания други претенденти Реални за титлата освен Реал и Барса май няма?
В различни периоди Ливърпул и Арсенал са били и те в битката дали косвено или трайно. Та Ливърпул беше почти шампион преди няколко години. Миналият сезон шампионът не беше ясен до края като цели Три отбора бяха в нея в рамките на 3 точки в един определен период. Уигън бяха втори след 5 мача точно когато влязоха в елита, това беше 2005 г.![]()
Да, акцентирам над парите и мисля, че има защо! Този сезон показаното ниво от Сити в момента доказва, че парите играят ключова роля! Преди всеки сезон Арсенал имат големи амбиции за купа и титла, лошо няма. Но както отлично знаем Венгер е скаран със скъпите трансфери и както виждаме въпреки, че Арсенал имат теоретични шансове за титлата, реално то просто не могат да я спечелят! Замисли се какви са бюджетите на отборите в челото на класирането и сам ще се увериш, че парите играят. Най-малкото, че съвременният футбол е... бизнес.

И да, прав си в Испания други реални претенденти за титлата няма. Но ще се повторя: това не е защото, другите са много слаби, а защото Барса и Реал са прекалено силно. Говоря към настоящият момент, ест като дойде време за 1/8 финалите на ШЛ може и двата отбора да имат по няколко контузени титуляра, или просто отборите да са излезли от форма и да отпаднат, но към настоящият момент Барса и Реал са прекалено силни, не само за Испания, а за всеки шампионат.
Ballancee написа:Всеки може да бие всеки ли ?
Да веднъж на 10,15 мача може някой да вземе точки от лидерите и то като домакин като гост това е абсурт![]()
Барса паднаха от '''някакви си'' Еркулес и това сигурно ще е за целият сезон![]()
Челси пада от Съндърланд със покъртителното 0:3 , пада от Бирмингам при положение ,че има 30 положения , пада от последния Уулвърхемптън има победа в 8 мача.
Манчестър Ю му изравнява някакъв новак от 2:0 с претенции дори и да го бие насред ''Олд Трафорд'' да точно така става въпрос за Уест Бромич , онзи Бромич който би Арсенал на сред ''Емирейтс''. Да Юнайтед може да няма загуба но пък виж каква е цифрата в графа равенства.
Иначе колкото до това защо Челси изпадна в криза не мисля ,че един играч макар и от калибъра на Лампард може да полияе до такава степен за отбор като Челси със толкова много средства.Пък и не на последно място едвали Барса и Реал ,ако изпаднат в криза едвали ще се свлечат на 5-то място просто защоо няма кой да ги конкурира. Нима Атлетико , Севиля , Виляреал , Валенсия и останалите имат лоши играчи ? Напротив просто немогат да се конкурират с двата водещи отбора.
Ми Еркулес ни победиха насред Камп Ноу. Еспаньол по-миналият сезон през прословутата 2009-а година ни победиха на Камп Ноу (в този момента Еспаньол бяха последни в класирането!

"Работи за името си, защото после то ще работи за теб!"
А колкото до кризите в отборите... не следя ВЛ, не съм много добре запознат със ситуацията с Челси, но да загубиш един от лидерите на отбора това винаги оказва влияние, а лично според мен Лампард не е просто лидер, а е сърцето, душата и мотора на Челси! И без него не се сърди, но сте чувствително по-слаби! Същото ще стане с нас ако загубим Шави! Да, Барса пак ще са силни (но това ще е благодарение на щастието, че имаме "близнак" на Шави - Иниеста), но ще са чувствително отслабени и то от липсата на само един играч!
Последна промяна от megan fox на 16 яну 2011 19:02, променено общо 3 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Ми Еркулес ни победиха насред Камп Ноу. Еспаньол по-миналият сезон през прословутата 2009-а година ни победиха на Камп Ноу (в този момента Еспаньол бяха последни в класирането! ) И да, в момента наистина е много трудно, почти невъзможно Барса и Реал да загубят точки, камо ли мач (изключвам Класико, защото не могат двата отбора да го спечелят), но както казах в момента ситуацията е такава. Няма никаква гаранция, че след месец или айде, да отпишем този сезон, че през следващият ситуацията ще бъде същата. Бтв Барса и Реал в момента са толкова силни заради другият отбор! В сми конкуренцията м/у тях ги прави толкова силни. В по-пердните години, когато Примера беше далеч по-равностоен шампионат и двата отбора си позволяваха отпускания срещу адден съперик и да губят точки, защото знаеха, че врага също все някъде ще загуби точки. А сега това успокояване го няма! И в двата лагера не чакат грешка на съперника, а очакват, че той ще си вземе мача и за да не изостанат от него дават във всеки мач ако не всичко от себе си, то поне достатъчно, че да спечелят мача! И ест заради тази свръх конкуренция накрая всичко се решава в Класико! И да си кажа честно аз не виждам нищо лошо в тази конкуренция! Да, тя е пагубна за по-малките, но нека погледнем нещата от друг ъгъл: как точно Барса и Реал са станали големите отбори на Испания?! Защо не примерно Атлетико Мадрид и Виляреал?! Все пак, когато са създадени двата испански гранда... те са почнали като малки отборчета, почнали са наравно със всички останали, но очевидно са положили много повече усилия, за да са СЕГА на върха и да ги виждаме такива каквито са в момента! Еми най-малкото тези усилия заслужават отплата. Има една поговорка, предполагам си чувал:
"Работи за името си, защото после то ще работи за теб!"
А колкото до кризите в отборите... не следя ВЛ, не съм много добре запознат със ситуацията с Челси, но да загубиш един от лидерите на отбора това винаги оказва влияние, а лично според мен Лампард не е просто лидер, а е сърцето, душата и мотора на Челси! И без него не се сърди, но сте чувствително по-слаби! Същото ще стане с нас ако загубим Шави! Да, Барса пак ще са силни (но това ще е благодарение на щастието, че имаме "близнак" на Шави - Иниеста), но ще са чувствително отслабени и то от липсата на само един играч!
Да си призная ''гол'' съм по историята на испанския шампионат и затова се ограничавам да не говоря много за ''Ла Лига'' защото определено ще се изкажа неподготвен. Иначе за такива големи отбори не съм много съгласен ,че макар и лидера да излезне е нормално да влезнат в подобна дупка. Да ,ако беше отбор от средата на класирането е разбираемо но за големите отбори лично за мен не неразбираемо . Все пак един отбор неможе да разчита на един играч , един отбор не е съставен от един играч макар и този играч да се казва Шави или Лампард.