Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Евала на Нюкасъл... Цяло полувреме да мачкаш Ливърпул с 10 души. Дано вкарат и да бият, заслужават го момчетата. Дори и с 10 души си играят за победа докрай
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Е не, няма такива калитари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 3 положения 3 гола днес
По-не заслужена победа скоро не бях виждал
По-не заслужена победа скоро не бях виждал
Последна промяна от kingofpop на 26 авг 2025 00:03, променено общо 2 пъти.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Евала на Нюкасъл... Цяло полувреме да мачкаш Ливърпул с 10 души. Дано вкарат и да бият, заслужават го момчетата. Дори и с 10 души си играят за победа докрай
''Играло смо добро, али немали сму шанса'' :lol:

Тоя не беше ли нашия дет избега?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CSKA69 написа:kingofpop написа:Евала на Нюкасъл... Цяло полувреме да мачкаш Ливърпул с 10 души. Дано вкарат и да бият, заслужават го момчетата. Дори и с 10 души си играят за победа докрай
''Играло смо добро, али немали сму шанса'' :lol:
Ако не те е срам от тази победа окей :mrgreen: :mrgreen:

rhaegar написа:Тоя не беше ли нашия дет избега?
Същия, заши и Билбао наскоро https://youtu.be/MZuXDVu-zHs?t=4
rhaegar написа:Тоя не беше ли нашия дет избега?
По-тъмната версия на Салах ;))))
Дет се вика, ... да 'илядите! :)))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Тоя не беше ли нашия дет избега?
По-тъмната версия на Салах ;))))
Дет се вика, ... да 'илядите! :)))))
Да не стане като Соланке само, че и той голяма надежда беше.
Нека се развива момчето, няма лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Еми мен щеше да ме е срам от такава победа, сори :mrgreen: те дори не пипаха топката с човек повече цяло второ полувреме. Ясно е, че отборът е все още доста несработен, ама чак такова представяне не очаквах