rmfan5 написа:Teo написа:rmfan5 написа:batmanlevski написа:Teo написа:rmfan5 написа:Добре де трябва ли тоя Teo да осира всяка тема,ясно какво ти е мнението няма нужда да правиш по 50 мнения в тема.
Като се появи и iliev,стават твърде много неадекватни.
Къде пише забранено е да се дават отрицателни мнения?
Това, че вас ви кефи всичко което се случва, мен не.
ами който не се мазни на Домуса е предател, бе
Кой е казал нещо за Домуса бе калъф,въпроса е че на тоя Teo всяко мнение му е еднакво,злоба към Лудогорец.
Няма смисъл да го повтаря през 5 мин.Балъка си е балък обаче,той си мислеше че и Пилзен ще бият ама остана с отворена уста отново.
Един път изиграйте едни честни 36 мача от първенството и купата и тогава няма да има злоба срещу вас.
То бива нахалство и безочие, ама това вашето вече не се търпи.
Престанете да манипулирате първенството и няма да има хейт по вас.
Не съм от Лудогорец бе пич,даже не гледам тая пародия БГ футбола,но хората правят нещо в Европа.
Нищо лично към теб колега,но това е масовото мислене на хората,които ходят на мачовете на Лудогорец и скандират Българи юнаци - правят го ,защото не се интересуват от български футбол и си мислят,че са все едно на мач на националния отбор.Тия хора откога започнаха да правят нещо в Европа - от 5 години насам,как започнаха да правят тези неща в Европа - като Кирил Домусчиев изсипа едни милиони в отдалечения и непознат на картата на родния ни футбол Разград.Това,което не се купува с пари,се купува с много пари.Винаги са ми били смешни хора като теб - фен на Реал Мадрид(вероятно си бил на стадиона преди две години,фен си на Реал от 5-10-15-20 години,но си седял в сектор А/Б/В от куртоазия,специално за мача,не си с бил с тениската на Реал Мадрид,с която цял живот подкрепяш отбора по барове,заведение,а си дошъл с българския трибагреник и си скандирал в един от секторите А/Б/В Българи юнаци,заради някакъв патриотичен патос).
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]