Отборите от столицата по време на комунизма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Отборите от столицата по време на комунизма

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 дек 2014 19:01

Val3ncia написа:
Captain Stottlemeyer написа:
4oKuTo написа:Най - смешен е спорът между левскарите и цесекарите. И от двете страни знаят, че са били подкрепяни винаги и с всички възможни средства, но все пак се карат кой е по - подкрепян помежду си. Един дол дренки сте, разберете го.

Ние бяхме по-слабите. ;) Тях ги подкрепяха Милко Балев и Добри Джуров - вторият и третият човек в държавата след Тато. :)

:lol:

Така си беше. Милко Балев спретна онзи екшън на финала за купата през 1985 година. Ако не беше Батето (лека му пръст) си отивахме. Той изпреварил бай Милко при Тато, защитил "Левски" и после Тато разпоредил: Да се накажат и двата отбора. Станахме "Витоша" и "Средец". :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 19:02

ivan56 написа:
ivan56 написа:...Какъв столичанин си ти бе майна :lol: че да казваш кой къде да ходи :lol:

Ванка, аз живея в София вече 56 (петдесет и шест) години. Като редовен гражданин си плащам данъците ТУК и имам право да изказвам своето мнение. Не ми е особено приятно, когато разни провинциални цървули замърсяват града, в който живея. Нищо лично. ;)

Капитане то като си цървул,няма значение дали си от София или Каспичан.Или искаш да ми кажеш че Пешо от София който си хвърля боклука през балкона е нещо повече от Гошо от Каспичан(който живее в София) който прави същото упражнение.Според мен така наречените от теб провинциални цървули не идват в София от хубаво.Както сам казваш всеки търси най доброто за себе си. ;)

Тук съм напълно съгласен с теб. :)
П.П. Живял съм 20 години в панелка в квартал "Свобода". Една година един "столичанин" от нашия вход си изхвърли вкисналото зеле през балкона върху моравата пред блока. :lol:

Аз пък съм живял до ватманските общежития в София. Тези хора(ако са такива изобщо) не знаят какво е контейнер за боклук, хвърляха си го директно от прозорците, по улицата около тях не можеше да се мине, защото беше зарината с боклук, а за смрадтта да не говориме. Но после казват - вижте софиянци къде си изхвърлят боклука, да не говориме, че паркират колите си, където им падне и както им падне, без да ги интересуват тротоари, тревни площи, входове на сгради и т.н. Изобщо селяните в София представляват едно дивашко племе, на което му липсват елементарно възпитание и култура. Съзнавам, че сега много съфорумци ще ме нападнат, но какво да се прави - това е истината драги селяни от дърво деляни и вие граждани в села раждани!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2014 19:05

Изображение

Слава на СССР... ние сме с вас!

Изображение

На поредния митинг на партията майка! :idea:

Изображение

Разбира се... това го знаем... :idea:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 дек 2014 19:14

Тео , не осъзнаваш ли как се излагаш с тези твой компромати ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2014 19:17

Кажете нещо за Бащицата... левскари...?
Тоя върл изпечен комунист със ''секретен билет от ДС''...?
Лицето на ПФК Левски вече над 15 години... :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Teo на 29 дек 2014 19:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 19:18

Val3ncia написа:Изображение
Вие носите името на Левски,а то задължава!След като не може да го опазите ,просто го върнете.Кръстете се примерно "Подуене-1914 или 1911" и си пропагандирайте нацизма колкото си искате.На българите не ни пука от това.Просто престанете да мърсите името на Апостола!
Какъв си ти, че говориш за "нас" БЪЛГАРИТЕ?!

Няма българин който да смята,че е нормално Левски да вика "Зиг хайл"и да вдига ръка за нацистки поздрав.За това е и разделението между Левски на българите и този от Подуене!Ти сам решаваш за кой Левски си!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 19:19

Teo написа:Кажете нещо за Бащицата... левскари...?
Тоя върл изпечен комунист със ''секретен билет от ДС''...?
Лицето на ПФК Левски вече над 15 години... :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:

Секретен билет от ДС.... Тео, ти да не работиш разрушител и да къртиш миФки :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2014 19:21

GOLEADOR... правилното е, че няма Българин които да смята, че клонинга ПФК Левски има нещо общо с прякора на Васил Иванов Кунчев :idea: 8-)

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 29 дек 2014 19:27

Направих си труда да прочета написаното до тук за идиотският диктат,на червено-синята мафия над българският футбол.Едните обвиняват другите за долните им постъпки по време на "славната" история....и обратното!А никой и не споменава,че са напълно прави в обвиненията си.И тези,и онези.ОТВРАТИТЕЛНО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2014 19:31

Левскари... избягвате винаги да коментирате като стане дума за Бащицата... защо?
Нали е лицето на ФК Левски вече толкова много години... знам, че сте зад него и идеологията която проповядва, но защо сте така потиснати от него? :idea: :lol:
Кога ще смените режима на управление или както по стар обичай ще се носите по реката... :idea: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”