Престъпника Азар и неговото наказание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Престъпника Азар и неговото наказание

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 13:09

Е тогава за какви добри нрави и за какъв престиж говорим Че то около най-големите звезди е пълно със скандали Без значение от клубната принадлежност

Нали ти е ясно,че медиите доста често правят от мухата слон и налагат едни "изкуствени"предразсъдъци,които дори за миг,могат да сринат реномето и престижа на даден човек ;)
Расистките скандали около Тери и аморалното поведение на Азар,станаха в реално време и 100% достоверност,в момент на изпълнение на служебните си задължения с футболен клуб Челси!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 13:12

дете?! ти сляп ли си?
тоя е 17 годишен, три години по-малък от Азар, по ръст и тегло не отстъпва изобщо от Азар
къде си виждал 17 годишни момчета да подават топките?!
аз досега съм срещал максимум 10-12 годишни ДЕЦА!

Непълнолетен гражданин ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2013 13:16

smoothc написа:
Е тогава за какви добри нрави и за какъв престиж говорим Че то около най-големите звезди е пълно със скандали Без значение от клубната принадлежност

Нали ти е ясно,че медиите доста често правят от мухата слон и налагат едни "изкуствени"предразсъдъци,които дори за миг,могат да сринат реномето и престижа на даден човек ;)
Расистките скандали около Тери и аморалното поведение на Азар,станаха в реално време и 100% достоверност,в момент на изпълнение на служебните си задължения с футболен клуб Челси!

А на Кантона изцепките да не би да бяха извън работно време :lol: Ами Джерард,Суарез и изобщо какво значение има дали си сгафил на терена или извън него.Или си за пример или не.Да,ама в Англия,футболистите за пример са като белите мечки.На изчезване.Така че да говориш за морал в английския футбол е безсмислено 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2013 13:17

smoothc написа:
дете?! ти сляп ли си?
тоя е 17 годишен, три години по-малък от Азар, по ръст и тегло не отстъпва изобщо от Азар

Аууууу,боравим с юридически термини :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 13:21

JackPackage написа:
Noel Hunt (Reading) : 'I kick the ball from under my niece like that and she starts laughing she's only 2!'

Luke Shaw (Southampton) : 'He never kicked him! He went to get the ball as I'm sure any other person in that situation would do the same thing.'

Michael Owen (Stoke City) : 'Not having Hazard tried to hurt him though. He just tried to toe poke it out of his grip.'

Steven Pienaar (Everton) : 'I'm not saying that it's the correct thing to do, but when in the heat of the moment you just want the ball.'

Gareth Bale (Tottenham) : 'Unbelievable decision by the referee to send Hazard off but congrats to Swansea.'

Danny Care (England Rugby Star) : 'The Ballboy deserved it. Well done Hazard''

Сигурно всички тия са фенове на Челси, разбират по-малко от футбол от съфорумците ни и затова оправдават Азар :? :?

Повече няма какво да се добави. Тия всичките момчета са срам за футбола. :mrgreen:

[offtopic]Тоя от Рединг мн радва :lol:[/offtopic]

smoothc написа:Както и по-рано споменах,отбора на Челси все повече се превръща в сбирщина хулигани,които освен че накърняват добрите нрави в английския футбол,но и оронват престижа на футболен клуб Челси.

Разбери, ние харесваме Челси, когато той е "сбирщина от хулигани". Това е истинския дух и традиция на клуба, лигльовците са запазена марка на други отбори.

[offtopic]На 2000% съм сигурен, че ако Меси беше направил нещо подобно, всичката помия щеше да е по "детето".[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 13:27

А на Кантона изцепките да не би да бяха извън работно време Ами Джерард,Суарез и изобщо какво значение има дали си сгафил на терена или извън него.Или си за пример или не.Да,ама в Англия,футболистите за пример са като белите мечки.На изчезване.Така че да говориш за морал в английския футбол е безсмислено

Никой не оправдава постъпката на Кантона-той си получи нужната санкция за своите действия!
Разликата е много съществена,защото на терена освен своето достойнство,ти защитаваш и честта на клуба,и подкрепата на феновете ;)
Англия винаги е била еталон за феърплей и джентълменство,така че традициите са си традиции,независимо дали става въпрос за футбол,крикет или балет!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2013 13:28

Че и "престъпника Азар" :lol: Шумкарят пак избухна със заглавие :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 24 яну 2013 13:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 яну 2013 13:28

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 13:29

CTAHKO написа:
smoothc написа:
дете?! ти сляп ли си?

Аууууу,боравим с юридически термини :lol: :lol: :lol:

За разлика от други,мога да си го позволя ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 13:30

Изображение

Уби го, дума да няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”