UltraBlue. написа:
Ми честно да ти кажа Михайлов играе 3-ти мач в Холандия титуляр сега са в групите на ШЛ доста млад е ако продължава така ще мине Иванков 100% и си мисля че не направи никак лоши спасявания срещи Русия , като изключим грешката при гола.. така че там има добра алтернатива.. а едно е да сравняваш играч на Ман Юнд и играч на Литекс нали ? Или пък Парма и който и да е.. няма какво да си говорим просто казвам го за не знам кой път , за мен Бербатов има супер качества просто няма желание да играе за България и се пази за Манчестър .. няколко примера.. колко играча са се отказвали от националните си отбори заради Манчестър знаете ли ? Имаше един Ерик Кантона някак случайно и той се отказа.. Гигс.. има и друго но няма да изброявам и съм 100% сигурен че причината поради която се отказа е Манчестър , а вече дали е заради Сър Алекс и който и да било това не ме интересува важно е че той избра Манчестър!
, Представиси , че от 4 години в този национален отбор се случват глупости - допускат се тренерчета пионки , пускането на играчи заради някое менаджерче и постоянни критики за щяло и нещяло към него при това за неща които не зависят от него ! Представиси , че 4 години играе за България ВЪПРЕКИ това плюене и накрая решава , че няма смисъл да е като бушон между злобните фенове и бфсто ни ! Представиси , че играе 4! години въпреки това само защото обича България ! И въпреки това някакъв злобен пешлигар го нарича небългарин ........ Откаде тази злоба ?