Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Уникален гол на Бербатов

Мнениеот DmG » 28 авг 2010 23:10

UltraBlue. написа:
Ми честно да ти кажа Михайлов играе 3-ти мач в Холандия титуляр сега са в групите на ШЛ доста млад е ако продължава така ще мине Иванков 100% и си мисля че не направи никак лоши спасявания срещи Русия , като изключим грешката при гола.. така че там има добра алтернатива.. а едно е да сравняваш играч на Ман Юнд и играч на Литекс нали ? Или пък Парма и който и да е.. няма какво да си говорим просто казвам го за не знам кой път , за мен Бербатов има супер качества просто няма желание да играе за България и се пази за Манчестър .. няколко примера.. колко играча са се отказвали от националните си отбори заради Манчестър знаете ли ? Имаше един Ерик Кантона някак случайно и той се отказа.. Гигс.. има и друго но няма да изброявам и съм 100% сигурен че причината поради която се отказа е Манчестър , а вече дали е заради Сър Алекс и който и да било това не ме интересува важно е че той избра Манчестър!

, Представиси , че от 4 години в този национален отбор се случват глупости - допускат се тренерчета пионки , пускането на играчи заради някое менаджерче и постоянни критики за щяло и нещяло към него при това за неща които не зависят от него ! Представиси , че 4 години играе за България ВЪПРЕКИ това плюене и накрая решава , че няма смисъл да е като бушон между злобните фенове и бфсто ни ! Представиси , че играе 4! години въпреки това само защото обича България ! И въпреки това някакъв злобен пешлигар го нарича небългарин ........ Откаде тази злоба ?

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:11

Dobri написа:Може и да мине Иванков, но след години. Няма нито опита, нито класата да е титуляр. И спасяванията срещу Русия си бяха безмислени, след като точно той провали мача.

От кога с три :o :o :o мача за клубния отбор се става титуляр в националния?

Не съм казал че се става титуляр но той е едва на 22 години а ще играе в ШЛ и то титуляр да се надяваме не помня скоро да сме имали такъв вратар че дори и не знам дали сме имали.. а и не си мисли че го мисля за големия талант от както ни вкараха оня гол с Вердер не ми е един от най-любимите играчи.. ама в момента върви в правилната посока и това не може да се отрече!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:12

denis_93 написа:И пак има хора дет плюят Бербатов спрете се бе поставете се на неговото място през изминалия сезон не му вървше в Ман Юнайтед повечето българи го плюеха и кфо искате кат почти всеки от неговата държава го плюе и хули да играе за нас ли е НЯМА ДА СТАНЕ и браво на Бербатов сега вече поне е спокоен човека и си му върви играта и за тези дет не го обичат само защото се е отказал от националния това доказва че дори и за вас е важен ;)

Важен е .. ама ела го обясни на някои без извинение "Т..и пр...та" аз се опитвам да им обясня точно това че е важен те ми спорят тука че бил прав и съм изпитвал злоба , омраза и кво ли не..

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 авг 2010 23:13

UltraBlue,
правиш ли съществената разлика, че тога в националния играеха наистина най-добрите ни играчи?
Нека ти напомня и фразата за трите коня и каляската. Това беше предупреждение, което стана подигравка.

Чесно казано, аз се надявам двамата Петрови, Манолев и Пеев също да се откажат. Щеми се да видя отбора на БГ мениджърите в действие :lol:
Последна промяна от Dobri на 28 авг 2010 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:14

lionel_messi написа:
masona84 написа:
valkata_levski написа:Къде са мишляците плюещи Берба???
Айде говорете сега бе боклуци!

Стой и гледай след малко .ще има да се развиват теории ,че всичко е било плод на случайноста,че той е предател и няма какво повече да се каже.Дано не съм прав но силно се съмнявам.Затова Берба няма да играе на УЕМБЛИ.И тука може спокойно да се цитират думите на Божидар Димитров:защо бе май...стара такава злоба

Каква злоба е, какъв е той, че ще откаже да играе за националния ?? А вие продължавате да му лижите гъза!!

Абе разбирача "българин" дето си си сложил турско знаме на аватар(дори и запалено) и си се писал меси

Нали ти и още куп лумпени определено разбиращи от футбол повече от "посредствения" САФ ( който даде 40млн за Бербо) упреквахте точно Бербатов ,че не играе ,че пречи,че не се раздава в националния.
Ами ето даде път на младите,да се хвърлят като лъвове за националния за да не пречи той.
За какво го искаш в националния???
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Преувеличени оценки за Бербатов

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:16

joring написа:Хвалят го българските "журналисти", а не тези на острова. В момента на острова никой не хвали Бербатов, даже напратив, повечето коментари след вчерашния мач бяха, че Берба е играл "впечатляващо", но въбще не пропуснаха да отбележат, че изпусна доста положения и е трябвало да отбележи поне още 2-3 гола, такива пропуски срещу по-силен противник може да бъдат фатални.

айде пак да повториш думата ВПЕПЕЧАТЛЯВАЩО и да ми обясниш как това не е хвалба в английската преса,щото аз не съм прочел в нито един английски вестник да определят играта на друг като ВПЕПЕЧАТЛЯВАЩА.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 28 авг 2010 23:17

drogooo написа:Абе разбирача "българин" дето си си сложил турско знаме на аватар(дори и запалено) и си се писал меси

Нали ти и още куп лумпени определено разбиращи от футбол повече от "посредствения" САФ ( който даде 40млн за Бербо) упреквахте точно Бербатов ,че не играе ,че пречи,че не се раздава в националния.
Ами ето даде път на младите,да се хвърлят като лъвове за националния за да не пречи той.
За какво го искаш в националния???

Ти сляп ли си, виж ми подписа ! Меси ми е любимия футболист - да, проблем? А според теб раздаваше ли се?? Та той буквално през повечето време ходеше !!!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 авг 2010 23:18

УлтраБлу,

Михайлов може и да стане качествен вратар, може и да не стане (надявам се да изчисти играта си и да надмине баща си и дядо си), но сега не е подготвен за най-тежкия пост. Просто всяка грешка може да е фатална, независимо от броя спасявания.

Но май изместихме темата :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:19

Не знам както и да е...писна ми да споря ама искам да ви кажа че някои го хвалите прекалено много.. което е доста незаслужено!

Може би имаме до някъде различна гледна точка и от това че и аз се занимавам с футбол и от малък съм фен на Гонзо , М.Петров и подобни играчи които играят с хъс , желание , битка.. това е и моя стил 90 мин тичане като луд докато краката те държат а не да си тичках по терена се едно водиш 4:0

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:20

Dobri написа:УлтраБлу,

Михайлов може и да стане качествен вратар, може и да не стане (надявам се да изчисти играта си и да надмине баща си и дядо си), но сега не е подготвен за най-тежкия пост. Просто всяка грешка може да е фатална, независимо от броя спасявания.

Но май изместихме темата :oops: :oops: :oops:

Еми така е.. ама да се надяваме че няма да прави грешки.. но и да направи после кой ще ги поправи и ще вкара ?? Там е въпроса.. футбола е игра на голове хич да не прави ние като неможем да вкарваме голове за къде сме..

Върни се в “Футбол - Свят”