Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Бербатов идеален за Байерн Мюнхен

Мнениеот varnafen » 29 май 2011 21:50

Байерн е идеален за него...пък и шанс в следващите 3 сезона да има още една възможност за ШЛ.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2011 21:55

joe написа:След като Байерн от доста време се интересува от Бербатов мисля, че сега е точния момент да привлече ядосания Бербатов, който предполагам след вчеращната подигравка с труда му от страна на Съра, ще иска да напусне. Байерн взеха Нойер, преговарят и с още 1-2 играча от световна класа като Фабио Коентрао от Бенфика, но търсят и класен централен нападател. Следващия сезон ще са много силни ако към отбора си успеят да привлекат Бербатов, и а за него ще е добре, тъй като ако се върне в Тотнъм едва ли някога пак ще играе в Шампионска лига, докато Байерн всяка година се бори за спечелването на този турнир!

Байерн още не са взели Нойер за съжаление. По темата: Винаги съм искал Бербо в Байерн. Още докато бе в Леверкузен. Дано, но едва ли ще дойде :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 29 май 2011 22:04

DrAvalanche написа:И аз си мисля, че Бундеслигата пасва идеално на Бербатов. По-добре да отиде в отбор в който е желан и където ще е шефът, отколкото да търпи старческите идиотщини на шотландския селяк

Освен в Цска да е шефът, в друг отбор е късно за китка.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Трябва ли Бербатов да говори ...

Мнениеот batceko » 29 май 2011 23:52

Здравейте на всички които четат темата .Знам че има риск модераторите да преценят че се събира много говорене по въпроса ,но според е важно за мен като българин .Та основното което искам да обсъдим е следното - трябва ли Бербатов с оглед на безпрецедентната гавра от страна на съра, да излезе пред медиите и да говори за случките от последните два дни , или трябва да се направи че нищо няма , да преглътне с идеята , че той е профи и такива неща се случват и е важно кинтите да са налице а всичко останало няма значение .. лично моето мнение е , че няма такава сума която да се плати на човек за да изпита вместо Бербо това ,което той предполагам е изпитал снощи по време на финала .. та затова мисля че той трябва да излезе и да си каже всичко което му е на душата , щото просто няма такава гавра ... ... и без това в чата на Юнайтед на всеки трима които се възмущават от постъпката на съра , се появяват 10 които да плюят по него ... вярно е че Манчестър е велик отбор , но е вярно също и че няма по света отбор сред феновете на който да има толкова много хейтъри - пичовете мразят Бербатов от ден първи - да се чудиш що - айде Фиго го мразеха щото мина в кръвния враг, но тук няма такова нещо ....причините сигурно са много , но според мен освен всичко друго става дума и за добре платена анти Бербо кампания включително не бих се учудил ако са замесени и настоящи звезди на Юнайтед притеснени че българина може да ги измести от всенародната любов - да не забравяме че когато той отиде в Манчестър там беше и Роналдо и Тевес и Рууни .. все отбор самовлюбени юнаци , но ......това не е темата по която искам да говорим ....

..... трябва ли Бербо да говори .. това е темата ..

chelseabg
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот chelseabg » 29 май 2011 23:56

До човека си е
Самнявам се Бербатов да каже нещо,поне докато е футболист на Юнайтед..

emo_75
Контакти:

Re: Трябва ли Бербатов да говори ...

Мнениеот emo_75 » 30 май 2011 00:24

batceko написа:Здравейте на всички които четат темата .Знам че има риск модераторите да преценят че се събира много говорене по въпроса ,но според е важно за мен като българин .Та основното което искам да обсъдим е следното - трябва ли Бербатов с оглед на безпрецедентната гавра от страна на съра, да излезе пред медиите и да говори за случките от последните два дни , или трябва да се направи че нищо няма , да преглътне с идеята , че той е профи и такива неща се случват и е важно кинтите да са налице а всичко останало няма значение .. лично моето мнение е , че няма такава сума която да се плати на човек за да изпита вместо Бербо това ,което той предполагам е изпитал снощи по време на финала .. та затова мисля че той трябва да излезе и да си каже всичко което му е на душата , щото просто няма такава гавра ... ... и без това в чата на Юнайтед на всеки трима които се възмущават от постъпката на съра , се появяват 10 които да плюят по него ... вярно е че Манчестър е велик отбор , но е вярно също и че няма по света отбор сред феновете на който да има толкова много хейтъри - пичовете мразят Бербатов от ден първи - да се чудиш що - айде Фиго го мразеха щото мина в кръвния враг, но тук няма такова нещо ....причините сигурно са много , но според мен освен всичко друго става дума и за добре платена анти Бербо кампания включително не бих се учудил ако са замесени и настоящи звезди на Юнайтед притеснени че българина може да ги измести от всенародната любов - да не забравяме че когато той отиде в Манчестър там беше и Роналдо и Тевес и Рууни .. все отбор самовлюбени юнаци , но ......това не е темата по която искам да говорим ....

..... трябва ли Бербо да говори .. това е темата ..

разбирасе,че трябва.няма за какво да мълчи.след снощната подигравка мисля,че нещата са ясни,БЕРБА няма бъдеще в този отбор.БЕРБО та ти си голмайстор на ВИСШАТА ЛИГА,а този самовлюбения шотландец ти затвори вратата към финала.Не позволявай да се гаврят с теб,не го заслужаваш.казвам го като фен на ЮНАЙТЕД.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 май 2011 00:28

Айде да идва в Мюнхен,тъкмо ще ходим заедно с БАНДАТА на Илиенци Арена :lol:

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 30 май 2011 01:00

Съжалявам, че на Барбуков нема да му се сбъдне мечтата да приключи кариерата си в Манчо. То ако ставаше така, Фърги немаше да е токлоз години тренер. Той е разликата между БГ отбори и МЮ - той, и факта, че си нема некой като Гонзо и Блатков да му редят състава. Иначе Нистелрой, Тевез и още един куп звезди щяха да получават заплата.

От високо се пада най-лошо. Б. някак си успя да се изкатери - поздравления за успеха, но след всички тези години, успехи и голове все още не разбирам как успя. Наистина - цялата тази меланхолия, статичност и прочие...да чакаш топката да те удари и да влезе. Пак казвам - признавам му успехите и реализаторските умения, но за мен те ще си останат загадка откъде идват. Може би от факта, че си проличават само срещу посредствени отбори? Аз виждам откъслечни отблясъци (като третия гол стрещу Ливерпул), но те са далеч от критериите ми за футболист световна класа (споко, де, има и други звезди освен Б., които не отговарят на тези) и само потвърждават правилото.

През останалото време, ако въобще го виждам на терена - мързел, вбесяваща липса на ускорение и скорост, прекалено бавно и протяжно мърдане напред-назад, комбинирано с добър поглед върху играта, връщане в защита, за да търси топката (ако не го мързи), усет за позициониране в и около наказателното поле, умение да овладява на топката след дълги пасове, точни подавания към съотборници в правилния момент - все неща, за които не се иска особено движение...какво говори това - че Б. играе, когато отбора играе и е безполезен в обратния случай, защото не е футболист с лидерски умения - липсва му креативност, постоянство и способност да поведе отбора в правилния момент!

Нека не реве - прецака националния, сега МЮ го цака - ще се справи и ще има повече време за семейството. Всички знаем, че и да беше играл на мястото на Чичарито нищо немаше да стане - както не стана на финала с Леверкузен. Предпочитам да е част от състава спечелил рекордната титла, отколкото да е част от състава не спечелил нова ШЛ. И още по-лошото, казвам го като човек, непомирисвал тревата на футблония терен, камо ли тази на финал от ШЛ, трети пореден загубен финал. Така че просто си спести още едно унижение - ако това да загубиш финал на ШЛ от Барселона през 2011 г. се брои за унижение...по-скоро неуспех.

От една страна, ако е пич, щеше да е на стадиона и да подкрепя отбора въпреки егоизма си. Фърги още с привличането му направи прекален жест (не знам какви са му били подбудите тогава, но ако Ф. не се бе старал толкова да го привлече на всяка цена - Барбуков още щеше да рита за Тотнъм, и даже щеше да е титуляр...в тази връзка, трябва да го поздравя за проявения тогава кураж...който според слуховете снощи определено му е липсвал...сигурно е от възрастта). Ако причината е, че снощи не е бил съгласен с решението на треньора - по-зле за него.

От друга страна, няма особена логика това да е причината - да, ако получаваш милиони годишно за работата си да играеш, макар и като резерва в такъв финал, макар и загубен, пак би било лично признание към теб за положителния принос в играта на отбора, но да си признаем - Б. няма много голове в ШЛ - за последно октомври 2008, а не е като да не играл от тогава. Играете "Мениджър" и знаете добре, че ако един футболист не вкарва, когато вие му давате шанс, просто спирате да му давате шанс точка и после гледате да го продадете. Други хора казват горе, че Б. е кротък и не обича да създава проблеми. Каквото очевидно трябва да не се е случило според слуховете снощи (заб. - така и не се рабра откъде дойдоха проблемите, когато Б. си тръгваше от Тотнъм...склонен съм да го оневиня и да хвърля отговорността към останалите участващи лица). В крайна сметка, по-добре да вкараме тезата, че не е бил на стадиона, за да преговаря с друг клуб, без да се разбере, щото всички журналя са следили мача. Конспиративно - да. Безпочвено -не.

Каквото и да се говори от тук нататък за мен е важно това - ще бъде ли продаден и ако да - къде. Останалите приказки (било от Б., от Ф. или от неназован източник) засягащи какво и защо от финала и неучастието на Б. в него са си ежедневни злобарщини. Не ме касаят. Призовавам и останалите от форума да не си го слагате на сърце ако сте зрели и имате друга работа освен да обсъждате непотвърдени слухове от съблекалнята на МЮ.
Последна промяна от hue на 30 май 2011 12:18, променено общо 10 пъти.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 30 май 2011 01:26

Незнам защо медиите бързат и продължават да бързат да продават Бербатов не мога да разбера ... добре направил е 1 лош мач бил е резерва веднага песимистично и се гледа на напускане , а когато Рооней например беше извън форма а берба вкарваше медиите не обръщаха такова внимание а и дори рооней като не играеше добре пак играеше по цели мачове а при бербатов не е така заради стила му на игра.Е разбира се той не тича много но с 4-5 отигравания на мач просто се вижда класата на един топ футболист.Той е интелигентен и играта му е такава и в мачове като срещу Barcelona където 75 % владение на топката от страна на Барца е по добре да пусне Чичарито и Парк отколкото бербо и затова все се чудя ако бербатов беше същия но с параметри на дрожба дали щеше да играе.според мен да и то щеше да е Но 1. GLORY GLORY МАНЧЕСТЕР UNITED !!!
ОБИЧАМ ЦСКА!

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 30 май 2011 01:45

велик е,но никой не го оценява!Нито ние българите,нито тъпите и надути англичани!Жалко!

Върни се в “Футбол - Свят”