Blue_Lion написа:Rodn1 написа:Дори и преди няколко години нещата бяха по-добре примерно след мача с Леверкузен на стадиона имаше сигурно 5000 човека.Мачовете с Тулуза, с Омония дори.Вече имам чувството ,че дори и на агитките им е писнало!
Е братле за кво да ходиш на мачове в момента...в смисъл ония манекени се гаврят с екипа,стадионите са в покъртително състояние,агитките за разединени заради несъстоятелните собственици на нашите отбори...и тия чужденци който играят в нашите отбори...кво говорим ?! Аз заради това спрях да ходя и заради това не искам да играем в Европа...Батков пак ще земе пари от Европа,ще остане в клубът и пак ще берем срам в България и чужбина ! По-добре да сме пас тая година,тоя да се махне,да дойдат хора който поне пари имат и да се почне начисто ! Сигурен съм,че дадат ли ни стадиона и почне ли строеж,ще има инвестиций в Левски за доброто бъдеще на клубът
Стадиони със сигурност няма да се дадат това е ясно....поне на нас нулевата година ни подейства добре.Сменихме собственика и сега със сигурност е по-добре отколкото при Бат Сашко!А и не искам в Европа да сме с по 500 човека от Ловеч и 200 от Локо.Да Бригадите са изключително верни,но са малко за съжаление.Те повече от 5000 човека не могат да съберат.Ние поне ще си напълним стадиона!