Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: Димитър Бербатов се връща в националния отбор на България!

Мнениеот pavlov10 » 29 май 2011 09:55

Да ги нямаме такива.Иди ми,дойди ми...Клубния отбор като му е по важен от националния сега да си играе там.Или да им носи куфарите или каквото там прави.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2011 10:00

DmG написа:
......
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
....
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875

Едва ли може да има по-добро потвърждение на тези думи от коментарите в тая тема... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 29 май 2011 10:04

vaskonti написа:
DmG написа:
......
....
1875

Едва ли може да има по-добро потвърждение на тези думи от коментарите в тая тема... :x

плюс обърната осмица 8-)
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 29 май 2011 10:10

Личноста Бербатов я уважавам и националния отбор страда от липсата на класата му,но ако се вьрне (което за мен е 100% невьзможно) ще е най-голямата му грешка в живота. Ако досега си мисли,че хората са го плюли,то при такьв сценарии света ще му се види тесен :lol:

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 29 май 2011 10:19

тоя не го искаме !

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 29 май 2011 10:20

Тоя малоумник цяла нощ не е спал докато го напъне да си излее помията. Темата е за ключ.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Lyubooo » 29 май 2011 10:48

преди 2 години Манчестър ядоха бой от Барса, а най-полезния им играч за сезона беше на резервната скамейка!
снощи Юнайтед пак яде бой от Барса, като тоя път шашнаха света с факта, че голмайстора на отбора беше извън групата!
САФ се оправдава с някаква тактика, но от видяното на терена, се видя че тактиката му е тотално скопосана и с нищо не затрудни Барса! Чичарито може и да е добър футболист, но да заложиш на него във Финал си е напълно неадекватна постъпка!
даже и във футболните учебници си пише, че в напечени и важни мачове, трябва да се използват играчи с опит, които са врели и кипели! затова наличието на Бербатов беше задължително!
в снощния мач, той можеше да помогне с връщането към центъра за да поеме топката, да я задържи и да организира последваща атака! видя се как Чичарито показа активност, но липсата на опит и качества, позволиха той да остане трайно изолиран и тотално неефективен за отбора! Това си е грешка на САФ, която беше очаквана от всички следящи отбора!

въпреки че още от началото на престоя си при Дяволите е със статут на втора цигулка, то от март месец насам има нещо ново около статуса на Бербатов, което се премълчава! може би снощния финал, ясно показа че идват времена разделни и че въпреки желанието на Бербо да си изпълни договора, то ще трябва да си потърси друг отбор, ако иска да играе активен футбол поне още една година!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 11:22

един спорен период на Бербатов в Манчестер изглежда, че завършва...аз лично смятам, че ако иде в Байерн шанса му до края на кариерата си да вдигне ШЛ и да го ценят е с пъти по- голям..аз на негово място бих си тръгнал дори да не ме гонят..но това е до човек!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 май 2011 12:34

Ало , по-българите и от Ботев , Левски и другите значими личности . По-българите от милионите загинали за родината БЪЛГАРИЯ . По-българите и от спортистите ни , които тренират по 8 часа на ден , ЗА ДА ЧУЯТ ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ . ТЕЗИ ЗАСЛУЖИЛИ ЛИЧНОСТИ НЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е БЪЛГАРИН И КОЙ НЕ , А ВИЕ СТЕ ПОЧНАЛИ ..... Откаде на каде сте по-българи от тези личности ? Вие сте форумни злобни мишки , само чакате някой да се обърне със гръб , да падне за момен и веднага се опитвате да го принизите , да го дръпнете във калта .....

......
....
1875

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2011 13:47

Злобата е голямо нещо. Що мразите толкова, бе хора? Ебати манталитета див дето имаме в тая държава. Идете в Сърбия да видим, дали някой ще каже лоша дума за Видич. Ако ще цял сезон да е най-слабия в отбора, пак ще го хвалят. Ето заради такива като вас, голяма част от хората с акъл и качества се спасиха в чужбина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”