UltraBlue. написа:masona84 написа:Ей , мацко.. не знам вас какво толкова ви е превзела тази дума злоба ??? Искаш ли да ти кажа честно колко ми е през к..а за Бербатов а ? Колкото ми е и за тебе .. нито ме интересува , нито изпитвам някаква злоба просто се чудя как може да сте толкова прост народ и да защитавате човек който носи капитанската лента на България и се отказва в може би най-важния момент не мога да си го обясня.. и с право феновете на Левски си ви наричаме ТУРЦИ!!!
Така първо ти даже и през к..а не си ми.Ако си малко по интелигентен най-малкото като си прочетеш темата ще разбереш ,че пишеш с злоба,ако пак не разбереш ползвай чичко гугъл и виж каво означава самаат дума.И незнам как имаш смелостта да наречеш прост народ тези който харесват и защитават човек който е световно признат.Ако направиш и една капчица от това което е направил и той може и теб да те подкрепим,но до тогава не си ми и през к..а
Не всеки се ражда с талант който има Бербетов , не всеки един става футболист и аз съм футболист но не с неговите качества.. и пак ти казвам няма как да изпитвам злоба към човек който ми е безразличен се едно да ти говора за Петкан Дивия и ти да изпитваш злоба.. хич не ми е приятел но ме е яд това че го защитавате а не го заслужава.. когато се раздаваше и играеше с желание съм му се радвал на головете както всеки един БЪЛГАРИН вече не е така.[/quote]
Явно имаме различна гледна точка на нещата,всеки си има право на мнение и точно това ти мнение ти го уважавам.Но както каза предният пишеш над мен ЗАщо няма такава истерия след като Иванков се отказа.Но и това си има обеснение съдбата на големите.И смело мога да ти кажа че Иванков отвори почти същата дупка колко Бербатов,защото нито Михайлов ,нито пък Петков в момента а и другият викан Караджов могат да му стъпят на малкият пръст.Избягах от темата но въпреки грешката днес за мен резерва на Михайлов трябва да е Пиргов за момента поне.