Бербатов вдигна Златната обувка на Висшата лига
Димитър Бербатов вече вдигна Златната обувка на Висшата лига на Англия, след като българинът вкара 20 гола през кампанията.
Берба изстреля цели три хеттрика, включително и 5 гола срещу Блекбърн. Той не скри радостта си от индивидуалната награда.
"Доволен съм, че получавам тази награда. Да завършва на поделено първо място в голмайсторската листа на най-силното първенство в света е голяма чест за мен", каза Бербатов в клубният сайт на Юнайтед.
"Винаги ще се гордея много с тази награда. Обичам да вкарвам голове и да забавлявам феновете. Надявам се, че съм успял да го направя този сезон", допълни голаджията.
"Най-важно от всичко е, че моите голове помогнаха на отбора да спечели Висшата лига. Ние пренаписахме историята, като спечелихме рекордната 19-та титла и за мен беше чудесно изживяване да бъда част от това постижение."
"Индивидуалните награди са хубави, но те не значат нищо, ако не печелиш трофеи", добави Бербатов.
"Искам да благодаря на феновете на Манчестър Юнайтед за подкрепата и разбира се, на моите съотборници, които улесниха задачата ми да вкарвам голове и да се забавлявам", завърши бившият капитан на националния отбор на България.
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
Edwin написа:![]()
добре се вижда на снимката, че Златната обувка е ЦЯЛА, въпреки притесненията на някои хора, че Тевез щял да отмъкне половината!
също така е показателно, че на нашето момче са дали ДЯСНАТА златна обувка, докато за аржентинеца е останала лявата

Абе , вие всички сте много заблудени. Кой е Бербатов в сравнение с Фъргюсън и Манчестър Юнайте , че трябва да се съобразяват с него?
Фен съм на Манчестър и откровенно ще го кажа - Мраза Барса, но въпреки, че днес Барса вкараха 2 гола извън наказателното и 2та гола бяха след персонални грешки (рядко вкарват извън наказателното) , а защитата на Манчестър все пак не беше толкова зле и въпреки че може да има претенций за дузпа, е и ? Барса ни смазаха. Чичарито не пипна топката, е и ? Вия не беше пипнал и той топката до 70тата минута, когато вкара, а и след това не я пипна и го смениха като изключим гола беше гола вода, но това нямаше голямо значение защото Барса владееха мача и не им беше нужен Вия , даже и да не беше вкарал пак щяха да бият. Същото е положението с Чичарито и Бербатов, Мексиканецът не се виждаше на терена , но не заради него паднаха, просто бяха тотално надиграни. Бербатов даже беше оставен правялно резерва, видяхте единствения, който правеше нещо от Манчестър беше Руни, а той изяждаше терена, беше навсякъде, а това не беше достатъчно. Бербатов е силен с топката, но когато Манчестър не я владеят дали ще се забелязва изобщо? На всичкото от горе той не се връща да помага в защита , връща се понякога да я изнася, но след като топката не е в тях какъв е смисъла от тази функция? Но нека се върнем на въпроса , какъв е Бербатов, че да се съобразяват с него? Та то с Бекъм , който е много по-титулуван футболист и е англичанин, никой не се съобрази, а те с него ще се съобразят? Абстрахирайте се от това че е Българин , да яд ме е и мен , но не мога да кажа , трябваше да играе , за това загубиха - това са глупости. Бербатов , ако ще се маха от Манчестър ще ходи само на доло , гарантирам го, отбори като Тотнъм и други , които никога няма да играят на финал в шампионска лига. Ще ви дам следния пример - Парк Жи Сунг, този кореец игра днес , но цял сезон не играе и миналата година не игра кой знае колко. Разликата е че вскичи в Корея се радват за него въпреки че не играе често защото едва ли скоро ще имат футболист в подобен футболен гранд който да играе във финал за шампионска лига , дори и да не е в групата както нашия случай. Помислете върху това....ако си мислите, че бербо е над фъргюсън или манчестър просто сте се залъгали жестоко.
Фен съм на Манчестър и откровенно ще го кажа - Мраза Барса, но въпреки, че днес Барса вкараха 2 гола извън наказателното и 2та гола бяха след персонални грешки (рядко вкарват извън наказателното) , а защитата на Манчестър все пак не беше толкова зле и въпреки че може да има претенций за дузпа, е и ? Барса ни смазаха. Чичарито не пипна топката, е и ? Вия не беше пипнал и той топката до 70тата минута, когато вкара, а и след това не я пипна и го смениха като изключим гола беше гола вода, но това нямаше голямо значение защото Барса владееха мача и не им беше нужен Вия , даже и да не беше вкарал пак щяха да бият. Същото е положението с Чичарито и Бербатов, Мексиканецът не се виждаше на терена , но не заради него паднаха, просто бяха тотално надиграни. Бербатов даже беше оставен правялно резерва, видяхте единствения, който правеше нещо от Манчестър беше Руни, а той изяждаше терена, беше навсякъде, а това не беше достатъчно. Бербатов е силен с топката, но когато Манчестър не я владеят дали ще се забелязва изобщо? На всичкото от горе той не се връща да помага в защита , връща се понякога да я изнася, но след като топката не е в тях какъв е смисъла от тази функция? Но нека се върнем на въпроса , какъв е Бербатов, че да се съобразяват с него? Та то с Бекъм , който е много по-титулуван футболист и е англичанин, никой не се съобрази, а те с него ще се съобразят? Абстрахирайте се от това че е Българин , да яд ме е и мен , но не мога да кажа , трябваше да играе , за това загубиха - това са глупости. Бербатов , ако ще се маха от Манчестър ще ходи само на доло , гарантирам го, отбори като Тотнъм и други , които никога няма да играят на финал в шампионска лига. Ще ви дам следния пример - Парк Жи Сунг, този кореец игра днес , но цял сезон не играе и миналата година не игра кой знае колко. Разликата е че вскичи в Корея се радват за него въпреки че не играе често защото едва ли скоро ще имат футболист в подобен футболен гранд който да играе във финал за шампионска лига , дори и да не е в групата както нашия случай. Помислете върху това....ако си мислите, че бербо е над фъргюсън или манчестър просто сте се залъгали жестоко.
САМО ЛЕВСКИ!
Объркал си рейса пич!
Защото мисля рационално и се абстрахирам от фенските пристрастия към Бербатов и Манчестър ли ? Или от това, че е Българин, стига глупости. Бербатов е добър играч, но нищо нямаше да промени, впрочем който и да беше нямаше да промени нищо , дори и "богът" меси да играеше вместо чичарито нямаше да се различи мача, най-вече защото манчестър загуби средата на терена, а не нападатението.
САМО ЛЕВСКИ!
- B__A__N__DA__TA
Според мен е време Берба да си потърси нов отбор,този в който е сега, очевидно не отговаря на класата му...Най-скъпият ти футболист да не запише и минута в най-важният мач
..неможеше ли поне 5 минутки да му даде

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
B__A__N__DA__TA написа:Според мен е време Берба да си потърси нов отбор,този в който е сега, очевидно не отговаря на класата му...Най-скъпият ти футболист да не запише и минута в най-важният мач..неможеше ли поне 5 минутки да му даде
![]()
Да бе...да влезе и да пропусне някое уж "удобно положение" и после той да е виновен...Друго си е Грахчето да тича насам-натам и да бие 0 удара....

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Бербатов,Фъргюсън не Те заслужава!
Всички във форума на Манчестър Юнайтед съжаляват,че Бербатов най-вероятно ще напусне!И категорично нападат Фъргюсън за безумното му решение да остави най-добрия си играч,реализатор номер 1 в Англия извън групата!Долен,подъл план на този тотално самозабравил се човек да покаже на Берба,че не е желан,колко недостойно!Но показателно за едно: всъщност колко злобен човек е Той и явно не най-важното за него е да побеждава,след като на пейката оставя Оуен,който има едва десетина мача през сезона,повечето от които като резерва...,Флечър-през целия сезон контузен,Андерсон-едно недоразумение,Смолинг-защитник и Скоулс-рисков и отдавна свършен за футбола!Но човека,който може да поднесе нещо различно,неочаквано с фантазията си и футболния си гений,оставен да гледа финала отдалече........Не смятах,че ще бъда свидетел на подобна гавра!В който и друг голям отбор да беше,никога нямаше да му се случи подобно нещо на Бербатов,нещо повече футболист от неговата класа,щеше да е неизменен титуляр!Този Фъргюсън е тотално изперкал!Но какво се учудвам,след като се е докарал до положение да разчита на Ван Дер Сар,Гигс и Скоулс,трима футболисти на над 35 години,без алтернатива...,Парк и Карик-халфове,които не притежават класа за такъв велик отбор и най-необяснимото,от години се вижда ,че липсва качествен десен защитник и не се предприема абсолютно нищо,напротив...,разчита се на некадърни футболисти( О'шей,Фабио и Рафаел)!За Ернандес,скоро ще осъзнае,че излишно го прехвали!Берба,дано не се откажеш и отидеш в някой голям отбор,където ще Те оценят по достойнство,защото тук попадна на психично разстроен вече човек!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Бербатов,Фъргюсън не Те заслужава!
Много е прост Фърги. Няма какво да се лъжем. Щом и Нани не беше титуляр какво има да говорим. Барса се побеждава само с 3ма нападатели и това не съм го измислил! Жосе го доказа! Бербо беше задължителен в мача!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!