Rodn1 написа:Май ще е късно не рано....но ми се струва,че това си е нагласен клип!
Не е нагласен,гледах няколко любителски клипа в ютуб от този мач,даже по дно време имаше и хореография,която тук не се вижда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:Май ще е късно не рано....но ми се струва,че това си е нагласен клип!
Madridist написа:А между другото може ли някой да ми каже,кога е първата хореография от българска агитка. Един приятел,левскар ми каза, че била на мача Левски-Ювентус през 1999 година. Прав ли е![]()

Madridist написа:Rodn1 написа:Май ще е късно не рано....но ми се струва,че това си е нагласен клип!
Родн ходил съм лично на Мала Маракана и мога да ти гарантирам, че няма нищо нагласено. Там,когато хората са правили хореографии през 80-те и началото на 90-те години тук още нашите фенове не знаеха какво е ултрас. Ето виж едно клипче от тренировка на Цървена звезда няколко дена преди мач с Партизан. Забележи колко хора има, как пеят и т.н. Тук в България, след няколко дена на официалния мач между първия и втория в класирането няма да видиш толкова хора![]()
[center][/center]

_06.jpg)

_2-0_01.jpg)

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта