Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот rhaegar » 17 май 2011 16:29

Ами рикошета променя траекторията и заблуждава вратаря. Но въпреки това не трябва да бъде бъде писано като автогол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: ФА ощети Бербатов с един гол (видео)

Мнениеот dindan » 17 май 2011 16:33

dindan написа:Преценете сами дали това попадение е автогол
http://www.myspace.com/video/vid/107265 ... id_OEV_P_P

Какво общо има отменения гол и с фен темата за Бербатов???
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 май 2011 19:01

Е как може да му го отменят гола ... боже боже, такова нещо отдавна не бях виждал. Толкова пък да не искат да стане голмайстор, това е смешно :evil:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 17 май 2011 22:07

То, който трябваше да иска да е голмайстор май не иска. Уж 30 гола искаше от него... Чувай х**о...
Значи или са му обещали водеща роля в следващите сезони, когато ще продадат някой от "звездната" двойка (не знам какво й е звездното... като изключим нарастналата цена на Граха), или има нещо гнило, защото подигравката, която направиха с нашия е непростима. За мен Бербатов е с класи над двамата. Съвсем завършен футболист и много по-полезен, отколкото онези двамата взети заедно.
В този сезон, просто извадихме луд късмет, че почти всички съперници са изключително слаби.
Дано държат татко Карло още няколко години :D

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 17 май 2011 22:16

Тевез днес мушна гола, с който към момента Сити водят на "Сток Сити"...
Барбука май ще е втори в голмайсторската класация. На него такава му е орисията- все да е втори... Вече започвам да го съжалявам- иска ми се поне един път да има късмет, ама нейсе...
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 май 2011 22:34

Labros написа:Тевез днес мушна гола, с който към момента Сити водят на "Сток Сити"...
Барбука май ще е втори в голмайсторската класация. На него такава му е орисията- все да е втори... Вече започвам да го съжалявам- иска ми се поне един път да има късмет, ама нейсе...

Почвам наистина да си мисля, че всичко е наговорено, само и само да не е той голмайстор. Отменен гол, Фърги буквално не го пуска, дори в незначителните мачове, да не говорим за важните ... е тва е подигравка ...
[center]Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 22:47

Molotov написа:Е как може да му го отменят гола ... боже боже, такова нещо отдавна не бях виждал. Толкова пък да не искат да стане голмайстор, това е смешно :evil:

Molotov написа:Почвам наистина да си мисля, че всичко е наговорено, само и само да не е той голмайстор. Отменен гол, Фърги буквално не го пуска, дори в незначителните мачове, да не говорим за важните ... е тва е подигравка ...

Защо не четете внимателно преди да коментирате ? Е така за разнообразие?

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов вече има с един гол по-малко на сметката си в голмайсторската листа на Премиър лийг. ....

Това обаче няма да застраши повече лидерската му позиция за "Златната обувка", тъй като основният му конкурент Карлос Тевес също бе "порязан" с едно попадение. Това стана, след като попадението на аржентинеца във вратата на Нюкасъл в същия ден (26 декември 2010 година) бе отсъдено като автогол на Фабрисио Колочини.

:lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 май 2011 22:55

Нищо смешно не виждам ? Даже е жалко, защото в момента Тевез играе мач, в който вече е вкарал гол, а Бербатов не знам кога ще бъде титуляр скоро ... може би следващия сезон ?!
[center]Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 22:59

Molotov написа:Нищо смешно не виждам ? Даже е жалко, защото в момента Тевез играе мач, в който вече е вкарал гол, а Бербатов не знам кога ще бъде титуляр скоро ... може би следващия сезон ?!

с какво "Е как може да му го отменят гола ... боже боже, такова нещо отдавна не бях виждал. Толкова пък да не искат да стане голмайстор, това е смешно " отменянето по 1 гол на Тевез и Бербатов променя шансовете му да стане голмайстор и каква конспирация виждаш в това?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 май 2011 23:02

Споко бе, САФ каза, че след като Грахчо му донесе титлата, ще пусне нашия да доизиграе шампионата! Така че ще го водим титуляр срещу Блякпул в неделя!
сигурен съм, че ще им вкара поне един гол!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”