Жребий за Шампионска Лига и Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Жребий за Шампионска Лига и Лига Европа

Мнениеот niki87 » 16 дек 2011 17:40

modor написа:
niki87 написа:Дано Порто и Аякс си свършат работата и изритат нещастниците от манчестър 8-)
В ШЛ- големите Реал, Байерн и Барса не би трябвало да имат проблеми. Единствените, които трябва да се напрегнат са Милан, но мисля, че и те ще продължат без кой знае какви трудности.

Аз предричам крах на Байерн :arrow: НиколаЙчо Изображение

Нищо не разбираш Изображение

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 16 дек 2011 18:35

Тая година май Лига Европа е по-интересна от ШЛ :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 дек 2011 18:47

ШЛ си е с по-голям заряд , никой не им е виновен на 2-та манчестърски отбора че ще играят в ЛЕ !!!
Има 3 доста завързани мача в 1/8 финалите на ШЛ :
Милан - Арсенал - според мен излизат Милан .
Наполи - Челси - според мен излизат Челси .
Марсилия - Интер - ако Интер не се стегнат може и да отпаднат .
Очаквам интересни мачове и м/у Зенит и Бенфика като може и да стане изненадата и руснаците да се класират .
Зенит вече избута Порто !!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 дек 2011 20:33

Blue Varna написа:Даниеле,като ти чета коментарите стигам до извода,че разбираш от футбол,колкото баба ми от визша математика.Ван Перси посредствен игра?дърво ??Ако имаше поне малко акъл в главата,вече да си си истрил поста

Доста зор са ти дали някои думички.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 дек 2011 20:41

Относно жребия, представителите на най-силното атрактивно и велико английско първенство продължават,за другите нищо не е сигурно.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Steve Wayne
Контакти:

Мнениеот Steve Wayne » 16 дек 2011 22:02

Едно е сигурно! Арсенал-Милан ще са супер мачове!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 дек 2011 22:42

Много ще се изкефя младите холандски момчета на Аякс да изритат четата на изкукуригалия Сър и грозника Руни :mrgreen: Ако отново се направят на велики и заебат този турнир, като нищо ще стане ;)
Стяуа - Твенте е интересно БГ дерби, румънците имат шансове ;)
Изображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 16 дек 2011 22:46

Олимпик Лион - АПОЕЛ Никозия - Надявах се след смешния мач в Загреб, Лион да се падне с по-тежък противник и да изяде боя, но пък Апоел не са за подценяване и могат и да успеят да отстранят французите. Все пак смятам, че ''приказката'' на кипърците ще е дотук и Лион ще продължи напред..
Наполи - Челси - Може би другият най-интересен мач след Арсенал - Милан. Труден за прогнозиране и смятам, че италианците ще се класират напред.
Милан - Арсенал - Определено най-интересният мач от осминафиналите. Очаквам и в двата мача много голове и положения пред двете врати и се надявам в крайна сметка Арсенал да излъже Милан и да продължи напред в турнира.
Базел - Байерн Мюнхен - Не вярвам Базел да сътвори нова изненада след краха на Юнайтед. Очаквам равенство в Швейцария и категорична победа за баварците в Германия.
Байер Леверкузен - Барселона - Надявах се на ''аспирините'' да им се падне лек жребий, но ето че ще се изправят срещу Барселона и тяхното участие в Европа ще приключи.
ЦСКА Москва - Реал Мадрид - Също е ясно кой ще продължи. Единственото интересно е дали ЦСКА ще успее да измъкне нещо в Русия.
Зенит - Бенфика - Два равностойни отбора, които очаквам да направят зрелищни мачове. Смятам, че Зенит ще успее да пребори португалците.
Марсилия - Интер - Надявам се Интер да доминира и в двата мача и да отстрани французите, просто защото френският футбол ми е антипатичен..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 дек 2011 11:21

[quote="pesho_1913"]
Милан - Арсенал - Определено най-интересният мач от осминафиналите. Очаквам и в двата мача много голове и положения пред двете врати и се надявам в крайна сметка Арсенал да излъже Милан и да продължи напред в турнира.

Зенит - Бенфика - Два равностойни отбора, които очаквам да направят зрелищни мачове. Смятам, че Зенит ще успее да пребори португалците.

Футбола не е сметка 2+2=4 така че ще ми е тъжно за Зенит ;) !! Относно Арсенал вече ги виждам вън от турнира !!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 17 дек 2011 11:26

sl321 написа:Относно жребия, представителите на най-силното атрактивно и велико английско първенство продължават,за другите нищо не е сигурно.

Те колко останаха :lol: :lol: ??? И колко бяха??? :oops:
Benfica Lisboa

Върни се в “Футбол - Свят”