Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Бундеслигата изпревари Серия А в ранглистата на УЕФА

Мнениеот durex » 25 фев 2011 22:13

Повече за посещаемостта няма да пиша!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 фев 2011 22:16

durex написа:Повече за посещаемостта няма да пиша!

Недей :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2011 22:16

storm написа:В Италия, само тези които негледат първенството може да говорят ,че стадионите не се пълнели.. Дурекс ще ме разбере.. Започвам да изреждам отбори на които стадионите им се пълнят по 35-40 000 средно на мач..

Интер,Милан- за тях ясно
Наполи- отборът играе на Сан Пауло почти всеки мач на препълнен стадион от порядъка на 50 000 и нагоре
Бари- когато играят срещу някой гранд и в частност от север има горе долу 30 000 и нагоре.
Удинезе- незнам точно колко им е капацитета но е почти пълен винаги..
Болоня- също имат много фенове които подкрепят фанатично отбора си ..
Палермо-стадиона им е сравнително малък ,но минимум по 20 000 ср на мач..

Ти разбра ли каква е темата?

П.П. Ювентус - Интер, колко са присъствали? Пълначо на стдиони, бъди така добър да ми отвърнеш?
На Интер и Милан кое му е ясното? Имат 40 000, 50 000, 60 000... Най- мразя... лъжци! Дори и дюрекса ти каза, да млъкнеш!
Последна промяна от MCMXIII на 25 фев 2011 22:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 фев 2011 22:30

MCMXIII написа:
storm написа:В Италия, само тези които негледат първенството може да говорят ,че стадионите не се пълнели.. Дурекс ще ме разбере.. Започвам да изреждам отбори на които стадионите им се пълнят по 35-40 000 средно на мач..

Интер,Милан- за тях ясно
Наполи- отборът играе на Сан Пауло почти всеки мач на препълнен стадион от порядъка на 50 000 и нагоре
Бари- когато играят срещу някой гранд и в частност от север има горе долу 30 000 и нагоре.
Удинезе- незнам точно колко им е капацитета но е почти пълен винаги..
Болоня- също имат много фенове които подкрепят фанатично отбора си ..
Палермо-стадиона им е сравнително малък ,но минимум по 20 000 ср на мач..

Ти разбра ли каква е темата?

П.П. Ювентус - Интер, колко са присъствали? Пълначо на стдиони, бъди така добър да ми отвърнеш?
На Интер и Милан кое му е ясното? Имат 40 000, 50 000, 60 000... Най- мразя... лъжци! Дори и дюрекса ти каза, да млъкнеш!

Tи си много елементарен.. Как да има повече хора на стадиона когато самото съоражение не позволява понеже капацитета му е малко ? И на мен никой няма да ми казва да мълча разбра ли ? Нито ти, нито дурекса, нито който и да е .. Аз си имам мнение и си го изразявам..

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 фев 2011 22:35

storm написа:Tи си много елементарен.. Как да има повече хора на стадиона когато самото съоражение не позволява понеже капацитета му е малко ? И на мен никой няма да ми казва да мълча разбра ли ? Нито ти, нито дурекса, нито който и да е .. Аз си имам мнение и си го изразявам..

виждаш ли снимката горе , петия ред е среден капацитет на стадионите на италианското е 46,082 . Запълнен капацитет на същото е 23.144 . Т.е стадионите във Италия или са наполовина празни или наполовина пълни , както ти си избереш !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2011 22:38

storm написа:Tи си много елементарен.. Как да има повече хора на стадиона когато самото съоражение не позволява понеже капацитета му е малко ? И на мен никой няма да ми казва да мълча разбра ли ? Нито ти, нито дурекса, нито който и да е .. Аз си имам мнение и си го изразявам..

Сан Сиро не е ли по- голям от 80 000? Дюрекса ти е написал колко ходят. Олимпико в Рим по- голям от 80 000. Колко ходят питай Дюрекса отново!

Може да съм всякакъв, но не и лъжец! Гнусно е да лъжеш, шибано е да лъжеш, циганско е да лъжеш! Щом ти харесва обаче...

Поздрави!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 фев 2011 22:39

DmG написа:

виждаш ли снимката горе , петия ред е среден капацитет на стадионите на италианското е 46,082 . Запълнен капацитет на същото е 23.144 . Т.е стадионите във Италия или са наполовина празни или наполовина пълни , както ти си избереш !

А кой се появи.. Нали беше много отворен на личен , защо изведнъж замлъкна ?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 фев 2011 22:41

Съжалявам за разводняването на темата , по темата - италианското е било сила , но никога повече няма да е пак :)
Офтопик:
storm написа:А кой се появи.. Нали беше много отворен на личен , защо изведнъж замлъкна ?

Глупак , какво да отговоря на това :

зпратено на: 21 Фев 2011 15:06
От: storm
До: DmG

буахахахаххаахахахах....Мога да ти нанижа девствения х*й в гъзъ ти...

Когато падна на твойто ниво , ще си тегля патрона :) ЖАЛКАР :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2011 22:46

DmG написа:Съжалявам за разводняването на темата , по темата - италианското е било сила , но никога повече няма да е пак :)
Офтопик:
storm написа:А кой се появи.. Нали беше много отворен на личен , защо изведнъж замлъкна ?

Глупак , какво да отговоря на това :

зпратено на: 21 Фев 2011 15:06
От: storm
До: DmG

буахахахаххаахахахах....Мога да ти нанижа девствения х*й в гъзъ ти...

Когато падна на твойто ниво , ще си тегля патрона :) ЖАЛКАР :)

Офтопик:
Приемам ти извиненията! Малко се озадачих обаче, колега :roll:

Върни се в “Футбол - Свят”