siniq_fen написа:mistreated написа:siniq_fen написа:mistreated написа:try.stan написа:Не ги подценявам. Просто не смятам, че са отбор, който редовно да си влиза в ШЛ. Просто не са. Виж, Селтик, е друга работа.
Затова пък преди 2 години играха 1/4 финал там и главно благодарение на техните успехи Кипър имат двама представителя в този турнир!
2 години са много време, сега на върха на атаката им е острието Килиън Шеридън, това говори достатъчно
Той и ЯЯ Туре преди време не беше одобрен за ЦСКА... Кой им води атаката няма никакво значение, важното е какво правят, като отбор. Щом успяха да станат шампиони пред АЕЛ, който пък за малко не отстрани Зенит, за мен са си сериозен отбор.
Аз съм на мнение, че точно те са най-добрия вариант заедно с БАТЕ. Не че другите трябва да притесняват Лудогорец де.
Всички подценяват БАТЕ (не че са нещо особено) ама гледам покрай тях и други тимчета от тази дърважа взеха да си вярват вчера гледам Шахтъор Солигорск - Зулте Вареген (Белгия) 7:4 общ резултат
Динамо Минск - ЧФР Клуж (Румъния) - 3:0 общ резултат (другите Румънски тупат жестоко Слован ЛИберец и Виктория Пилзен от Чехия)