Мдааа... като се замисля - няма как да го обичат. Не е вкарвал на ЦСКА, за това не е велик и не е сърцат. Да, играл е само в Тотнъм и Манчестър Юнайтед, и няма великите гонзовски успехи... Друго си е да играеш в Турция и Хърватска. Там се формират личностите и големите играчи.
И да се откаже от националния... как не го е срам, мръсник такъв... другите не се отказват, дори когато не ги искат!
Що не плюете Иванков бе, маймуни? Или на него му е позволено да се отказва от националния... той е доказан българин, щом е играл в Левски.
Елемнтарни душички сте!
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален гол на Бербатов
много елементарно човече , Представиси , че от 4 години в този национален отбор се случват глупости - допускат се тренерчета пионки , пускането на играчи заради някое менаджерче и постоянни критики за щяло и нещяло към него при това за неща които не зависят от него ! Представиси , че 4 години играе за България ВЪПРЕКИ това плюене и накрая решава , че няма смисъл да е като бушон между злобните фенове и бфсто ни ! Представиси , че играе 4! години въпреки това само защото обича България ! И въпреки това някакъв злобен пешлигар го нарича небългарин ........ Откаде тази злоба смешковциии?
:D
Последна промяна от VraTar4o на 28 авг 2010 22:48, променено общо 1 път.
- UltraBlue.
- Контакти:
masona84 написа:Ей , мацко.. не знам вас какво толкова ви е превзела тази дума злоба ??? Искаш ли да ти кажа честно колко ми е през к..а за Бербатов а ? Колкото ми е и за тебе .. нито ме интересува , нито изпитвам някаква злоба просто се чудя как може да сте толкова прост народ и да защитавате човек който носи капитанската лента на България и се отказва в може би най-важния момент не мога да си го обясня.. и с право феновете на Левски си ви наричаме ТУРЦИ!!!
Така първо ти даже и през к..а не си ми.Ако си малко по интелигентен най-малкото като си прочетеш темата ще разбереш ,че пишеш с злоба,ако пак не разбереш ползвай чичко гугъл и виж каво означава самаат дума.И незнам как имаш смелостта да наречеш прост народ тези който харесват и защитават човек който е световно признат.Ако направиш и една капчица от това което е направил и той може и теб да те подкрепим,но до тогава не си ми и през к..а[/quote]
Не всеки се ражда с талант който има Бербетов , не всеки един става футболист и аз съм футболист но не с неговите качества.. и пак ти казвам няма как да изпитвам злоба към човек който ми е безразличен се едно да ти говора за Петкан Дивия и ти да изпитваш злоба.. хич не ми е приятел но ме е яд това че го защитавате а не го заслужава.. когато се раздаваше и играеше с желание съм му се радвал на головете както всеки един БЪЛГАРИН вече не е така.
VraTar4o написа::D
Що се смееш бе??? Има КИРИЛИЦА в Замунда ако искаш ще ти дам линк ?

- UltraBlue.
- Контакти:
naduvko написа:Мдааа... като се замисля - няма как да го обичат. Не е вкарвал на ЦСКА, за това не е велик и не е сърцат. Да, играл е само в Тотнъм и Манчестър Юнайтед, и няма великите гонзовски успехи... Друго си е да играеш в Турция и Хърватска. Там се формират личностите и големите играчи.
И да се откаже от националния... как не го е срам, мръсник такъв... другите не се отказват, дори когато не ги искат!
Що не плюете Иванков бе, маймуни? Или на него му е позволено да се отказва от националния... той е доказан българин, щом е играл в Левски.
Елемнтарни душички сте!
Ето ти са .. коефициент на интелигентност ни е срамно нисък как може да сравняваш Бербатов с Иванков и на каква позиция играе единия и на каква другия в час ли си изобщо ??? Каква е разликата в годините виждаш ли я .. и мога да ти кажа че един нападател е най-зрял точно около годините на Бербатов , простия пример за това ти давам Дрогба прави мазало с Челси... това очаквам лично аз и от Бербатов или поне очаквах да прави в националния но вече не ме интересува

UltraBlue. написа:naduvko написа:Мдааа... като се замисля - няма как да го обичат. Не е вкарвал на ЦСКА, за това не е велик и не е сърцат. Да, играл е само в Тотнъм и Манчестър Юнайтед, и няма великите гонзовски успехи... Друго си е да играеш в Турция и Хърватска. Там се формират личностите и големите играчи.
Елемнтарни душички сте!
Ето ти са .. коефициент на интелигентност ни е срамно нисък как може да сравняваш Бербатов с Иванков и на каква позиция играе единия и на каква другия в час ли си изобщо ??? Каква е разликата в годините виждаш ли я .. и мога да ти кажа че един нападател е най-зрял точно около годините на Бербатов , простия пример за това ти давам Дрогба прави мазало с Челси... това очаквам лично аз и от Бербатов или поне очаквах да прави в националния но вече не ме интересува
Напротив, сравнението е много точно.
1. И двамата се отказаха от националния по подобни причини.
2. И двамата са в най-добрите си години за футбол.
3. Бербатов ни е най-класния играч, но Иванков играе на най-важния пост (и е най-добрият на този пост).
Последна промяна от Dobri на 28 авг 2010 22:56, променено общо 1 път.
UltraBlue. написа:masona84 написа:Ей , мацко.. не знам вас какво толкова ви е превзела тази дума злоба ??? Искаш ли да ти кажа честно колко ми е през к..а за Бербатов а ? Колкото ми е и за тебе .. нито ме интересува , нито изпитвам някаква злоба просто се чудя как може да сте толкова прост народ и да защитавате човек който носи капитанската лента на България и се отказва в може би най-важния момент не мога да си го обясня.. и с право феновете на Левски си ви наричаме ТУРЦИ!!!
Така първо ти даже и през к..а не си ми.Ако си малко по интелигентен най-малкото като си прочетеш темата ще разбереш ,че пишеш с злоба,ако пак не разбереш ползвай чичко гугъл и виж каво означава самаат дума.И незнам как имаш смелостта да наречеш прост народ тези който харесват и защитават човек който е световно признат.Ако направиш и една капчица от това което е направил и той може и теб да те подкрепим,но до тогава не си ми и през к..а
Не всеки се ражда с талант който има Бербетов , не всеки един става футболист и аз съм футболист но не с неговите качества.. и пак ти казвам няма как да изпитвам злоба към човек който ми е безразличен се едно да ти говора за Петкан Дивия и ти да изпитваш злоба.. хич не ми е приятел но ме е яд това че го защитавате а не го заслужава.. когато се раздаваше и играеше с желание съм му се радвал на головете както всеки един БЪЛГАРИН вече не е така.[/quote]
казано с други думи...бербо, не се впечатлявай, че те кълнем и псуваме по форуми и вестници.Ти си "длъжен" да играеш и да ни търпиш злобата!Да, ама той май не е много навит да търпи постоянното хулене и аз го оправдавам в това му решение.
ти, пич, как щеше да се чувстваш, ако 2-3 години само те хулят... понеже си играч на МЮ.Точно това е поводът за да бъде хулен Бербатов.Завист, злоба, неприемане на чуждото мнение....това е толкова познато у нас, а тук направо цъфти и върже.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
UltraBlue. написа:Ето ти са .. коефициент на интелигентност ни е срамно нисък как може да сравняваш Бербатов с Иванков и на каква позиция играе единия и на каква другия в час ли си изобщо ??? Каква е разликата в годините виждаш ли я .. и мога да ти кажа че един нападател е най-зрял точно около годините на Бербатов , простия пример за това ти давам Дрогба прави мазало с Челси... това очаквам лично аз и от Бербатов или поне очаквах да прави в националния но вече не ме интересува
А ти каква разлика направи?

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- UltraBlue.
- Контакти:
казано с други думи...бербо, не се впечатлявай, че те кълнем и псуваме по форуми и вестници.Ти си "длъжен" да играеш и да ни търпиш злобата!Да, ама той май не е много навит да търпи постоянното хулене и аз го оправдавам в това му решение.
ти, пич, как щеше да се чувстваш, ако 2-3 години само те хулят... понеже си играч на МЮ.Точно това е поводът за да бъде хулен Бербатов.Завист, злоба, неприемане на чуждото мнение....това е толкова познато у нас, а тук направо цъфти и върже.[/quote]
Добре и защо го хулиме ??? Защото не спира да се раздава на терена ли.. айде помисли.. ей така той постонно тича вкарва много важни голове и ние все недоволстаме и го хулиме айде стига.. кога е рискувал някога да играе с контузия или нещо такова особено никога няма да забравя контролата със Сърбия как си излезна ей така по собствено желание..
ти, пич, как щеше да се чувстваш, ако 2-3 години само те хулят... понеже си играч на МЮ.Точно това е поводът за да бъде хулен Бербатов.Завист, злоба, неприемане на чуждото мнение....това е толкова познато у нас, а тук направо цъфти и върже.[/quote]
Добре и защо го хулиме ??? Защото не спира да се раздава на терена ли.. айде помисли.. ей така той постонно тича вкарва много важни голове и ние все недоволстаме и го хулиме айде стига.. кога е рискувал някога да играе с контузия или нещо такова особено никога няма да забравя контролата със Сърбия как си излезна ей така по собствено желание..