Опа

Сектор "А"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska_90 написа:Еми нз как се смаляват!!!![]()
![]()
![]()
А иначе -е аз пък въобще не ви чух-ама нормално като пеем ние как да се чуе отсреща!!!За уредбата-еми тя се скапа още първото полувреме и после само се започваше песента с нея-защото не се чуваше добре!!!За транспарантите имахме доста добри посен спред мене де!!!Хореото ни беше за мене най-доброто досега правено в БГ!!!Да факлите ви бяха добри-ама те всеки път са едни и същи!!Иначе браво з азарята-интересно решение-но понеже каза че нашето ЧЕСТ е от Звезда, и вие това го бяхте копнали от Арис да речем!!!Шегувам се!!!
А и да те питам-това за съда за какво беше???

cska_90 написа:Незнам,носпоред мене футбола ни след този мач на нниво фенове е ЖИВ!!!! Много добро дерби в това отношение!!!Говореше се ,че няма да има хора-а това беше най-посетеното дерби в последните години-за мене имаше около 20 000.А ако бяхме в борбата за титлата още повече щеше да има.Брилянтен Г по отношението на хореото,пеенето както винаги имам забележки,но и то беше на ниво,Б също показа добри неща!!!Като цяло в това отношение показваме доста гоялм напредък!!

cska_90 написа:Е според инфото което имам Б и Г са по 8000 -значи да е имало по 7 000 -стават 14 000.А беше на 90% пълен , а във В имаше почти 3000
niki87 написа:cska_90 написа:Е според инфото което имам Б и Г са по 8000 -значи да е имало по 7 000 -стават 14 000.А беше на 90% пълен , а във В имаше почти 3000
Б и Г са по 15 000,вчера може би имаше по около 6000 и като сложим 3000 вЪв В и 4000 в А,горе долу толкова,между 18-20 хил

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта