Купа на африканските нации (2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на африканските нации (2023)
По-интересното е, че като състав също не мисля че са много различни. Не ми се рови, но не се сещам да имат някой отказал се, само Марез не знам дали се занимава с националния отбор, ама той за титлата им го нямаше никакъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Марез 2019г вкара 3 гола на турнира, вкл. победния срещу Нигерия на 1/2финала, като надъни оня пряк свободен в 95 минута.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Тоя гол му беше реално единствения важен и им спести продълженията. Другите два-с тях и без тях все тая.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Мда, заради тази титла тогава го сложиха май дори в 10-ката за Златната топка (или за някоя друга голяма награда), а той само във въпросния двубой срещу Нигерия беше на ниво. Вчера не започна нито той, нито Фегули. Сигурно е имало защо.
Египет с 3 равни минаха групите и няма да се учудя накрая да спечелят турнира. :lol: Сенегал пък минаха с 3 победи, но нищо чудно да не си защитят титлата. Даже сега гледам схемата и предусещам как точно Египет ще ги спрат на полуфинал. :roll:
Египет с 3 равни минаха групите и няма да се учудя накрая да спечелят турнира. :lol: Сенегал пък минаха с 3 победи, но нищо чудно да не си защитят титлата. Даже сега гледам схемата и предусещам как точно Египет ще ги спрат на полуфинал. :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
С 3 гола, единия от които решаващ, няма как да се твърди че никакъв го нямало. Да не изпадаме в крайности.
що се мъчите с тези парафутболисти :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
Голяма част от тях играят в топ първенствата на Европа. Ако те са парафутболисти, не знам какво трябва да представляват останалите.
- Udoji90
- Контакти:
Що реши, че се мъчим? Почти не е имало скучен мач от началото на турнира. На мен тези парафутболисти са ми доста по-интересни от другите, дето ги гледам всяка седмица.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Е днес вече падна скука. Тези Тунис същите като Алжир. Ще падат глави по Сахара!
Моите Бафана Бафана са напред.
Моите Бафана Бафана са напред.
-
Добре че имах да върша други неща, и не изгубих 90 минути от живота си. :)) Късните мачове ще ги гледам обаче паралелно с Барса !