GOLEADOR написа:Дошло е време разделно!Всеки сам трябва да реши дали е за Левски на българите или за този от Подуене!Аз съм за Левски на българите,а ти?
Много умно бе чорбари ,да слагате думи в устата на Апостола. Не ви е срам! Сган долна !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:Дошло е време разделно!Всеки сам трябва да реши дали е за Левски на българите или за този от Подуене!Аз съм за Левски на българите,а ти?
vivanov написа:Captain Stottlemeyer написа:Два безплатни съвета:
1. Не влизай в този форум.
2. Ти, твоите близки, жена ти, тъща ти, учинайка ти, балдъзата ти, баджанака ти, калеко ти, вуйна ти и прочее се въздържайте да емигрирате към София. Не сте особено желани тук. Така централизацията ще се регулира от само себе си.
Хаха, забавен си. Проблемът се решава в основата му. Ако държавата мисли за пътищата не само от и за София, наложи субсидии за откриване на квалифицирани работни места на нормално заплащане в цялата страна, тогава половин София ще се върне по родните си места. Като му отнемеш възможността на развитие на един човек, той ако е можещ ще избяга, кой първо през София, кой направо за чужбина. Централизацията нямата да се регулира от само себе си, ако даден човек реши да не се заселва в даден град. Но за теб сигурно това е начинът. Хайде със здраве!
Кашчей написа:...Аха, защото ти си софиянец по рождение, който насила е живял в Пловдив до завършване на гимназия![]()
ivan56 написа:...Какъв столичанин си ти бе майначе да казваш кой къде да ходи
damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Дошло е време разделно!Всеки сам трябва да реши дали е за Левски на българите или за този от Подуене!Аз съм за Левски на българите,а ти?
Ало, голия дор ли си, къв си? На тебе кой ти дава право да говориш от името на Левски?! И кой ви дава право да носите името на Българската Армия? Тази, на която разстреляхте отбора и?!
GOLEADOR написа:damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Дошло е време разделно!Всеки сам трябва да реши дали е за Левски на българите или за този от Подуене!Аз съм за Левски на българите,а ти?
Ало, голия дор ли си, къв си? На тебе кой ти дава право да говориш от името на Левски?! И кой ви дава право да носите името на Българската Армия? Тази, на която разстреляхте отбора и?!
Всеки сам трябва да избере за кой Левски е.Българският е за чиста и свята република,този от Подуене пропагандира нацизма сред своите фенове!Ти кой ще подкрепиш?
GOLEADOR написа:damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:Дошло е време разделно!Всеки сам трябва да реши дали е за Левски на българите или за този от Подуене!Аз съм за Левски на българите,а ти?
Всеки сам трябва да избере за кой Левски е.Българският е за чиста и свята република,този от Подуене пропагандира нацизма сред своите фенове!Ти кой ще подкрепиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта