Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Мнениеот Teo » 13 май 2012 20:21

Такива важни мачове, да видяхте съдията на терена :?:

Нашето смешно първенство главните герой са съдиите всеки мач, за това футбол няма да видим в бъдеще.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 13 май 2012 20:26

С оглед целия сезон Сити си заслужиха титлата. Но Ман. Юн е голям, мноооого голям. Погледнете последните 15-20 сезона във Висшата лига. За титлата се бореха в началото Юнайтед и Арсенал, после Юнайтед и Челси, сега Юнайтед и Сити. Утре пак Юнайтед и някой друг... Това е закономерност - винаги Юнайтед. Печелили са повече от всеки друг. Проблясъците на Арсенал и Челси бяха епизодични и краткотрайни, но после Юнайтед се завръщаше смразяващо. Ливърпул... Или добро или нищо...

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 13 май 2012 20:28

Leon написа:С оглед целия сезон Сити си заслужиха титлата. Но Ман. Юн е голям, мноооого голям. Погледнете последните 15-20 сезона във Висшата лига. За титлата се бореха в началото Юнайтед и Арсенал, после Юнайтед и Челси, сега Юнайтед и Сити. Утре пак Юнайтед и някой друг... Това е закономерност - винаги Юнайтед. Печелили са повече от всеки друг. Проблясъците на Арсенал и Челси бяха епизодични и краткотрайни, но после Юнайтед се завръщаше смразяващо. Ливърпул... Или добро или нищо...

+1
Честито на хората които симпатизират на Сити,а не на тези мразещи Юнайтед, и то заради отношението на Сър Алекс към Бербатов.
UNITED TILL I DIE!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 13 май 2012 20:31

Юнайтед загуби титлата . На Фъргюсън му предстои много работа лятото за да не изостава отбора му . Ако не направи качествени покупки може и 2-ри да не е новият сезон . А Сити ще вдигнат нивото то е ясно със 100 млн. отгоре примерно . Очаквам повече от Ливърпул новият сезон .

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 13 май 2012 20:32

A/N/C написа:Очаквам повече от Ливърпул новият сезон .

Това ми звучи като очакванията към Англия на всяко Световно :lol:
Последна промяна от Edwin на 13 май 2012 20:32, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 13 май 2012 20:32

Ще ви попитам:
Ако Стоук - Болтън беше завършил 2-ка то как щеше да завърши Ман Сити - КПР

То хората са казали ако баба му беше момче и т.н. но все пак.........?????

Футболът след 90-та година стана порочна игра на милордите долари залози и още толкова долари пране на пари и още толкова долари инвестиции на незадоволени милиардери забогатели на гърба на седем милиарда бедни душици.

Толкова е пошло всичко. Един приятел ми се обади към 7 без 15 и ми вика "Гледаш ли как Ман Сити губи титлата, 88 минута е а те падат"
Аз ми отговарям " Не не ги гледам все ми е тая кой ще е шампион на Англия. Важното е ЦДНА да паднат в Разград"
После му викам " Кажи ми колко е резултата на Стоук и Болтън" а той ми отвръща по телефона "2-2, в 90-та."
Помислих си веднага и му казах " Мисля, че бързаш и Ман Сити ще бият с 3-2"

След 15 минути този мой приятел ми се обади с въпроса "ЗАЛОЖИ ЛИ" а аз така и не можах да му обясня,че не залагам на футболни мачове. Всичко е нагласено, всичко е цирк. Накрая печели онзи милиардера. Е да печелят и тези на които се е усмихнало щастието да са посочени от него"
Не ми се дават примери но само погледнете финала за купата на Германия ( много интересен мач за залози в АЗИЯ с над 6,5 гола ) както и двата финалиста в Шампионката лига. Финал Байерн М - Челси ми звучи като финал Порто - Монако.

Както и да е. Няма да карам никой да се съобразява с това мое мнение. Просто ми стана мъчно, че футболът вече не ми онази радост безкрайно интересното изживяване на незнайното.

И все паксе радвам за Ман сити щото са сини:)))

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 13 май 2012 20:37

Giggs написа:
Leon написа:С оглед целия сезон Сити си заслужиха титлата. Но Ман. Юн е голям, мноооого голям. Погледнете последните 15-20 сезона във Висшата лига. За титлата се бореха в началото Юнайтед и Арсенал, после Юнайтед и Челси, сега Юнайтед и Сити. Утре пак Юнайтед и някой друг... Това е закономерност - винаги Юнайтед. Печелили са повече от всеки друг. Проблясъците на Арсенал и Челси бяха епизодични и краткотрайни, но после Юнайтед се завръщаше смразяващо. Ливърпул... Или добро или нищо...

+1
Честито на хората които симпатизират на Сити,а не на тези мразещи Юнайтед, и то заради отношението на Сър Алекс към Бербатов.
UNITED TILL I DIE!

Какво лошо има Българи да ненавиждат пияната гайда заради лошото му отношение към друг Българин?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2012 20:38

Заслужено ! Радвам се за тях, макар че все бяха се осрали накрая... Сега чакам и Челси да вземе Купата, та да видим сини шампиони поне по телевизора!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

САФ АЛКОХОЛИКА
Контакти:

Мнениеот САФ АЛКОХОЛИКА » 13 май 2012 20:41

НЕВЕРОЯТНИ, ФЕНОМЕНАЛНИ И ГЛАДИАТОРИ В СИНЬО, ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ВСИЧКИ КОЙТО СИМПАТИЗИРАТ НА ТОЯ ОТБОР!!! НА ТОЯ МАЧ СЕ РАЗРЕВАХ НА КРАЯ И ПОЛУДЯХ ОТ РАДОСТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ЖИВОТА МИ ЩЯХ ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ, ПРОСТО Е НЕВЕРОЯТНО ЧУСТВОТО, ИЗПИТВАШ ГО ЗА СЕКУНДИ!!!! КОЛКОТО ДО САФ, ОТ ТАЗИ ГОДИНА ПОЧВА ЕРАТА НА СИТИ, ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЕ ТАКА ДА ГУБИШ ТИТЛАТА ПО ТОЯ НАЧИН, ДЕТО СЕ ПОДИГРАВАШ С МИТКО БЕРБАТОВ ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ!!!

ЕМОЦИОНАЛЕН СЪМ ЗА ТОВА ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 май 2012 20:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AQajLE5uUdA&feature=relmfu[/youtube]

е...си лудия коментатор!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - Свят”