Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ericcantona
Контакти:

Re: Митко-на света съществува и думата чест

Мнениеот ericcantona » 27 апр 2011 23:41

Бербатов си е в Манчестър и там остава,въпреки помията изсипвана върху него.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 апр 2011 23:46

Харесвам Берба, ама и вие изкарахте сър Алекс тотален некадърник, неразбиращ нищо от работата си :lol: :lol: Интересно що тогава ще спечели поредната титла и ще е на финал за Шампионската :roll: Айде по-леко с патриотарството и блъскането в гърдите "Булгар ! Булгар !" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 апр 2011 23:54

mirodes написа:В последните два месеца ставаме свидетели на тотална подигравка от страна на"благородника" Фергюсън спрямо Бербатов. При положение,че Бербатов бе в страхотна форма ,без да направи нито един слаб мач бе изваден от титулярния състав. Впоследствие Бербатов започна титуляр само в няколко мача. При положение че е голмайстор на висшата лига и то при положение,че не бие дузпи и фалове.Върха на простотията на така наречен ия "сър" е мача с Марсилия,когато публично се подигра с Бербатов.И същия изчака един по-слаб мач на Бербатов-с Ман Сити и в еднага го превърна в изкупителна жертва. И при всичката тази гадост с прямо него Бербатов иска да си продължи договора с Ман Юнайтед.Честно казано това не го разбирам. При такива унижения и подигравки да искаш да продължиш в същия отбор за мен е върха на моралното падение. Бербатов тази година играе най-силния си футбол в кариерата.и пак е резерва.Представям с и какво ще е ако прави не толкова добър сезон.Дори и да не получава същите пари в друг клуб за Бербатов ще е много по- добре да играе титуляр.Все пак съществ уват чест и достойнство на този свят .Естествено Бербатов сам с и решава,но при положение че продължи договора си ще изгуби едни привърженик в мое лице.

+1

Гледам мачовете на най-отвратителния отбор в света само заради Митко! време е да си ходи, той как се чувства не знам, но за мен като фен това е мъка - ние го изгонихме от БГ, Фърги не му дава да играе там. Нека да отиде в Тотнъм ида стане голмайстор на Висшата Лига с тях!!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 27 апр 2011 23:56

mirodes написа:В последните два месеца ставаме свидетели на тотална подигравка от страна на"благородника" Фергюсън спрямо Бербатов. При положение,че Бербатов бе в страхотна форма ,без да направи нито един слаб мач бе изваден от титулярния състав. Впоследствие Бербатов започна титуляр само в няколко мача. При положение че е голмайстор на висшата лига и то при положение,че не бие дузпи и фалове.Върха на простотията на така наречен ия "сър" е мача с Марсилия,когато публично се подигра с Бербатов.И същия изчака един по-слаб мач на Бербатов-с Ман Сити и в еднага го превърна в изкупителна жертва. И при всичката тази гадост с прямо него Бербатов иска да си продължи договора с Ман Юнайтед.Честно казано това не го разбирам. При такива унижения и подигравки да искаш да продължиш в същия отбор за мен е върха на моралното падение. Бербатов тази година играе най-силния си футбол в кариерата.и пак е резерва.Представям с и какво ще е ако прави не толкова добър сезон.Дори и да не получава същите пари в друг клуб за Бербатов ще е много по- добре да играе титуляр.Все пак съществ уват чест и достойнство на този свят .Естествено Бербатов сам с и решава,но при положение че продължи договора си ще изгуби едни привърженик в мое лице.

Причината е чичо ви уеин които пикае по кофите и не бива наказван ;) Но така наречения "сър" се излага вече!!!!!
Последна промяна от RobiVanPersie на 27 апр 2011 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 апр 2011 23:56

Viktor4o_Rs написа:Харесвам Берба, ама и вие изкарахте сър Алекс тотален некадърник, неразбиращ нищо от работата си :lol: :lol: Интересно що тогава ще спечели поредната титла и ще е на финал за Шампионската :roll: Айде по-леко с патриотарството и блъскането в гърдите "Булгар ! Булгар !" ;)

кво пък общо има байганьовщината това, че не ми харесва Митко да стои в тоя мизерен отбор.... гледа ми се играта му, Фърги ми пречи.... просто е.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 апр 2011 00:00

Alex написа:
Viktor4o_Rs написа:Харесвам Берба, ама и вие изкарахте сър Алекс тотален некадърник, неразбиращ нищо от работата си :lol: :lol: Интересно що тогава ще спечели поредната титла и ще е на финал за Шампионската :roll: Айде по-леко с патриотарството и блъскането в гърдите "Булгар ! Булгар !" ;)

кво пък общо има байганьовщината това, че не ми харесва Митко да стои в тоя мизерен отбор.... гледа ми се играта му, Фърги ми пречи.... просто е.

Ма така говорим, защото сме българи, на феновете на Манчестър пука ли им или не дали му се пречи на Бербатов, щом отборът им върви :roll: А той иска да остане там със сигурност, дали ще стане не се знае :roll:
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2011 00:35

SAF си знае работата много добре.Не мислите ли,че е смешно да се говори против този велик менаджер?Бербатов точно пък когато беше най-слаб какво правеше Фъргюсън?Ами винаги го пускаше да играе.Почерка на сър Алекс е да поддържа ВСИЧКИТЕ си играчи на МАХ,как например ще дръпне нагоре Ернандес,той е млад,трябва да играе,трябва да събира самочувствие,а Рууни-той е институция.Добре е преценил Алекс,вижте в каква форма навлезе Чичарито,няма място за сърдене,пак си е голмайстор на лигата,нали....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 апр 2011 00:35

Viktor4o_Rs написа:
Alex написа:

Ма така говорим, защото сме българи, на феновете на Манчестър пука ли им или не дали му се пречи на Бербатов, щом отборът им върви :roll: А той иска да остане там със сигурност, дали ще стане не се знае :roll:

Говоря така, защото обичам да гледам Бербатов (а дори и когто играе в ман ютд е мъка да се гледа). За Марто и Болтън нямам отношение, подкрепям го като българин и толкоз...

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 28 апр 2011 00:41

ЕМИЛ написа:Аз лично не го харесвам Бербо ,но мисля ,че сър Алекс този път си заби страхотен автогол с това което причинява на Бербатов.

И аз така,но за пореден път се убедих в наглостта,надмеността и като цяло комплексарщината и величието на англичаните(нищо,че е шотландец) един дол дренки са.
Бербатов да си ходих от този отбор,по-добре ще му е дори,ако играе в А група :lol: ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 28 апр 2011 00:52

maldin1 написа:И къде ще отиде Бербатов, ако напусне сега? В някой средняк на Англия или в Байерн М, които сигурно няма да се класират за ШЛ др сезон?

При Тинката.Само за там става.

Върни се в “Футбол - Свят”