Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TopCat
Контакти:

Re: Кой каза, че Бербатов не вкарвал?

Мнениеот TopCat » 27 апр 2011 19:01

Трябва да звънна и аз на някое жълто боклуче да призная, че съм спал с Бербатов по времето, когато играеше в Пирин...току виж и аз съм станал известен покрай него!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 апр 2011 19:04

Кой каза, че FCH е пуснал безмислена тема.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 апр 2011 19:11

и това какво ни интересува бе
като иска да такова всяка жена на света футболист няма да стане
:|
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 апр 2011 19:11

Некви нови и стари курви се борят със зъби и нокти да докопат златния жезъл.
Съветвам ги да се научат да духат и не на всеки километър :)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот naduvko » 27 апр 2011 19:19

:) Да си дообясня позицията. Аз критикувам, защото някои неща не ми харесват. За съжаление, понякога губим... някога губим жестоко и неприятно, което можеше да не е така. Защото отбора има повече потенциал. Иначе квалификация нямам и не го критикувам като професионалист. Прав си, победителите не ги съдят, но твърдо седя на позицията, че не трябва да се почива на стари лаври!
само защото го е страх да не се срине, ако се пенсионира.
Тук не си ме разбрал. Човека дава пример, как баща му е починал, след като се е пенсионирал и обяснява как не иска да се случи това с него. С две думи, той не се разделя с Юнайтед, за да му се случи същото. Егоистичният подход тук не ми харесва. Често, това не води до нещо добро. Колкото и странно да ти звучи, примери можеш да видиш в Либия, Египет, Тунис... Но предлагам това да не го коментираме повече.
Чак да беше подведен САФ... с Харгрийвс, да - подведе се. Обаче... да разчиташ, че футболист, който не е играл 2-3 сезона, ще ти връзва играта е нелепо. Бебе е абсолютна издънка. Оуен не мисля, че ни трябваше, чак толкова, че да говорим за "подвеждане". За Бербатов, ама хич не съм съгласен. Какво значи стила му не допадна? Как вкара 21 гола, как направи толкова асистенции първия сезон? Защо Бербатов трябва да си намира място? Да не би той да се е купил сам в Юнайтед...Изобщо не мога да се съглася с теб. Бербатов НЕ е бавен. Не знам защо се твърди обратното. Естествено, всяка тапа, която се скъсва да бяга и бяга с малки крачки изглежда значително по-бърза от хора близо до 2-та метра, но това не означава, че са еднита са бързи а другите бавни. Или пък основния проблем, е че не гони безнадеждни топки... е да, такъв е. И аз не разбирам тъпотията на някои футболисти да се насират на терена, само за да се покажат, че гонят някоя топка... Като кучетата... хвърляш пръчка и то търчи... Е не, благодаря. Предпочитам да видя 10 от финтовете му срещу Уест Хам, отколкото да гледам как някой гони топка цял мач, но не я стига. Не виждам защо да е бил излишен и снощи. Да, принципно със снощната игра можем да бием, ако вкарваме достатъчно... Нали се сещаш, че срещу Барса не можем да играем така... или дори и да играем, достатъчно е да ни накажат 1 път и с тези пропуски си отиваме. Както стана и срещу Шити...
Защо си мисля, че САФ не прави нищо за да сме най.... Ами казах ти го. Миналият сезон Рууни го държеше контузен, само защото е голмайстор. 9 месеца не беше вкарвал. Ходи да си почива в щатите. Наръси един куп простотии. Щеше да ходи в Шити. За награда - 250 хиляди паунда заплата... а уж нямали пари Юнайтед. Резултат... близо до нулата доста дълго време. Аз поне не виждам грам логика... Особено като знам какво се случи с Бекъм, Кийн, Нистелрой... и т.н.

dark_knight
Контакти:

Мнениеот dark_knight » 27 апр 2011 19:34

Голяма работа кой кого ****. Аз като съм **** почти всички яки путки в България да не да има проблем?!

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 27 апр 2011 19:45

Абе я оставете човекът да си пуска каквито си иска теми,като не ви харесва темата,не пишете.Авторът се опитва да погледне от веселата страна на головата суша на Берба,ама май попадна на освирепели форумци.Ако сте малко по-активни в критиките към авторите, може да спрете и жълтите издания да пишат за него,защото било старо и "всички го знаем".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2011 19:53

Вие братя да бяхте на Бербатов толкоз нямаше да скачате!Брех,брех...Като матросовци на амбарзурата.Ако Бербатов знаеше как го защитавате... :lol:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 апр 2011 20:09

naduvko написа::) [offtopic]Да си дообясня позицията. Аз критикувам, защото някои неща не ми харесват. За съжаление, понякога губим... някога губим жестоко и неприятно, което можеше да не е така. Защото отбора има повече потенциал. Иначе квалификация нямам и не го критикувам като професионалист. Прав си, победителите не ги съдят, но твърдо седя на позицията, че не трябва да се почива на стари лаври!
само защото го е страх да не се срине, ако се пенсионира.
Тук не си ме разбрал. Човека дава пример, как баща му е починал, след като се е пенсионирал и обяснява как не иска да се случи това с него. С две думи, той не се разделя с Юнайтед, за да му се случи същото. Егоистичният подход тук не ми харесва. Често, това не води до нещо добро. Колкото и странно да ти звучи, примери можеш да видиш в Либия, Египет, Тунис... Но предлагам това да не го коментираме повече.
Чак да беше подведен САФ... с Харгрийвс, да - подведе се. Обаче... да разчиташ, че футболист, който не е играл 2-3 сезона, ще ти връзва играта е нелепо. Бебе е абсолютна издънка. Оуен не мисля, че ни трябваше, чак толкова, че да говорим за "подвеждане". За Бербатов, ама хич не съм съгласен. Какво значи стила му не допадна? Как вкара 21 гола, как направи толкова асистенции първия сезон? Защо Бербатов трябва да си намира място? Да не би той да се е купил сам в Юнайтед...Изобщо не мога да се съглася с теб. Бербатов НЕ е бавен. Не знам защо се твърди обратното. Естествено, всяка тапа, която се скъсва да бяга и бяга с малки крачки изглежда значително по-бърза от хора близо до 2-та метра, но това не означава, че са еднита са бързи а другите бавни. Или пък основния проблем, е че не гони безнадеждни топки... е да, такъв е. И аз не разбирам тъпотията на някои футболисти да се насират на терена, само за да се покажат, че гонят някоя топка... Като кучетата... хвърляш пръчка и то търчи... Е не, благодаря. Предпочитам да видя 10 от финтовете му срещу Уест Хам, отколкото да гледам как някой гони топка цял мач, но не я стига. Не виждам защо да е бил излишен и снощи. Да, принципно със снощната игра можем да бием, ако вкарваме достатъчно... Нали се сещаш, че срещу Барса не можем да играем така... или дори и да играем, достатъчно е да ни накажат 1 път и с тези пропуски си отиваме. Както стана и срещу Шити...
Защо си мисля, че САФ не прави нищо за да сме най.... Ами казах ти го. Миналият сезон Рууни го държеше контузен, само защото е голмайстор. 9 месеца не беше вкарвал. Ходи да си почива в щатите. Наръси един куп простотии. Щеше да ходи в Шити. За награда - 250 хиляди паунда заплата... а уж нямали пари Юнайтед. Резултат... близо до нулата доста дълго време. Аз поне не виждам грам логика... Особено като знам какво се случи с Бекъм, Кийн, Нистелрой... и т.н.[/offtopic]

Манчестър Юнайтед общо казано играят така : здраво във средата , бързи по крилата и ударни напред .Манчестър е точна противоположност на Барса , ние си подаваме топката , защото ЗАСЕГА няма как да я пратим във мрежата ! Топката трябва по най-бързия начин да стигне до вратата , тук някаде финния стил на Бербатов не се връзва . Рунни може да не е вкарвал всеки мач и Флечър не е , но значи ли не са свършили страхотна работа ?

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 апр 2011 20:41

абе сякаш само аз съм виждал как Бербо хваща топката изнася се леко назад и после хвърля извеждащ пас към крилата и впоследствие хоооп гол!
или пък как МЮ градят атаките си с много пасове, като постепенно затварят противника!
много рядко го има тоя момент когато нападателя трябва да се надбягва със защитник, защото по-често топката се праща към някой фланг, където или Нани или Валенсия я задържат и после или изострят играта с пробив или изчакват нападателите да се понаместят в наказателното поле и я центрират!
само във ФИФА11 го има момента където Рууни получава топката на центъра и от там дриблира до наказателното поле, след което отбелязва с гръмовен шут! и така още 4-5 пъти в мача!
явно САФ е сгрешил с Бербатов, защото си е мислил, че може да го накара да тича като гламав по терена и съответно да е по-агресивен в единоборствата, което нямаше как да стане, защото Бербо вече си беше изграден като футболист със собствен стил на игра! и вместо да използва това предимство, САФ реши да го държи на скамейката и още тогава загуби финала за ШЛ с вяла и безобидна игра! предния сезон реши да залага само на един кон и изтърва титлата! сега уж разчиташе на Бербо, но явно е било само докато се възстанови формата на Рууни!
като се добавят и другите трансферни "бомби", то наистина може да се каже че САФ явно вече е за пенсия!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”