rebelheartous написа:Изгониха Месията... Някой помни ли изобщо това някога да се е случвало?
В Барса не, с Аржентина се е случвало

Black Basque Matters!

Браво на Билбао, пребиха Реал и Барса в рамките на 3 дни, заслужен трофей!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rebelheartous написа:Изгониха Месията... Някой помни ли изобщо това някога да се е случвало?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Браво на Билбао, пребиха Реал и Барса в рамките на 3 дни, заслужен трофей!
Jürgen написа:Френския пудел веднъж да има ден и пак ще паднат
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Меската за колко мача ще изгори![]()
![]()
Това ако беше Диего Коста, отиваха към 7-8, ама да видим федерасиона какво ще каже![]()
Groucho написа:JackPackage написа:Меската за колко мача ще изгори![]()
![]()
Това ако беше Диего Коста, отиваха към 7-8, ама да видим федерасиона какво ще каже![]()
Меси да не е набил Раул ГарсияЗащо са го натирили от зеления килим?
JackPackage написа:Удари една тупаница на новия Раул Гарсия, който ги уши в 90 мин и след това доста ги провокираше с лежане по терена - а след мача извади тромпета и свири на терена![]()
RM3313 написа:Откакто има Вар нещо секнаха успехите на Барса , що така ? Чудя се дали има някаква връзка ?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта