Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот riak4 » 04 дек 2012 12:28

pesho_1913 написа:Мисля да отскокна до Еврото и да пусна:
Дортмунд - Сити 1
Монпелие - Шалке над 2.5
Олимпиакос - Арсенал над 2.5
Реал Мадрид - Аякс 1

Мисля си, че един от двата с над 2.5 ще ти гръмне. Иначе Дортмунд и Реал са 100%.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 04 дек 2012 12:37

riak4 написа:
pesho_1913 написа:Мисля да отскокна до Еврото и да пусна:
Дортмунд - Сити 1
Монпелие - Шалке над 2.5
Олимпиакос - Арсенал над 2.5
Реал Мадрид - Аякс 1

Мисля си, че един от двата с над 2.5 ще ти гръмне. Иначе Дортмунд и Реал са 100%.

Възможно е.. Може би Монпелие - Шалке гол/гол да ги врътна. Накрая може и така да ги оставя.
Последна промяна от pesho_1913 на 04 дек 2012 21:30, променено общо 2 пъти.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 дек 2012 13:02

Реал М-Аякс 1 хендикап
Олимпиакос -Арсенал 1
Монпелие -Шалке Х
Дортмунт -Сити 1

Ако искате да спечелите играйте ги обратно на мойте прогнози :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 дек 2012 13:03

внимателно подбирайте играта на голове в последните мачове, отборите са освободили повечето си класни играчи, а също няма да си дават и толкова зор на терена.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 дек 2012 14:03

Категорично ви съветвам да не играете с големи суми последните двубои. Не се знае кой как ще излезе на терена и къде ще му е главата. Това прилича малко на тото 2.
Все пак няколко разсъждения.
1. Паднаха коефицентите на Милан и Малага, което означава, че може би двата отбора няма да загубят. На Зенит му стига да направи равен резулатат с Андерлехт, за да играе в ЛЕ, но въпросът е дали Зенит вече не се има за гранд и дали случайно няма да им се играе в ЛЕ напролет. Още повече през уикенда ги чака страшно ключов мач с Анжи.
Та, мойто първоначално мнение за "2" в този мач се промени и няма да го пипам
2. Коефициентът за Дортмунд остава твърде висок. Вярно е, че не играят за нищо, ама все пак. Постоянно се цитират думите на Манчини напоследък как Сити не искали в ЛЕ, което е много хубаво, но дали не е прах в очите и то най-вече на залагащите. Та се чудя дали тук да не се опита една "2"
3. ПСЖ няма да победи Порто, дори си мисля, че Порто ще успее да измъкне победа но Х2 на двоен шанс е една от най-добрите прогнози.
4. Коеф за Х на Шахтьор-Ювентус падна само до 1,8. Тук могат да се натрупат много средства за равен. Прекалено е очевиден и ако наистина залозите станат огромни, може да има букмейкърска намеса в този мач и той да не завърши Х. Тогава 2 остава добра опция и аз бих го пробвал.
5. Вече имах коментар за двете нерешени групи. Според мен един от Бенфика и Клуж ще успее от неблагоприятна позиция. На Бенфика им трябва равен резултат със Селтик. Докато Клуж трябва да постигне по-добър от Галата. В такива мачове шотландците са се доказали като "идиоти" и аз бих потърсил неочакваното Х2, въпреки трагичната форма на Спартак Москва. Все пак не бива да се изключва и победа на Селтик, но тогава може и Бенфика да победи. Не чми се вярва Клуж да победи в Англия, макар че коеф на Юнайтде е по-висок от този на Барса
6. Най-големият срив на първоначално обявен коеф. е този за Олимпиакос от 3,1 отиде на 2,2. Аз съм го играл още на 3,1, но ако има прекалено много залози нищо чудно и тук да има намеса и да напарвят някакъв мизерен равен. Въобще това е най-слабата група в тазгодишната ШЛ и може би една от най-слабите изобщо в историята на турнира.
7. Та ето една донякъде резонна прогноза - ПСЖ-Порто Х2, Динамо З, Динамо Киев под 2,5, Лил-Валенсия под 2,5, Байерн-БАТЕ гол/гол - малко но от сърце

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 дек 2012 14:30

Много внимавайте с Дортмунд....за мен мачът е x2, букитата обичат да подмамват както сега с думите на Манчини....всеки като ги види играе масово единица, но така беше и на мача Бате-Лил, където всеки игра 1 като видя, че Лил са с юношите....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 дек 2012 14:50

май те чуха и вдигнаха коеф на дортмунд на 1.90, този за сити пада. все пак си мисля че има смисъл в думите на манчини-за него има два турнира титлата в англия и тази в ШЛ. едната е загубена, купата на уефа единствено ще пречи в преследването на другата. все още заставам зад дортмунд в този мач !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 дек 2012 16:08

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:май те чуха и вдигнаха коеф на дортмунд на 1.90, този за сити пада. все пак си мисля че има смисъл в думите на манчини-за него има два турнира титлата в англия и тази в ШЛ. едната е загубена, купата на уефа единствено ще пречи в преследването на другата. все още заставам зад дортмунд в този мач !

Тогава може мачът да е Х.
1. Дортмунд остават първи и непобедени в тази "група на смъртта"
2. Сити все пак отпадат от досадната ЛЕ (равен не им стига да изместят Аякс)
3. Тези, които си мислят, че Сити не може да отпадне и пишат 2 са пре..ани
4. Теди, които много вярват на Дортмунд да пре..ани също.

Дортмунд са доволни, Сити са доволни, букмейкърите са доволни

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 04 дек 2012 16:31

Пичове,мачът Дортмунд - Ман Сити е поне 6:2.Харт спаси една шестица на Етихад,но сега пред 80000+ на стадиона няма кой да спаси гражданите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 04 дек 2012 17:18

Реал - Аякс 1, ХК, над 2.5
Борусия - Сити 1, над 2.5
Малага - Андерлехт 1
Олимпиакос - Арсенал 1
Дали мще излязат :?
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Върни се в “Футбол - Свят”