Bianco написа:sl321 написа:DerrickRose написа:Кога съм писал в тази тема и съм повтарял нещо? Май вие имате комплекси от Англия и Висшата Лига защото постоянно я ъпвате темата.От няколко месеца все едни и същи герои повтарят колко велика била Испания,ла фурия еtc.'![]()
Дори не можеш да водиш нормален диалог като хората,избираш едно изречение за което се хващаш
Аз написах че си чул нещо и го повтаряш,а не че си повтаряш твои приказки.
В Испания били 2 отбора.Билбао хвана Ман Ю и не им даде вода да се напият.Как може да не гледате фактите.За какви два отбора говорите?
Фулъм,Нюкасъл и кой там били винаги готови да развалят нечии празник а Ливърпул не пропускали година да са фактор и да имат основна заслуга в това един или друг да стане шампион ( кажи ,не един или друг ами "това дали Ман Ю ще стане шампион").хахаха .
Ами Осасуна,Еспаньол,Майорка,Билбао,Хихон,Леванте са винаги готови да развалят нечии празник а Валенсия,Севилия,Ателтико Мадрид са били винаги фактор и имат основна заслуга кой ще стане шампион.
И все пак аз винаги съм говорил за стила в Англия че е отвратителен според мен.Относно интригата в България в момента е в пъти по голяма от където и да е,да не говорим за Англия където нещата са що годе ясни ясни.
В Испания в момента има огромна интрига за титлата. Реал Мадрид има мачове срещу силни съперници като за Барселона тия мачове минаха.При една загуба на Реал ( което никой няма да учуди) и победа на Барселона разликата става 3 точки а прекия мач на Ноу Камп предстои.Освен това нищо не е ясно нито за третото нито за четвъртото място ,за изпадащите да не говорим.
Но за каквато и интрига да говорим, в стила на футбола Англия няма как да и си помислим че доближава Испания.Това е най-важното.И приказки от рода "най-силния футбол" "най-великото първенство" са повторени и потретени лъжи от пропагандатора.
И само не знам кои са тия 4-5 отбора които се борят всяка година за титлата в Англия,като стават все едни и същи два отбора шампион.То така може да кажем че се борят и 20 за титлата.
![]()
Примера дивисион vs Висшата Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивисион vs Висшата Лига
- DerrickRose
- Контакти:
Никой не може да ме убеди че Юнайтед се напрегнаха и не искаха да се концентрират за титлата.
Докато Билбао си пускат резервите онзи ден срещу Барса,а преди мача с Юнайтед срещу Осасуна и са пределно мотивирани да се докажат пред големите.
Докато Билбао си пускат резервите онзи ден срещу Барса,а преди мача с Юнайтед срещу Осасуна и са пределно мотивирани да се докажат пред големите.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]
DerrickRose написа:Никой не може да ме убеди че Юнайтед се напрегнаха и не искаха да се концентрират за титлата.
Те не само ги отстраниха.Те им се подиграха.Не им дадоха топката в два мача.Билбао направиха за смях Юнайтед.
Никой не може да ме убеди че ако можеше Ман Ю, щеше да допусне да бъде унижен от средняк в което и да е първенство па било то и испанското.
Освен това Юнайтед и за ШЛ ли отпаднаха за да концентрират за титлата? Ами те срещу Базел бях също толкова слаби с тази разлика че срещу тях играеше по-слаб отбор.
Вярно е че Билбао имат къса резервна скамейка а цял сезон едни и същи хора играят.Все пак това е отбор в който играят 90 % юноши на клуба и няма финансовите възможности на отбори като Реал Мадрид,Барселона или Ман Ю. За Билбао е нормално да избират измежду едното от двете.За великия английски шампион не е.
- DerrickRose
- Контакти:
Братле,ти си някакъв зомбиран тип, обсебен от английския футбол.Не му харесвал стила на игра в Англия,ами не гледай бе!
Аз последните 1-2 години един мач от Испания не съм гледал.
Казах ти,никой не може да ме убеди че Юнайтед си даде зор,особено като видях състава им на ОТ и кой бяха резерви.
Ако мача беше в ШЛ,Юнайтед отнасяше Билбао без проблем и на ходом.Друг е въпроса че подцениха мачовете с Бенфика и Базел(първия мач),не може да искаш трофея отново и да пускаш играчи като Бербатов,Парк,Клевърли, експерименталната защита, и другите им твърди резерви.
А и да попитам,Реал колко години не можеше да мине осминафинала,тогава защо не пускахте такива теми?
Казах ти,никой не може да ме убеди че Юнайтед си даде зор,особено като видях състава им на ОТ и кой бяха резерви.
Ако мача беше в ШЛ,Юнайтед отнасяше Билбао без проблем и на ходом.Друг е въпроса че подцениха мачовете с Бенфика и Базел(първия мач),не може да искаш трофея отново и да пускаш играчи като Бербатов,Парк,Клевърли, експерименталната защита, и другите им твърди резерви.
А и да попитам,Реал колко години не можеше да мине осминафинала,тогава защо не пускахте такива теми?
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
DerrickRose написа:Братле,ти си някакъв зомбиран тип, обсебен от английския футбол.Не му харесвал стила на игра в Англия,ами не гледай бе!
Обсебен съм от мисълта да кажа колко глупаци има който повтарят като папагали това което чуват от "силните мъже на диема" че английския футбол е номер 1,без въобще да се замислят дали е така или не е.
Докато ми говореше твоите доводи за това колко отбора се били борили за титлата в Англия и колко били готови да развалят нечии празник, ти не беше замбиран нали?
Като ти показах фактите изведнъж започна да ми говориш за кой били зомбиран и кой от какво бил обсебен.Това ли можа да измислиш само след като видя че си написал относно ВЛ едно голям нищо и след като видиш фактите не се ли усещаш че просто повтаряш нечии думи ? Примерно на Боби Борисов от диема?
Последна промяна от sl321 на 07 апр 2012 13:39, променено общо 1 път.
- DerrickRose
- Контакти:
Ами много е просто,харесваш испанско-гледаш испанско.
Харесваш английско-гледаш английско.
То вашето е комплексарщина,не друго...
DerrickRose написа:Ами много е просто,харесваш испанско-гледаш испанско.
А това вашето е заблуда!
Много било просто.Как да харесаш нещо като не си го видял?
И кой е казал че комплексирания не говори истината. Това ли е аргумента да ми кажеш че това което пиша не е истина?Или като повечето "клишари" и ти,като вече не можеш да измислиш нещо ,казваш на другия ," ти си зомбиран комплексар който е обсебен от еди какво си" .И защо? Защото ти казва истината.
Аз не знам как може толкова много хора да си мислят че другите са като тях?!!
Ми то слабостта дойде от липсата на концентрация,мотивация и липсата на визия за мача. За мен Билбало с нищо не са по-добри от Марсилия миналата година с които Юнайтед играха и биха в ШЛ на 1/8 финал. Да не говорим за Милан преди 2 години когато бе разбит в два мача.
Bianco написа:sl321 написа:DerrickRose написа: В Испания в момента има огромна интрига за титлата. Реал Мадрид има мачове срещу силни съперници като за Барселона тия мачове минаха.При една загуба на Реал ( което никой няма да учуди) и победа на Барселона разликата става 3 точки а прекия мач на Ноу Камп предстои.Освен това нищо не е ясно нито за третото нито за четвъртото място ,за изпадащите да не говорим.
Но за каквато и интрига да говорим, в стила на футбола Англия няма как да и си помислим че доближава Испания.Това е най-важното.И приказки от рода "най-силния футбол" "най-великото първенство" са повторени и потретени лъжи от пропагандатора.
И само не знам кои са тия 4-5 отбора които се борят всяка година за титлата в Англия,като стават все едни и същи два отбора шампион.То така може да кажем че се борят и 20 за титлата.
![]()
Къде си бе смешник? Още ли ти е смешно?
- Lord VOODOO
Alexx написа:Ми то слабостта дойде от липсата на концентрация,мотивация и липсата на визия за мача. За мен Билбало с нищо не са по-добри от Марсилия миналата година с които Юнайтед играха и биха в ШЛ на 1/8 финал. Да не говорим за Милан преди 2 години когато бе разбит в два мача.
Мда, гроздето е кисело, знаем... Нали и без това ВЛ уж е най-важна, стига се оправдавахте... Гузен негонен бяга с еполучи
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал