daredevil написа:не......знам.....
......какво........мисля......!.,,,,,,,....
.....
....
..
отпусни дуплекса.
И твойта не е лесна....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daredevil написа:не......знам.....
.....
....
..
отпусни дуплекса.
vaskonti написа:daredevil написа:не......знам.....
.....
....
..
отпусни дуплекса.
И твойта не е лесна....
Ето ти и елементарно сравнение. Понеже знам какво ще кажеш - Нани е също отзад...Dimitar Berbatov is ranked 12 in the Castrol Rankings, compared to Wayne Rooney who's ranked 157.
daredevil написа:тия ранкинги рядко дават пълна престава за цялата работа, Бербатов е спечелил 6-7 мача във ВЛ тоя сезон (и не може да вкара на празна врата след тва, като за да си върне че изкара късмет да вкара 11 гола за 3 мача), Чичарито и Рууни и те по-толкова и Нани е най-постоянния футболист тоя сезон. Порцията е равна за всички за евентуалната титла.
daredevil написа:тия ранкинги рядко дават пълна престава за цялата работа, Бербатов е спечелил 6-7 мача във ВЛ тоя сезон (и не може да вкара на празна врата след тва, като за да си върне че изкара късмет да вкара 11 гола за 3 мача), Чичарито и Рууни и те по-толкова и Нани е най-постоянния футболист тоя сезон. Порцията е равна за всички за евентуалната титла.
Българският нападател на Манчестър Юнайтед и голмайстор в английското първенство Димитър Бербатов остана зад португалския халф на Ливърпул Раул Мейрелес в класацията за футболист на годината на феновете в Премиършип.
Португалският полузащитник на Ливърпул бе привлечен от Порто за сумата от 11 милиона паунда през летния трансферен прозорец и събра най-много гласове в тазгодишната класацията за футболист на годината на феновете.
Мейрелес бе избран за футболист на месец февруари, като бе с основна заслуга за добрите резултати на Ливърпул, а и донесе победата на мърсисайдци на „Стамфорд Бридж” срещу Челси.
Освен Бербатов зад Мейрелес останаха Самир Насри, Давид Луис и Фернандо Торес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта