megan fox написа:
В момента не е, но имаше и такива години. А конкретно Милан лично за мен е много по-стойностен отбор, от който и да е английски тим.
Хахахахахахаха, добре, добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:
В момента не е, но имаше и такива години. А конкретно Милан лично за мен е много по-стойностен отбор, от който и да е английски тим.
megan fox написа:Alexx написа:А бе мен ми е чудно супер конкурентната примиера дивисион, защо като е супер конкурентна има фенове само на Барса и Реал(извън Испания),а от неконкурентната Англия познавам фенове Тотнъм,Евертън,Вила,Ман Сити, Нотингам, Помпи, Лийдс, Стоук, Мидъсбро, Ипсуич, УБА, Улвс, Бирмингам, Нюкасъл, Съндърланд, Кардиф, Норич, Уест Хем, Фулъм, Блекбърн, Милоу и др.. Е разбира се има и фенове на Атлетико и Валенсия, но те са горе долу колкото тези на Евертън, а тези два клуба са водещи за разлика от Евертън.
Иначе пак ще повторя тази статия е за последните 10 години, а не за сегашния момент !
Ти се вълнуваш от английски футбол... нормално е да забелязваш английските фенове! Това, което ти си написал аз мога да кажо същото за Примера! Около мен феновете на ВЛ дето ги има се броят на пръстите на двете ми ръце са само на МЮ и един-двама на Пул! На нито един друг английски отбор, но в същото време е пълно с фенове на испански отбори...
megan fox написа:cipokrilo написа:Това затвърждава мнението ми, че никога не си бил на мач от Премиър.И не забравяй , че тия "бунаци" през 70-те и 80-те правеха неща,който твоите заспали марячоси само можеха да сънуват! Просто се наложи да ги озаптят! Лека нощ наивнико.
Изключително правилно мнение. И няма и да гледам такъв мач! То ще си е тотална загуба на време и пари!
Интересно... питаш за 70-80-те..., да не би тогава да са създадени ЕКТ? А къде бяха английските отбори през 50-60-те?
sl321 написа:По принцип промиването на мозъци е за това че английската лига е най-най.Никой не прави такава пропаганда за Испания.Тук таме някой който обича испанския футбол,с намерение да покаже че все пак съществува и такъв( испански футбол) пуска теми във форуми или пише статии от рода.Такива статии са по-скоро за охлаждане на промитите мозъци на английския футбол които си мислят че няма никакъв друг футбол освен английския( такова е всеобщото схващане) ,а не обратното.
В спортните форуми се забелязват фенове на дори малките английски отбори, а в ИСпания не !
megan fox написа:Ти се вълнуваш от английски футбол... нормално е да забелязваш английските фенове! Това, което ти си написал аз мога да кажо същото за Примера! Около мен феновете на ВЛ дето ги има се броят на пръстите на двете ми ръце са само на МЮ и един-двама на Пул! На нито един друг английски отбор, но в същото време е пълно с фенове на испански отбори...
Alexx написа:sl321 написа:По принцип промиването на мозъци е за това че английската лига е най-най.Никой не прави такава пропаганда за Испания.Тук таме някой който обича испанския футбол,с намерение да покаже че все пак съществува и такъв( испански футбол) пуска теми във форуми или пише статии от рода.Такива статии са по-скоро за охлаждане на промитите мозъци на английския футбол които си мислят че няма никакъв друг футбол освен английския( такова е всеобщото схващане) ,а не обратното.
Писни ми да слушам за тази пропаганда. През 70те и 80те имаше много фенове на английския футбол и тогава ли бе виновна пропагандата на гадните Диеми ? През 90те също имаше повече фенове на английския футбол и пак ли бяха диема виновни ? Или просто не искате да разберете простата истина, че повечето хора харесват по-бързия английския футбол, за сметка на по-техничния испански и по-тактически италиански ?
cipokrilo написа:megan fox написа:Ти се вълнуваш от английски футбол... нормално е да забелязваш английските фенове! Това, което ти си написал аз мога да кажо същото за Примера! Около мен феновете на ВЛ дето ги има се броят на пръстите на двете ми ръце са само на МЮ и един-двама на Пул! На нито един друг английски отбор, но в същото време е пълно с фенове на испански отбори...
Това пък е такава заблуда! Познавам много хора фенове на Нотингам,Норич,Куинс Парк,Уест хям,Блекбърн.Аз лично съм почитател на Нюкасъл! Виж, не познавам нито един фен на различен отбор от Реал или Барса!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 5 госта