По темата: По-голяма простотия не бях чувал до сега. Добре, че това няма как да стане. ФА има огромна сила и държи да спазва интересите на местните жители.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Но в случея коментирах новината!!! Просто коментирах тази идея за промяна на правилника и какво ще стане според мен, ако тази промяна се осъществи!
Аз пък искам да го направят така! Защото това ще убие ВЛ и интереса към нея!
MuFc1878 написа:Стрига сте се карали, няма смисъл. Едни си харесват ВЛ други Ла Лига, трети Калчото и т.н. А ние ще си останем с "промити" мозъци от ВЛ (Диема) с гуру Боби![]()
Alexx написа:Аз пък искам да го направят така! Защото това ще убие ВЛ и интереса към нея!
Ето това подразни повечето хора и за това не ти останаха длъжни. Ако някой друг бе написал такова мнение въобще нямаше да има каквато и да е реакция, но просто бе написано от теб и за това имаше отговори на твоето мнение.
А това, че се дразните от чуждо мнение, което се различва от вашето е много жалко! Разберете в живота винаги ще има хора, които да са на различно мнение от вашето! Винаги! И ако всеки път реагирате така остро и си хабите нервите... не знам къде ще му излезе края!
И точно тук ви е грешката! Ако го беше написал някой друг..., значи той цели да се заяжда и провокира.
MuFc1878 написа:Е, малко от малко те познавам макар и само във виртуалното пространство. Мен пък не ме засяга, че не харесваш ВЛВсеки си има право на мнение. Други обаче ти се палят много
Признавам, че си доста "агресивен" понякога в изказването си на твое мнение. Някои потребители не го одобряват
megan fox написа:sMotLiO написа:Още ли се намират хора да спорят с тоя....смях
Ти още ли съществуваш? Жалко! Надявах се, някой да те е прегазил вече с колата си...
Иначе прав си, че съм доста агресивен в изказването си на мнение, но такъв е моят стил на изразяване
Alexx написа:И точно тук ви е грешката! Ако го беше написал някой друг..., значи той цели да се заяжда и провокира.
Точно от твоята клавиатура звучи така, защото знаем какво харесваш и какво не. Друг човек може да не знаем какво харесва и какво мрази.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта