Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Мнениеот MuFc1878 » 18 окт 2011 13:39

Стрига сте се карали, няма смисъл. Едни си харесват ВЛ други Ла Лига, трети Калчото и т.н. А ние ще си останем с "промити" мозъци от ВЛ (Диема) с гуру Боби :lol:

По темата: По-голяма простотия не бях чувал до сега. Добре, че това няма как да стане. ФА има огромна сила и държи да спазва интересите на местните жители.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:42

Става дума за нож. Просто копираш старите думи.

Но в случея коментирах новината!!! Просто коментирах тази идея за промяна на правилника и какво ще стане според мен, ако тази промяна се осъществи!

Щом казваш ! :)

Аз пък искам да го направят така! Защото това ще убие ВЛ и интереса към нея!

Ето това подразни повечето хора и за това не ти останаха длъжни. Ако някой друг бе написал такова мнение въобще нямаше да има каквато и да е реакция, но просто бе написано от теб и за това имаше отговори на твоето мнение.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:44

MuFc1878 написа:Стрига сте се карали, няма смисъл. Едни си харесват ВЛ други Ла Лига, трети Калчото и т.н. А ние ще си останем с "промити" мозъци от ВЛ (Диема) с гуру Боби :lol:

Ами как няма да се караме, след като от 99 кладенеца се опитват да ми донесат вода, за да ми извъртят думите, а ти ме познаваш и знаеш, че няма да го позволя това! Нито пък ще позволя на някого да ми отнеме ПРАВОТО на мнение!

Тук изобщо не ставаше въпрос кое първенство е по-добро, изобщо не ставаше въпрос кой какво харесва, но някои хора много се засегнаха от личното ми мнение и от това, че пожелах да спадне интереса на ВЛ! Сякаш ако това стане света ще се свърши... И заради това нещо решиха да направят цяла шибана трагедия и да ореват целият свят!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 окт 2011 13:48

Е, малко от малко те познавам макар и само във виртуалното пространство. Мен пък не ме засяга, че не харесваш ВЛ ;) Всеки си има право на мнение. Други обаче ти се палят много :lol: Признавам, че си доста "агресивен" понякога в изказването си на твое мнение. Някои потребители не го одобряват ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:49

Alexx написа:
Аз пък искам да го направят така! Защото това ще убие ВЛ и интереса към нея!

Ето това подразни повечето хора и за това не ти останаха длъжни. Ако някой друг бе написал такова мнение въобще нямаше да има каквато и да е реакция, но просто бе написано от теб и за това имаше отговори на твоето мнение.

И точно тук ви е грешката! Ако го беше написал някой друг..., значи той цели да се заяжда и провокира. Но понеже мен отлично ме знаете и знаете мнението ми за ВЛ не трябваше да реагирате така на това ми пожелание! Много ясно, че ще кажа нещо такова като се има предвид мнението ми за ВЛ! Т.е. аз просто затвърждавам позицията си, че ВЛ ми е неприятна, това не е нищо ново под слъцнето и не е поредната провокация към вас! Просто споделям личното си мнение по въпроса и какво бих желал аз лично да стане като резултат от тази промяна!

А това, че се дразните от чуждо мнение, което се различва от вашето е много жалко! Разберете в живота винаги ще има хора, които да са на различно мнение от вашето! Винаги! И ако всеки път реагирате така остро и си хабите нервите... не знам къде ще му излезе края! Научете се, че хората имат право на мнение и то не е нужно да съвпада с вашето! Уважавайте чуждото мнение, не сте длъжни да ги приемата, не сте длъжни да се съгласявате с него, но приемете това, че може да има хора с такова мнение, което коренно да се различава от вашето! Толкова ли е трудно ффс?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:53

МегънЪ просто може да направи един два отговора на пичовете и да ни заебе, но той реши да се изяви като дървен философ и продължи. Лошо няма да има спорове, но НЕКА ДА СА В ТОЧНО ФОРМУЛИРАНИ ТЕМИ, а не във всяка тема където Мегъна реши, че му се спори и трябва да спори, въпреки, че няма нищо общо с темата.

А това, че се дразните от чуждо мнение, което се различва от вашето е много жалко! Разберете в живота винаги ще има хора, които да са на различно мнение от вашето! Винаги! И ако всеки път реагирате така остро и си хабите нервите... не знам къде ще му излезе края!

Уау мерси, че ми отвори очите. Това е нещо което повтарям от много отдавна, но важи и за теб, защото осъждаш нашия избор. Та ти си този който се хаби да ни обяснява. Просто можеше да направи два три отговора и да продължиш да си коментираш Барса в друга тема,а не да ни опяваш цяла нощ и ден.

И точно тук ви е грешката! Ако го беше написал някой друг..., значи той цели да се заяжда и провокира.

Точно от твоята клавиатура звучи така, защото знаем какво харесваш и какво не. Друг човек може да не знаем какво харесва и какво мрази.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:55

MuFc1878 написа:Е, малко от малко те познавам макар и само във виртуалното пространство. Мен пък не ме засяга, че не харесваш ВЛ ;) Всеки си има право на мнение. Други обаче ти се палят много :lol: Признавам, че си доста "агресивен" понякога в изказването си на твое мнение. Някои потребители не го одобряват ;)

Аз много се забавлявам с тези дето ми се палят! Понакога дори нарочно им бутам фитилите, защото на някой хора им е доста слаб ангела, лесно си изпускат нервите и после хоп отнасят банана... :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Иначе прав си, че съм доста агресивен в изказването си на мнение, но такъв е моят стил на изразяване! Дори, когато водим лек и непренуден разговор на каква да е тема, страничните слушатели могат да останат с впечатлението, че нападам събеседника си, без изобщо да има такова нещо! По принцип говоря малко на по-висок тон и с леко по-императивна форма на обръщание! Но това не означава, че си налагам мнението на някого, а просто изказа ми е такъв!

А това дали някой одобрява или не начина ми на изразяване... пет пари не давам! Както съм казвал не веднъж не плащам данък обществено мнение! Не съм някой компликсиран чефут, че да ме вълнува какво си мислят другите за мен! Просто не ми пука!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 окт 2011 13:55

megan fox написа:
sMotLiO написа:Още ли се намират хора да спорят с тоя....смях :lol:

Ти още ли съществуваш? Жалко! Надявах се, някой да те е прегазил вече с колата си...

ЕХЕЙ , КОЛКО СИ СИЛЕН ЗАД КЛАВИШИТЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2011 13:57

Иначе прав си, че съм доста агресивен в изказването си на мнение, но такъв е моят стил на изразяване

A така най-накрая си призна. :lol: Ето причината за всичките тези отговори които получи и причината, защо първото ти мнение бе прието на нож !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 окт 2011 13:59

Ще подмина останалото, че иначе не се знае къде ще му излезе края...

Alexx написа:
И точно тук ви е грешката! Ако го беше написал някой друг..., значи той цели да се заяжда и провокира.

Точно от твоята клавиатура звучи така, защото знаем какво харесваш и какво не. Друг човек може да не знаем какво харесва и какво мрази.

А вие какво по ангелите очаквате от човек, който мрази ВЛ? Всяко друго мнение излязло от моята клавиатура би било лицемерно! Както казах още снощи, може да съм всякакъв, може да имам много косури, но не съм лицемер и винаги казвам това, което мисля! И след като знаете, че мразя ВЛ защо изобщо се изненадвате на мнението? След като знаете какво ще последва, ако ми отговорите... защо изобщо направихте грешката да ми отговорите! Този спор изобщо нямаше да се породи, ако никой не бе цитирал моите думи и не ги бе коментирал! Просто трябва да ме оставите на спокойствие да си упражня правото на мнения, без да търсите конфронтация с мен! Защото за толкова време трябваше да сте се научили, че на конфронтацията винаги отговарям, не бягам от нея!

Върни се в “Футбол - Свят”