megan fox написа:Ballancee написа:С това изказване в мен все повече се натрапва мисълта сякаш ,че всичко започва и свършва с Барселона и ще е престъпление ,ако не играч на Барселона вземе приза. Меси може да има не 40 , ако ще 80 гола но само погледни приноса на Снайдер и Милито към това което стори Интер миналата година смея да твърдя ,че приноса на Милито беше много по-голям от този на Меси. Милито вкара във всеки ключов мач за Интер , гледай сега :
- Гол срещу Динамо Киев който напрактика спаси Интер от отпадане още във групите
-Гол срещу Челси в Милано който даде огромно психологическиопредимство на тима
-Гол срещу ЦСКА в Милано
- Изключително важен гол срещу Барселона в Милано макар, и от засада
-Два гола на финала с Байерн Мюнхен
Отделно май имаше и доста решаващи голове и във първенството + голове срещу преките противници ( Милан,Рома , Ювентус) и като си направим равносметка сякаш приноса на Милито е по-голям от този на Меси. Който май ,май нямаше гол във т.н ''голям мач'' .
Ок, но нали разбираш, че не аз решавам кой да спечели трофея (не, че щях да го дам на Снайдер, ако аз решавах), а и това беше само едно предположение, което няма никаква гаранция, че е вярно. Но, ако допуснем, че е вярно... замисли се с какво Барселона е заслужила такова отношение?! Дали "вината" за това не е стила, който практикува отбора... и дали не би било хубаво, ако повечко отбори практикуваха този стил?!
Романтизма във футбола ще се завърне, а самият футбол ще стане много по-приятен за наблюдаване.
Знам ,че не решаваш но просто не намирам къде е логиката Меси да присъства вместо Милито и Снайдер да речем та дори и един Форлан който цял сезон носеше хем ''дюшекчийте'' , хем Уругвай на гърба си. Пък и сам виждаш ,че не всеки може да практикува този открит футбол и да очаква същевременно да печели и тук отново се връщаме на въпроса със стиловете , философията на даден клуб.