Русия ще е домакин на Мондиал 2018, Катар - през 2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Русия ще е домакин на Мондиал 2018, Катар - през 2022

Мнениеот bilyaletdinov » 03 юли 2014 20:31

Alexx написа:Daно да им го отнемат след провала със Сочи. Но не вярвам. Но скоро ще отнемат на Катар, заради скандалите около Катар.

Kaкъв провал със Сочи :lol: Провал има само в болните мозъци на антипутиновската пропаганда, които се занимаваха повече със снимането на кенефите, отколкото с отразяването на спортните събития. Световното ще бъде едно страхотно зрелище и ще бъде уникален шанс за нас българите да идем и да присъстваме като зрители. Сигурен съм, че руснаците ще направят уникални стадиони и съоръжения и няма да има и помен от бразилския хаос и незавършени обекти..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2014 21:01

Ясно е, че ще направят добри стадиони.
Нещо, което не става с пари, става с много пари.

Проблема пред Русия са политическите и позиции по-спорните казуси около Украйна и Сирия.
Като нищо ще и резнат домакинството... Това не зависи от Русия.
Зависи дали Запада ще са милостиви ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 юли 2014 11:15

THE G.A.M.E написа:Ясно е, че ще направят добри стадиони.
Нещо, което не става с пари, става с много пари.

Проблема пред Русия са политическите и позиции по-спорните казуси около Украйна и Сирия.
Като нищо ще и резнат домакинството... Това не зависи от Русия.
Зависи дали Запада ще са милостиви ...

Kaк ще ги резнат :lol: Блатер и кликата му са гушнали и чакат да гушнат още едни милиончета, руснаците нямат барване.

Междувременно в Бразилия:
Двама души са загинали, а 19 са ранени при срутването на надлез от автомобилна естакада в бразилския град Бело Оризонте, където ще се играе полуфинал на Световното първенство по футбол, съобщи ИТАР-ТАСС.

Според оповестените информации срутената бетонна конструкция е паднала върху преминаващ отдолу автобус и напълно е затрупала лек автомобил.

Става дума за строящо се трасе на скоростна автобусна линия в административния център на щата Минас Жераис.

Мястото на срутването се намира недалеч от стадиона "Минейран", където на 8 юли ще се проведе един от полуфиналите на Световното първенство по футбол.

Това са последиците когато цигански нации организират големи форуми. Дано си вземат поука за Рио 2016г.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 юли 2014 18:30

Русия: Кой е този, който ще ни отнеме домакинството на Мондиал 2018?

Спортният министър на Русия - Виталий Мутко не вижда причина да бъде отнето домакинството на страната на Световното първенство по футбол през 2018 година.

"Ние получихме съвсем законно Мондиала. Искахме го и Изпълкомът на ФИФА ни го даде. Сега не виждам никакви шансове това решение да бъде отменено", коментира Мутко пред журналисти в Екатеринбург.

По думите на министъра, към призивите за отнемане на домакинството на Русия заради събитията в Украйна трябва да се подходи със спокойствие.

"Действително, намираме се в трудна ситуация. Бойкотите на големи форуми отдавна са признати за неефективни", каза още Мутко

===============

Много го нагло човече! Всички ни стана ясно,че Русия спечелиха това първенство с подкупи като и Катар. Ако имат срам малко ще се откажат от него!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 авг 2014 11:47

bilyaletdinov написа:
Alexx написа:Daно да им го отнемат след провала със Сочи. Но не вярвам. Но скоро ще отнемат на Катар, заради скандалите около Катар.

Kaкъв провал със Сочи :lol: Провал има само в болните мозъци на антипутиновската пропаганда, които се занимаваха повече със снимането на кенефите, отколкото с отразяването на спортните събития. Световното ще бъде едно страхотно зрелище и ще бъде уникален шанс за нас българите да идем и да присъстваме като зрители. Сигурен съм, че руснаците ще направят уникални стадиони и съоръжения и няма да има и помен от бразилския хаос и незавършени обекти..

Бяха наринати много торби пари с нулева възвръщаемост! Това успех ли е?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2014 12:02

Ти пък какво си се загрижил за тяхната възвращаемост? Станаха ли хубави игри-станаха. Имаше ли ги всички инциденти, които черногледците предвиждаха-нямаше. Дреме ли ми колко пари са набутали и дали са изкарали нещо-не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 авг 2014 12:24

Държави като Русия и Катар не трябва да получават домакинства на голям форум като Световното първенства. Защото така прецакват реални кандидатури, които имат за цел бизнес модел на СП като Англия,Австралия и САЩ,а не просто да бъдатт изпрани пари от разни олигарси които искат да избият някой друг комплекс. Също така тези стадиони които ще ги построят няма да бъдат използваеми след първенствата. Особено в Катар.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2014 13:07

E и? Нито Русия, нито Катар ще открадне от твоите пари за да ги строи, поддържа, променя на молове след първенството и т.н. Не разбирам, какво ти пречи.

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 авг 2014 13:32

Пречи на държави като САЩ,Англия, Австралия , защото тези страни имат реални бизнес програми за СП и не могат да се конкурират със страни като Русия и Катар, които въобще не ги интересува бизнеса и възрващаемоста,а ги интересува пропагандата и прането на пари. Това е нелоялна конкуренция, защото страните които съм изброил(САЩ,Англия и Австралия) не могат да си позволят да дадат толкова пари колкото Русия и Катар. И да на мен ми пречи като футболен фен, че ще има СП в Русия и Катар, защото :

1. Това няма да допринеса по никакъв начин за развитието на играта. Например едно първенство в САЩ или Австралия ще увеличи фенската маса на играта в тези страни, които принципно не са футболни и дори след първенството тези стадиони ще се използват за нещо.
2. Катар няма грам традиции във футбола. Да САЩ и Австралия също не са футболни страни, но виж точка 1.
3. Англия е много по-добър избор от Русия, защото Англия е родина на футбола, стадионите за СП са готови още от сега и само трябва да се "лъснат" лекичко и най-важното след това първенство стадионите ще са пълни.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2014 15:46

Не виждам с какво по-голямата популярност на футбола в САЩ, Австралия или Катар те касае лично тебе, та чак толкова си се загрижил. Нито пък за какво ще си ползват стадионите след това. Ако искат да ги взривят все ми е тая.
Отделно, сигурен съм, че като процент от населението, в Катар има повече запалени по футбола, отколкото в САЩ.

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”