Открито писмо до Уейн Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Открито писмо до Уейн Рууни

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 17:35

Rafi написа:
blue avalanche написа:Това,пък,изобщо не си заслужава "мастилото".Ти,изобщо,гледал ли си Гунди?

Батце ти много мачове си му гледал да знаеш, той е най-доказалия се футболст с кариера във футбола.
Пък ти си гледал повече мачове на Дембеле, отколкото на Гунди,ако правилно преценям възрастта ти.
Смешна работа е това,тъжно е да се коментира въобще.
п.п.И аз да съм и аз ще бягам от "Море от Любов" :)

Ми не знам как си "преценил" възрастта ми,ама съм роден 63-та и смея да твърдя,че все нещо съм гледал от Гунди.Със сигурност повече от Дембеле.
"Смешна работа е това,тъжно е да се коментира въобще."
Я обясни!Смешна..пък...тъжно...????

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 17:40

viroglav написа:Злобейте момченца , злобейте ... То вие друго не можете. Вашият отбор го крепят с измислени дузпи и съдийско рамо ... За двайсет години нямате и една честно спечелена титла , няма и да имате за в бъдеще. Всичко е под масата , пропаганда , оплюване и омаскаряване ... Това сте вие , които сте се скрили зад името на Апостола и скверните ежедневно името му. Що се отнася до националния отбор ... За мен лично национален отбор вече няма. Това е частния отбор на Боби , Наско и Мъри ... Тези тримата са част от убийците на морала и феърплея във футбола ни заедно с Батето и Иван Вуцов. Заради тях в България няма футбол. Ама нали помагат на "Левски" да печели титли никой не го прави на въпрос. Губи се целия смисъл от играта ... Дано скоро се махнат тези паразити , за да започне и футбола ни да функционира нормално. Тоя отбор , който утре ще играе в Англия да си го подкрепят тези , които им е на сърце. На мен не ми е ... Дори ми се ще освен Бербо да се откажат и Стилян и Мартин ...

"... За двайсет години нямате и една честно спечелена титла , няма и да имате за в бъдеще...."
За двайсет???Аз,пък,си мислех,че ще кажеш петдесет...За сметка на това,вашите са от честна нагоре,нали?
"За мен лично национален отбор вече няма."
Аз съм сигурен,че и за националния отбор тебе,пък,те няма.
"Дори ми се ще освен Бербо да се откажат и Стилян и Мартин..."
То хубаво,ама кой те пита???

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 02 сеп 2010 17:45

Стига сте се карали за глупости. Как може да сравнявате футболисти от различни поколения? Това е простотия като футболист на века или на хилядолетието :o .
Максимума е играч на десетилетито.

Гунди е играча на 1960-1970. Тук спор няма.
Стоичков 1990-2000.
Бербатов - 2000-2010.

Кой е по-велик от тях няма как да се каже. Играли са при различни условия и при различен футбол.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 02 сеп 2010 18:31

zaqwsxd написа:
agent_008 написа:
zaqwsxd написа:Бербатов не струва дори и 10 милиона евро , пък камо ли 30 ! Аз съм Сър Алекс ето кой съм аз ! Какво ти пука кой съм аз. Имам си правото да искам каквото и да е. Мога да пожелая Бербо да отиде и да скочи от някой мост. А като българин смятам , че мога да имам претенции към Барби , защото трябваше да направи всичко възможно да помогне на България , а не да си тръгва от задния вход! Awesome при ерата Бербатов целия отбор играеше за него и го захранваше с топки ! Как няма да има 30000000 голя срещу футболните джуджета !

дребен човек си ти да знаеш... нито си Сър, нито си Алекс, а си нещо средно между плазмодиий и едноклетъчно :lol:

Дребен дребен колко да съм дребен - 195! Дребен съм... Виж дребнАВ може и да съм ! Ама съпостави 2 трансфера : този на Анелка от Болтън в Челси , и този на Бербатов от Тотъм в Манчестър ! Време е да погледнеш реалността !
Трансфера на Анелка 2008 година : Анелка 28 годишен , играл в Реал , Пуул , Арсенал - цена 10 милиона паунда , неизменен титуляр в Челси за 2 години е вкарал 42 гола!
Трансфера на Бербатов 2008: Бербатов 27 годишен , играл в ЦСКА , Байер и Тотнъм ,цена 30.75 милиона паунда, статут на титуляр-резерва, за 2 години е вкварал 26 гола !

Много просто - Бербо го продаваше еврейн, а Анелка го копуваше Руснак - при тази комбинация дори лайна да продаваш резултата в цифрово изражение ще е същия. А за левскарчетата и другите комплексари ще остане злобата - да ви е честита

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 02 сеп 2010 18:59

а бе, това е статия на ГОНГ така ли???????????????????????????
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 02 сеп 2010 19:20

Alex написа:а бе, това е статия на ГОНГ така ли???????????????????????????
Да :mrgreen: http://gong.bg/view_article.php?article_id=155113
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Rafi
Контакти:

Мнениеот Rafi » 02 сеп 2010 19:29

За жалост е статия на Гонг :roll:
Dobri написа:Гунди е играча на 1960-1970. Тук спор няма.
Стоичков 1990-2000.
Бербатов - 2000-2010.

Винаги има спор,особено стане ли дума за футбол :)
http://www.blitz.bg/article/2480

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 сеп 2010 20:06

Да, Алекс... Пламен Иванов е "журналист" от ГОНГ. Принципно коментира двубоите на Славия... Но често коментираше и двубои на националния отбор. Той беше в Андора и отразяваше емоциите на националите при последното им класиране за голям форум - Евро 2004. И тогава се мазнеше на всички, включително и на Бербатов.
Но явно като голям фен на Рууни е решил да му пише на "лично"... Е, постигна целта си. Отново Бербо бе оплют от точно тези, които така или иначе това си правят.
И да... стана популярен днес покрай Митко - ЖАЛКА СЛАВА ЗА ЕДИН ДЕН :(
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - Свят”