viroglav написа:Злобейте момченца , злобейте ... То вие друго не можете. Вашият отбор го крепят с измислени дузпи и съдийско рамо ... За двайсет години нямате и една честно спечелена титла , няма и да имате за в бъдеще. Всичко е под масата , пропаганда , оплюване и омаскаряване ... Това сте вие , които сте се скрили зад името на Апостола и скверните ежедневно името му. Що се отнася до националния отбор ... За мен лично национален отбор вече няма. Това е частния отбор на Боби , Наско и Мъри ... Тези тримата са част от убийците на морала и феърплея във футбола ни заедно с Батето и Иван Вуцов. Заради тях в България няма футбол. Ама нали помагат на "Левски" да печели титли никой не го прави на въпрос. Губи се целия смисъл от играта ... Дано скоро се махнат тези паразити , за да започне и футбола ни да функционира нормално. Тоя отбор , който утре ще играе в Англия да си го подкрепят тези , които им е на сърце. На мен не ми е ... Дори ми се ще освен Бербо да се откажат и Стилян и Мартин ...
"... За двайсет години нямате и една честно спечелена титла , няма и да имате за в бъдеще...."
За двайсет???Аз,пък,си мислех,че ще кажеш петдесет...За сметка на това,вашите са от честна нагоре,нали?
"За мен лично национален отбор вече няма."
Аз съм сигурен,че и за националния отбор тебе,пък,те няма.
"Дори ми се ще освен Бербо да се откажат и Стилян и Мартин..."
То хубаво,ама кой те пита???