TSG 1899 Hoffenheim

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Мнениеот Бижутера » 09 май 2010 00:21

Главният мениджър на Хофенхайм Ян Шинделмайзер изненадващо е подал оставка тази вечер, пише Кикер.

46-годишният Шинделмайзер обявил пред собственика на клуба Дитмар Хоп, че няма желание да остане повече на "Рейн-Некар Арена", като молбата му е била удоволетворена и той си е стегнал багажа от клубната база.

Очаква се функциите на Шинделмайзер да бъдат поети от наставника Ралф Рангник, докато (или ако въобще) бъде назначен нов главен мениджър.

Припомняме ви, че Ян Шинделмайзер пристигна в Хофе заедно с професора през 2006 година, а договорът му със сините бе до 2014 година.

"Въпреки слабите ни резултати през пролетта в клуба не е имало никакви проблеми или търкания. За другите не знам, но аз проблем с Ян никога не съм имал", отсече Рангник.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 май 2010 16:31

На специална пресконференция днес, ръководството на Хофенхайм обясни причините за напускането на главният мениджър Ян Шинделмайзер, който снощи депозира оставката си пред собственика на тима Дитмар Хоп. Ето какво заявиха самият Шинделмайзер, Рангник и Хоп на специалния брифинг, организиран в една от залите на "Рейн-Некар Арена".

Ян Шинделмайзер:

Не бе лесно за мен да напусна клуба след 4-годишна усилена работа. Заедно извървяхме пътя от аматьорските дивизии до Първа Бундеслига, но аз искам да търся нови предизвикателства. От няколко месеца обмислях това свое действие, сега съм убеден в него и снощи го официализирах с оставката си. Благодаря на Дитмар Хоп за доверието, което ми гласува. Благодаря на всички играчи и на Ралф Рангник - без тях успехите ни щяха да са немислими.

Дитмар Хоп:

Преди три седмици Шинделмайзер ми каза, че иска да напусне, а след мача с Щутгарт официално се разделихме и взаимно си пожелахме успех. Ян е изключителен специалист и Хофенхайм ще загуби много от липсата му, но няма какво да направим. Желая му всичко най-хубово от тук нататък, той остава завинаги един от нас.

Ралф Рангник:

В Четвъртък научих какво смята да прави Ян и честно казано останах учуден. Той ми е личен приятел, работихме прекрасно заедно и постигнахме велики успехи. Всичко обаче си има начало и край, вярвам, че ще се справим и без него.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2010 00:05

Дали Ралф Рангник ще продължи да води Хофенхайм и през следващия сезон ще стане ясно в четвъртък, когато той ще се срещне лично с Дитмар Хоп на работен обяд, пише Кикер.

Професора останал разочарован от изненадващото напускане на Ян Шинделмайзер през изминалата седмица, а благодетелят на Хофе му заявил на висок тон, че той трябва бързо да реши дали иска да остане на "Рейн-Некар Арена" или не. Междувременно стана ясно, че до няколко дни сините трябва да имат нов главен мениджър, който да замести подалият оставка в събота вечер Ян Шинделмайзер.

Основен фаворит за поста е Томас фон Хеезен, като останалите дискутирани имена не се съобщават. Лично Професора е разговарял с Хеезен за евентуалното му привличане в Хофенхайм и 48-годишният специалист е дал принципното си съгласие.
Последна промяна от Бижутера на 11 май 2010 00:13, променено общо 1 път.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 11 май 2010 00:10

Бижутера написа:Основен фаворит за поста е Стив вон Хесен, като останалите дискутирани имена не се съобщават. Лично Професора е разговарял с Хесен за евентуалното му привличане в Хофенхайм и 48-годишният специалист е дал принципното си съгласие.

Става дума за спечелилия КЕШ с Хамбург Томас фон Хеезен, който последно тренира Нюрнберг в Германия. ;)
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2010 00:13

DeyanFCK написа:
Бижутера написа:Основен фаворит за поста е Стив вон Хесен, като останалите дискутирани имена не се съобщават. Лично Професора е разговарял с Хесен за евентуалното му привличане в Хофенхайм и 48-годишният специалист е дал принципното си съгласие.

Става дума за спечелилия КЕШ с Хамбург Томас фон Хеезен, който последно тренира Нюрнберг в Германия. ;)

оправих го :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 май 2010 12:20

Наставникът на Хофенхайм Ралф Рангник ще остане в отбора поне за още един сезон, пише Кикер. В последните дни усилено се говореше, че Рангник може да напусне сините, особено след като Ян Шинделмайзер подаде оставката си.

Снощи обаче Професора е провел дълъг разговор със собственика на Хофе Дитмар Хоп, след който той е взел решение да продължи кариерата си на "Рейн-Некар Арена".

Днес Рангник ще даде специална пресконференция, на която официално ще обяви оставането си и плановете си за новия сезон. Очаква се специалистът да уточни също с кои играчи ще се разделят зинсхаймци през лятото, както и на кои постове ще се търсят нови футболисти.

Въпросният брифинг стартира в 14.30 часа българско време.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2010 00:08

Изображение

Ернст Танер е новият главен мениджър на Хофенхайм, съобщава интернет-страницата на зинсхаймци.

Танер заема овакантения от Ян Шинделмайзер пост и започва работа веднага, тъй като до момента също бе в редиците на Хофе. До началото на този месец 43-годишният кадър се занимаваше с младите футболисти на тима, а по професия е специалист по физическо възпитание.

"Благодарен съм за доверието, което ми гласуват Дитмар Хоп и Ралф Рангник, ще се постарая да оправдая очакванията им. За клуба е много важно да има стабилен човек на поста главен мениджър и точно заради това аз смятам, че мога да бъде полезен, за това приех предложението им", обяви Танер на пресконференцията, която част от щаба на Хофенхайм даде вчера.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 май 2010 14:09

Изображение

Ръководството на Хофенхайм успя да уреди второто си лятно попъление за новия сезон. След привличането на вратаря Том Щарке, днес стана ясно, че зинсхаймци ще се подсилят с нападателя на Мюнхен 1860 - Пениел Млапа.

Немският младежки национал е постигнал устна договорка със сините и ще подпише личния си договор до края на месеца, а сумата, която ще получи Мюнхен 1860 по сделката е точно 1.3 милиона евро.

"По принцип съм постигнал споразумение с хората от Хофенхайм и всичко е уточнено, но подписан договор все още няма и не мога да коментирам нищо, докато това не стане факт. Философията на Хофе обаче ми харесва, това е клуб с голямо бъдеще и аз ще бъда щастлив да помогна високите цели да бъдат изпълнени", обяви пред Кикер Млапа.

Пениел Млапа е роден в Ломе, столицата на Того, но от най-ранна детска възраст се мести в Германия и израства в областта Бавария. Играчът е висок 1.93 метра и за изминалия сезон е вкарал 6 попадения за своя Мюнхен 1860.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 25 май 2010 16:58

Браво, много добра тема ;) , ама "Суперзвезда" е вече малко прекалено - говорим за Хофенхайм все пак, не Байерн Мюнхен

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 май 2010 22:49

Изображение

Германският младежки национал Пениел Млапа официално стана играч на Хофенхайм, съобщава интернет-страницата на зинсхаймци. Тази вечер вече бившият нападател на Мюнхен 1860 парафира договор за три години, а след това взе фланелката с № 15 на гърба. По неофициална информация небесносините от Мюнхен ще получат около 1.3 милиона евро по сделката.

"Много сме щастливи, че Пениел реши да продължи кариерата си при нас. Той е чудесен футболист и се вписва отлично в нашата схема, за това го взехме. Надявам се тук да разкрие пълните си качества в Бундеслигата, пожелавам му го от сърце", обяви преди минути главният мениджър на Хофе Ернст Танер.

"Условията в Хофенхайм са перфектни, имам шанс да израсна много в този клуб. С Ернст Танер се познаваме от много време и именно той повлия върху решението ми да премина на "Рейн-Некар Арена". Говорих и с треньора Ралф Рангник, той също е много доволен от трансфера. Очаквам с нетърпение първия си мач със синята фланелка", бяха първите думи на Млапа като състезател на тима от Зинсхайм.

Кратка визитка на Пениел Кокоу Млапа:

Дата на раждане - 20.02.1991 година
Място на раждане - Ломе, Того
Ръст - 193 сантиметра
Позиция - Нападател
Предишни клубове - Фк Унтерфьоринг, Мюнхен 1860
Мачове през миналия сезон - 21
Голове през миналия сезон - 6
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!