1914.1902 написа:Аржентина ще победи с 4-1.
Копа Америка 2021
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Копа Америка 2021
insaneboy1 написа:nghcvth написа:От 2007-а не са играли финал, когато бразилците спечелиха убедително. Определено ще го гледам на живо.
Нова победа за Бразилия 3-0 за съжаление, с Отаменди в защита толкова. Тъжно ми е за Меси.
Точно на тази Копа защитата на Аржентина не стои никак зле. С Колумбия, "виновникът" да се стигне до дузпи е Лаутаро, който изтърва сам срещу полеви играч на голлинията.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Ще е забавно Бразилия да спечели с дузпи и решаващата да я пропусне месито 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
4 гола
5 асистенции
Не... той не ги носи на гърба си
5 асистенции
Не... той не ги носи на гърба си
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:Ще е забавно Бразилия да спечели с дузпи и решаващата да я пропусне месито
Ако това се случи виновен ще е Отаменди. Не знам защо все още, но ще ми е интересно да разбера от каталунците във форума
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Аз бих допълнил и неприличните жестове на вратарят на Аржентина след тази дузпа и се вижда много ясно от видео репортажа от видеото горе, но тук е изрязано заради реакцията на Меси.
Лео Меси се подигра на Йери Мина след изпусната дузпа: Танцувай сега!

Отборът на Аржентина се класира за финала на Копа Америка след успех над Колумбия след изпълнение на дузпи.
В редовното време двата тима не излъчиха победител, след като Лаутаро Мартинес откри за Аржентина в 7-ата минута, а Луис Диас възстанови равенството в 61-ата. Така победителят трябваше да бъде излъчен след изпълнение на 11-метрови удари, като с 3:2 точни изстрела “гаучосите” стигнаха до успеха.
Йери Мина пропусна една от дузпите за Колумбия, а капитанът на Аржентина Лео Меси изрази бурно радостта си и започна да крещи към играча на Евертън: Танцувай сега! Танцувай сега!
Както е известно, Колумбия елиминира Уругвай след изпълнение да дузпи на 1/4-финалите и Мина тогава успя да се разпише от бялата точка. Той изрази бурно радостта си срещу Суарес и компания и започна да танцува. Това е причината за реакцията на Меси.
Лео Меси се подигра на Йери Мина след изпусната дузпа: Танцувай сега!

Отборът на Аржентина се класира за финала на Копа Америка след успех над Колумбия след изпълнение на дузпи.
В редовното време двата тима не излъчиха победител, след като Лаутаро Мартинес откри за Аржентина в 7-ата минута, а Луис Диас възстанови равенството в 61-ата. Така победителят трябваше да бъде излъчен след изпълнение на 11-метрови удари, като с 3:2 точни изстрела “гаучосите” стигнаха до успеха.
Йери Мина пропусна една от дузпите за Колумбия, а капитанът на Аржентина Лео Меси изрази бурно радостта си и започна да крещи към играча на Евертън: Танцувай сега! Танцувай сега!
Както е известно, Колумбия елиминира Уругвай след изпълнение да дузпи на 1/4-финалите и Мина тогава успя да се разпише от бялата точка. Той изрази бурно радостта си срещу Суарес и компания и започна да танцува. Това е причината за реакцията на Меси.