Арестите във ФИФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Арестите във ФИФА

Мнениеот Кашчей » 29 май 2015 13:26

aleksandrov77 написа:
Alexx написа:САЩ не е футболна страна, но едно първенство там би било добро за развитието на играта. Докато избора на Русия е просто избор за да се води пропаганда от страна на Путин т.е. да се показват мускули колко сме велики.

Самото разследване на ФИФА е инсценирано от фашистката и престъпна власт в САЩ с цел да водят пропагандна война срещу Русия и да се правят на велики!
Фашистка държава като САЩ, в която има концентрационен лагер Гуантанамо не заслужава СП!
Русия е много по-цивилизована страна от САЩ!
САЩ и Запада ограбват по-малките и слаби държави кат България , ако няма какво да ограбват от по-малките и слаби държави , ще видиш на Запад и в САЩ хубави стадиони през крив макарон , а жизненият им стандарт ще бъде по-нисък и от България!

Пич, че не знаеш руски вече го разбрахме, ама що продължаваш и с неадекватните си коментари във всяка тема, в която поне малко се говори за Русия?!
Аз харесвам руският език, музика, литература, но ти май си с цел да бъде намразена Русия тук, а не от обич към нея!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 май 2015 13:31

Кашчей написа:Аз харесвам руският език, музика, литература, но ти май си с цел да бъде намразена Русия тук, а не от обич към нея!?!

Напротив тук съм с цел да разкрия мръсните игри на САЩ и Запада и начинът по който са станали "цивилизовани държави" и да покажа на младите съфорумници истината за Русия, която се изопачава по манипулативните медии БТВ и НОВА!
Целта ми е , да разкрия медийната манипулация, с която се възхвалява САЩ и Запада като "цивилизовано общество" и колко "правилен" е изборът на България за ЕС и НАТО!
Както и да разкрия неудобните истини за античовешката и антидемократична система НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Омръзна ми по някои медии постоянно да промиват мозъците на младото поколение с хамериканска и антируска пропаганда, както и пропагандата , че "глобализацията е нещо добро"!
Последна промяна от aleksandrov77 на 29 май 2015 13:36, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 май 2015 13:35

aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:Аз харесвам руският език, музика, литература, но ти май си с цел да бъде намразена Русия тук, а не от обич към нея!?!

Напротив тук съм с цел да разкрия мръсните игри на САЩ и Запада и начинът по който са станали "цивилизовани държави" и да покажа на младите съфорумници истината за Русия, която се изопачава по манипулативните медии БТВ и НОВА!

Нищо подобно! С всеки свой пост ти предизвикваш негативни реакции към Русия, защото повтаряш едно и също, като повредена грамофонна плоча. Незнанието на руския го оставям настрани. Човек, учил в МГУ "Ломоносов" да прави такива фрапантни грешки в руската граматика е просто недопустимо!
Ти и в българската не си много добре, като ти чета подписа, по отношение на Путин :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 май 2015 13:53

Кашчей написа:
aleksandrov77 написа:

Нищо подобно! С всеки свой пост ти предизвикваш негативни реакции към Русия, защото повтаряш едно и също, като повредена грамофонна плоча. Незнанието на руския го оставям настрани. Човек, учил в МГУ "Ломоносов" да прави такива фрапантни грешки в руската граматика е просто недопустимо!
Ти и в българската не си много добре, като ти чета подписа, по отношение на Путин :mrgreen:

Кашчей, ти долен хамериканофил. :mrgreen:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 май 2015 13:57

Кашчей написа:
aleksandrov77 написа:

Не смятам, че с писанията си създавам негативи спрямо Русия! Аз уважавам тази страна ,защото тя е освободила България от турско робство!
Медийната манипулация спрямо животът Русия е ужасяваща!
Моята цел е да покажа негативните страни на САЩ и Запада , както и да покажа положителните страни на Русия, които не ги показват по БТВ и НОВА!

[offtopic]В МГУ "Ломоносов" учих преди 15 години, нормално е малко да съм позабравил падежите!
До преди 5-10 години руският го знаех на много добро ниво, но като не практикувам езикът често се позабравя!
Дядо ми Бог да го прости казваше "Език се учи всеки Божи ден"!
За целта в момента наблягам над руския и да си преговоря езика, всеки ден уча по 2-3 часа руски и съм си поставил за цел до 2-3 години да го знам перфектно !
Първата ми грешка с умлаута беше от недоглеждане , а втората от фактът, че съм забравил част от падежните форми! Което не ме оправдава!
Благодаря , че ми припомни, че не знам перфектно руски! Амбициран съм да го науча, защото в Санкт Петербург няма да направя добро впечатление!
ПП Къде ми граматическата грешка в подписа?[/offtopic]
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 май 2015 14:02

Ебати изпечения лъжец. :shock: Да не говорим колко тъп и неграмотен си... Аз, дето никога не съм знаел руски кой знае колко добре, знам как се пише "вперёд"... За балами ли ни вземаш?

stoichkov62
Контакти:

Мнениеот stoichkov62 » 29 май 2015 14:32

[offtopic]Aleksandrov77 ти много от нещата , които пишеш са истини, но проблемът ти е, че понякога в коментарите си прекалено много се вживяваш, с което създаваш негативен образ на Русия.
Аз харесвам българската и руската култура , но съм останал с впечатлението, че ти повече обичаш Русия , отколкото обичаш България.
Да Путин в момента като политик е добър, но чак пък най-великият за 4 века , мисля , че се изхвърляш.
Моят съвет е да бъдеш малко по-обективен в коментарите си.[/offtopic]

По темата - ако дефакто са взимали подкупи арестуваните чиновници , нека си получат наказанието.
Аз съм за правилата да важат за всички.
За Русия не смятам, че изборът е скандален, но за Катар - да.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 май 2015 14:36

aleksandrov77 написа:
Кашчей написа:
aleksandrov77 написа:

Не смятам, че с писанията си създавам негативи спрямо Русия! Аз уважавам тази страна ,защото тя е освободила България от турско робство!
Медийната манипулация спрямо животът Русия е ужасяваща!
Моята цел е да покажа негативните страни на САЩ и Запада , както и да покажа положителните страни на Русия, които не ги показват по БТВ и НОВА!

[offtopic]В МГУ "Ломоносов" учих преди 15 години, нормално е малко да съм позабравил падежите!
До преди 5-10 години руският го знаех на много добро ниво, но като не практикувам езикът често се позабравя!
Дядо ми Бог да го прости казваше "Език се учи всеки Божи ден"!
За целта в момента наблягам над руския и да си преговоря езика, всеки ден уча по 2-3 часа руски и съм си поставил за цел до 2-3 години да го знам перфектно !
Първата ми грешка с умлаута беше от недоглеждане , а втората от фактът, че съм забравил част от падежните форми! Което не ме оправдава!
Благодаря , че ми припомни, че не знам перфектно руски! Амбициран съм да го науча, защото в Санкт Петербург няма да направя добро впечатление!
ПП Къде ми граматическата грешка в подписа?[/offtopic]

Младежо, аз съм учил руски в българско училище, дори не специализирано в езика..преди 40 години и не съм забравил падежите, а ти, завършил в Москва, при това след 5 години следване, си забравил падежите за 15 години. На кого смяташ, че разказваш приказки ненаписани?!
На твое място ще си свия перките и няма да се изявявам повече. Дори и подписа ще си изтрия!

Какым специалистом вышел ты из МГУ? Диплом у тебя какой? Сколько экзаменов сдал на все эти 5 лет?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 29 май 2015 16:57

Проблемът за мен е кандидатурата на Катар, а не на Русия. Блядовете си имат хубави стадиони и атмосферата ще е на ниво.

Александров или е платен трол на САЩ или е безкрайно тъп :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 май 2015 17:16

Soulen написа:Проблемът за мен е кандидатурата на Катар, а не на Русия. Блядовете си имат хубави стадиони и атмосферата ще е на ниво.

Александров или е платен трол на САЩ или е безкрайно тъп :lol: :lol: :lol:

Мани, аз написах една дума грешно, за да видя дали ще я хване....няма начин обаче, а иначе е следвал 5 години в МГУ :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - Свят”