Манчестър Юнайтед даде заявка за оставане в ПЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Манчестър Юнайтед даде заявка за оставане в ПЛ

Мнениеот GGMU_forever » 02 фев 2014 20:24

CTAHKO написа:Въпреки неистовото желание на Дейвид Мойс да вкара воденият от него отбор в Чемпиъншийп и извоюваната с много труд и атрактивна игра загуба от Стоук Сити с 2:1, Манчестър Юнайтед се добраха до заветните 40 точки и на практика е невъзможно да осъществят тъй жадувания пробив. На феновете им ще се наложи да почакат още една година. Браво, най-накрая случихте на мениджър.

Абе всеки може с пари да ти кажа. Лошото е, че при вас също ще стане така, че ако се махне Абрамович, ще затънете яко. ;) Явно много сме ви пердашили преди, за да правите такива теми в момента. Най-много ти тролиш, но не разбирам защо ти е яко. Явно си много тъпо парче. Жалкия отбор с 4-те титли в лигата, големият късмет през 2012г. за да вземе ШЛ и милионите и сега Станко е на 7-то небе. Все още не можете да се мерите с нас по история. :lol: Жалко, че се напълни форума с някви бавноразвиващи тролове като тебе... А ти Станко си черешката на тортата просто.... :|
Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2014 20:32

GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Въпреки неистовото желание на Дейвид Мойс да вкара воденият от него отбор в Чемпиъншийп и извоюваната с много труд и атрактивна игра загуба от Стоук Сити с 2:1, Манчестър Юнайтед се добраха до заветните 40 точки и на практика е невъзможно да осъществят тъй жадувания пробив. На феновете им ще се наложи да почакат още една година. Браво, най-накрая случихте на мениджър.

Абе всеки може с пари да ти кажа. Лошото е, че при вас също ще стане така, че ако се махне Абрамович, ще затънете яко. ;) Явно много сме ви пердашили преди, за да правите такива теми в момента. Най-много ти тролиш, но не разбирам защо ти е яко. Явно си много тъпо парче. Жалкия отбор с 4-те титли в лигата, големият късмет през 2012г. за да вземе ШЛ и милионите и сега Станко е на 7-то небе. Все още не можете да се мерите с нас по история. :lol: Жалко, че се напълни форума с някви бавноразвиващи тролове като тебе... А ти Станко си черешката на тортата просто.... :|

Наборе, време ти е да лягаш, както и на повечето фенове на МЮ :!: Късно ви е вече. Утре като се събудите за училище или детската градина, тогава ще говорим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 02 фев 2014 20:50

CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:

Наборе, време ти е да лягаш, както и на повечето фенове на МЮ :!: Късно ви е вече. Утре като се събудите за училище или детската градина, тогава ще говорим 8-)

Разбрах, че си тъп като гъба, няма нужда да продължаваш да се излагаш. :?
Офтопик:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 02 фев 2014 20:52

DarkPsy написа:
Rofles написа:
messi7 написа:Ми, надявам се, що. Надеждата крепи човека. 8-) 8-) Нали щяхте да отделите 100мнл пауна за трансфери, а взехте футболисти, на позиция, където нямате чак толквоа проблеми. :lol: :lol:

А вие кой взехте ? :lol: :lol:

Ми ние си имаме Луис и Даниел. Стигат ни.

Ми ако се контузят? Какво ще правите после? :?
Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2014 20:58

GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Наборе, време ти е да лягаш, както и на повечето фенове на МЮ :!: Късно ви е вече. Утре като се събудите за училище или детската градина, тогава ще говорим 8-)

Що бе , до миналия ден бяхме приятели ;) Трябва ли да те докладвам :roll:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 02 фев 2014 21:18

CTAHKO написа:
GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Наборе, време ти е да лягаш, както и на повечето фенове на МЮ :!: Късно ви е вече. Утре като се събудите за училище или детската градина, тогава ще говорим 8-)

Що бе , до миналия ден бяхме приятели ;) Трябва ли да те докладвам :roll:

Може пак да бъдем, ако спреш да се правиш на интересен. Нашето положение с Мойс не е смешно, а е трагично и не виждам смисъла в тази тема. И в момента не аз съм за докладване, а ти. ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 фев 2014 21:22

Все пак, ние столичани и аристократи ли сме или селски бекове...

Аристократи? Отг: Категорично,НЕ! Селски бекове!? Отг:Доста е вероятно! Комплексари? Отг:1001%...дори трижди повече от Скаузърите :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2014 21:27

Издигате ми се в очите ;) Браво! Така се прави и така трябва да бъде 8-) Когато сте на върха, трябва да се гаврите с феновете на другите клубове, а когато сте зле, трябва да ги докладвате 8-) Провинциалистчета :!: Човещинка си е :!:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 02 фев 2014 21:41

CTAHKO написа:Издигате ми се в очите ;) Браво! Така се прави и така трябва да бъде 8-) Когато сте на върха, трябва да се гаврите с феновете на другите клубове, а когато сте зле, трябва да ги докладвате 8-) Провинциалистчета :!: Човещинка си е :!:

Ако говориш за Майора, съм съгласен. Но точно мене не ме брой, щото аз въобще не съм тролил другите отбори. И не е това начина - да отвръщаш със същото. ;) Ако искаш да си културен поне малко, недей пада на нивото на тези, които си мислиш, че тролят. :) Просто гледай твоя отбор и това е. ;)
Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2014 21:55

GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Издигате ми се в очите ;) Браво! Така се прави и така трябва да бъде 8-) Когато сте на върха, трябва да се гаврите с феновете на другите клубове, а когато сте зле, трябва да ги докладвате 8-) Провинциалистчета :!: Човещинка си е :!:

Ако говориш за Майора, съм съгласен. Но точно мене не ме брой, щото аз въобще не съм тролил другите отбори. И не е това начина - да отвръщаш със същото. ;) Ако искаш да си културен поне малко, недей пада на нивото на тези, които си мислиш, че тролят. :) Просто гледай твоя отбор и това е. ;)

Моето патенце, като държиш на културата "поне малко", вижте се какви лайна сте ги изсрали през годините, докато сте били подпирани и не ми се правете сега на жертви ;) Аре бегай у лево, глорихънтърче ;)

Върни се в “Футбол - Свят”