Какъв мързел бе ?
Бербатов не е мързелив, но е бавен, просто е различен атакуващ играч, Юнайтед има нужда от него, но ще е 3-ти, това е той една от схемите на САФ за игра срещу по-малките отбори основно на постепенна атака той Е ПО-ДОБЪР ОТ ЧИЧАРИТО.
Аз нямам проблем със скоростта му (или журналистическата глупост че е мързелив) имам проблем с това че демонстрира липса на характер и самочувстив с някои свои пропуски и именно - дузпата срещу Евертън, двата пропуска срещу Сити, гола срещу Барселона от корнер който изтърва в 80-тата след който ставаше 99-та. Това са само срещу големите отбори, отделно като изпадне в психо дупка прави по 10 мача без гол, ТОВА е проблема ми с Бербатов, ЗАТОВА ще е 3-ти избор, как да им се обясни на български на феновете на Бербатов или на бербатовски по-точно на тях ?
И не ми говорете за другите европейски нападатели защото такова количество пропуски във наистина важни срещи просто няма, куца му психиката, щеше да стане легенда в Арсенал само заради това си качество, но в Юнайтед само срещу Фулъм и Нюкасъл, това е.
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Не знам кой е психопата. Ти обеща да не пишеш повече тук... Сега това да не е раздвоение на личността някакво? Ако ще се обиждаме, да почвам?
За N-ти път казвам. Дай примери. Стига ми повтаряхте заучени фрази. Не ставал за нам кви мачове, за еди си кви ставал. Дай ги тея мачове, в които го видяхме че не става. Дай да видим - 1, 2, 3 ... 5 мача, много важни, в които не ставал за нищо. Ама не ми излизай с номера, че видиш бил влязъл срещу Барселона в 70-тата минута и нищо не направил. Дай мач, в който отбора играе, не ги мачкат и той нищо не е направил. Ей такъв важен мач. Примери! Говори с факти. Не с определения.
За N-ти път казвам. Дай примери. Стига ми повтаряхте заучени фрази. Не ставал за нам кви мачове, за еди си кви ставал. Дай ги тея мачове, в които го видяхме че не става. Дай да видим - 1, 2, 3 ... 5 мача, много важни, в които не ставал за нищо. Ама не ми излизай с номера, че видиш бил влязъл срещу Барселона в 70-тата минута и нищо не направил. Дай мач, в който отбора играе, не ги мачкат и той нищо не е направил. Ей такъв важен мач. Примери! Говори с факти. Не с определения.
Дадах поне 11515 пъти 5-те мача.
Дузпата срещу Евертън.
Гола срещу Барселона който обръщаше мача.
2-та гола от оня ден.
Добро положение, макар и трудно (не че ако Рууни играеше нямаше да го вкара...вероятно със задна ножица) срещу Челси когато стана 1-2 и точката решаваше титлата в наша полза.
За петия мач можеш да си избереш всеки един негов мач от последните 10 кръга в който завърши без гол, пак след психологизиране на гениталийте му.
И големи мачове не значи задължително че трябва да са срещу Барселона или Сити, а и такива който решават титла, както тоя който почва след 5 минути например.
Само 1 мач е решил за 3 години (голям мач) всички знаем кой, просто няма наистина важен гол освен тоя пример, освен горните факти положението на тялото му и държанието му по терена и нервоността говори за нервност (в тея мачове).
Сега чакам да кажеш някоя глупост в негова защита, затова нямам никакво намерение да споря с тебе повече.
Дузпата срещу Евертън.
2-та гола от оня ден.
Добро положение, макар и трудно (не че ако Рууни играеше нямаше да го вкара...вероятно със задна ножица) срещу Челси когато стана 1-2 и точката решаваше титлата в наша полза.
За петия мач можеш да си избереш всеки един негов мач от последните 10 кръга в който завърши без гол, пак след психологизиране на гениталийте му.
И големи мачове не значи задължително че трябва да са срещу Барселона или Сити, а и такива който решават титла, както тоя който почва след 5 минути например.
Само 1 мач е решил за 3 години (голям мач) всички знаем кой, просто няма наистина важен гол освен тоя пример, освен горните факти положението на тялото му и държанието му по терена и нервоността говори за нервност (в тея мачове).
Сега чакам да кажеш някоя глупост в негова защита, затова нямам никакво намерение да споря с тебе повече.
Юнайтед (Бербатов) - Ливърпул 3:2
Блекпул - Юнайтед - 2:3
От там нататък вече издишаш...
Блекпул - Юнайтед - 2:3
От там нататък вече издишаш...
Последна промяна от naduvko на 19 апр 2011 22:25, променено общо 1 път.
Бербатов е резерва при гостуването на Нюкасъл 

не напротив, тепърва въздишам.
А сега виждам, че нашият дори не е в групата

Затова и валят головете-смешници!!Ма нищо нека търка пейката....чичарито(пардон новият Марадона,Раул,Меси...) ще ги опраиTodorT написа:А сега виждам, че нашият дори не е в групата![]()

Чичарито ... АХАХАХА ТРАГЕДИЯ .... за нищо не става тая балтия .... и Рууни е същия
САФ почва да не го слуша главата и се надявам да му трепери гъза след 5 мача , макар , че съм от МЮ 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]
- B__A__N__DA__TA
daredevil написа:Дадах поне 11515 пъти 5-те мача.
Дузпата срещу Евертън.
2-та гола от оня ден.
Той от 3 години е там и ти само тези ли откри

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]