Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Lion написа:ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?
Видя ли наще какъв трансперант издигнаха - ФУБОЛЪТ Е ЗА ФЕНОВЕТЕ
plovdiv_chernobql написа:Blue_Lion написа:ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?
Не,за щастие нямаше фолио![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе днес ни пропадна хореото с факлите,защото духаше толкова силно,че ни беше страх като ги запалим да не стане някаъв гаф,пък и нямахме много повод,но ако е по-хубаво времето най-вероятно ще ги съхраним за мача с вас този уикенд![]()
За съжаление нищо не видях за ваият трансперант,сега преди малко се прибирам и бързах да сложа снимките и не съм гледал ТВ изобщо

SHYNE написа:абе Блутея от ЦСКА дали са от софия бе батка ? ебати една кола не видях с шопска регистрация
минах покрай лаута по време на мача и като видях пред сектора за гости кво шоу е
се пръснах да се смея
plovdiv_chernobql този път се е получило супер![]()

SHYNE написа:е тая снимка ме разцепинякой от миналите мачове на цска ама е просто яко хорео
![]()
![]()
![]()

Blue_Lion написа:plovdiv_chernobql написа:Blue_Lion написа:ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?
Не,за щастие нямаше фолио
А иначе днес ни пропадна хореото с факлите,защото духаше толкова силно,че ни беше страх като ги запалим да не стане някаъв гаф,пък и нямахме много повод,но ако е по-хубаво времето най-вероятно ще ги съхраним за мача с вас този уикенд![]()
За съжаление нищо не видях за ваият трансперант,сега преди малко се прибирам и бързах да сложа снимките и не съм гледал ТВ изобщо
Аз сега и тв нямам в нас,та мача го гледах с 300 зора по нета...а не можах и да отида ! Времето вярно беше много тегаво и при нас в София ! Ще кача снимка,веднага щом я има в нета - гледам ultras сцената в България се раздвижва...дано съм прав ! Айде дано има страхотна атмосфера уикенда...аз ще агитирам М. да се видим преди мача на по бира,та ако искаш и с теб можем да обменим някой друг лаф преди мача стига да не преча нещоЖалко,че не успяхте да вземете точка,иначе мача как беше ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта