ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот plovdiv_chernobql » 18 мар 2009 18:00

Айде да се отчета за днес,за съжаление хореографията,която бяхме подготвили не ни се получи цялата,но поне имахме възможността да вдигнем както трябва любимото ми знаме :P

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 18:04

ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?

Видя ли наще какъв трансперант издигнаха - ФУБОЛЪТ Е ЗА ФЕНОВЕТЕ :!:
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 18 мар 2009 18:19

Blue_Lion написа:ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?

Не,за щастие нямаше фолио :D :D :D :lol:
А иначе днес ни пропадна хореото с факлите,защото духаше толкова силно,че ни беше страх като ги запалим да не стане някаъв гаф,пък и нямахме много повод,но ако е по-хубаво времето най-вероятно ще ги съхраним за мача с вас този уикенд ;)
За съжаление нищо не видях за ваият трансперант,сега преди малко се прибирам и бързах да сложа снимките и не съм гледал ТВ изобщо ;)
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 18:49

plovdiv_chernobql написа:
Blue_Lion написа:ЗНАМЕТО МНОГО КЪРТИ - ФАКТ ! Жалко,че на дербито с Ботев не стана...а каква беше хореографията днес ? А гостите нещо съществено и различно от мълчание направиха ли или пак обичайното нищо ?

Не,за щастие нямаше фолио :D :D :D :lol:
А иначе днес ни пропадна хореото с факлите,защото духаше толкова силно,че ни беше страх като ги запалим да не стане някаъв гаф,пък и нямахме много повод,но ако е по-хубаво времето най-вероятно ще ги съхраним за мача с вас този уикенд ;)
За съжаление нищо не видях за ваият трансперант,сега преди малко се прибирам и бързах да сложа снимките и не съм гледал ТВ изобщо ;)

Аз сега и тв нямам в нас,та мача го гледах с 300 зора по нета...а не можах и да отида ! Времето вярно беше много тегаво и при нас в София ! Ще кача снимка,веднага щом я има в нета - гледам ultras сцената в България се раздвижва...дано съм прав ! Айде дано има страхотна атмосфера уикенда...аз ще агитирам М. да се видим преди мача на по бира,та ако искаш и с теб можем да обменим някой друг лаф преди мача стига да не преча нещо ;) Жалко,че не успяхте да вземете точка,иначе мача как беше ?
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 мар 2009 19:03

абе Блу :) тея от ЦСКА дали са от софия бе батка ? ебати една кола не видях с шопска регистрация :) минах покрай лаута по време на мача и като видях пред сектора за гости кво шоу е :) се пръснах да се смея :)
plovdiv_chernobql този път се е получило супер :) ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 мар 2009 19:11

е тая снимка ме разцепи :) някой от миналите мачове на цска ама е просто яко хорео :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 19:13

SHYNE написа:абе Блу :) тея от ЦСКА дали са от софия бе батка ? ебати една кола не видях с шопска регистрация :) минах покрай лаута по време на мача и като видях пред сектора за гости кво шоу е :) се пръснах да се смея :)
plovdiv_chernobql този път се е получило супер :) ;)

Е кво очакваш ? Ти знаеш ли на мачове в София кво беше преди няколко години ? Ние бяхме повече на гостуване ! А преди 89та,когато имаше задължително гражданство имаше много левскари в сектор "Г" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 19:14

SHYNE написа:е тая снимка ме разцепи :) някой от миналите мачове на цска ама е просто яко хорео :lol: :lol: :lol:
Изображение

Неква идея ква им е целта ?
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 мар 2009 19:16

аааааааа чеки :) преди 3 дни играхме с вас и мога да кажа че вашите може би едно 50 % си бяха софиянци ... а днес само един рейс беше от софия ( пълен с корави нинджи ,кежулаи,скинове )
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 18 мар 2009 19:22

Blue_Lion написа:
plovdiv_chernobql написа:

Не,за щастие нямаше фолио
За съжаление нищо не видях за ваият трансперант,сега преди малко се прибирам и бързах да сложа снимките и не съм гледал ТВ изобщо

Аз сега и тв нямам в нас,та мача го гледах с 300 зора по нета...а не можах и да отида ! Времето вярно беше много тегаво и при нас в София ! Ще кача снимка,веднага щом я има в нета - гледам ultras сцената в България се раздвижва...дано съм прав ! Айде дано има страхотна атмосфера уикенда...аз ще агитирам М. да се видим преди мача на по бира,та ако искаш и с теб можем да обменим някой друг лаф преди мача стига да не преча нещо ;) Жалко,че не успяхте да вземете точка,иначе мача как беше ?

Айде честита победа от мен,сега хвърлих един поглед на резултатите и видях,че сте изгърмели Черноморец с 3:1,а втория гол на Йовов...без коментар! Голяма работа е,красиво нещо,дано има повече такива моменти по българските футболни терени ;)
Ох а пък за Лаутата не знам,той е болен,днес си тръгна преждевременно от мача,да не повярваш чак :lol: Някъв вирус пак,дано се оправи та да дойде на мача,иначе мисля,че поне със сигурност ще влезне тука сега,щото като си седи вкъщи няма какво да прави,затова,че като го засечеш може да се уговорите с него,аз нямам нищо против да пийнем бира да се видим :)
За мача какво да ти кажа,колкото и да ми е трудно да призная Цскато си заслужаваха победата,играха по-добре,зарадвах се много на публиката,която почти беше изпълнила Лаута,към 9 000 души,а на 6 000 както бяха писали в Гонга!
На средата на всеки наш домакински мач се казва колко билети за продадени,днес диктора каза 8 700 и няколко там,сега вече не помня точната цифра,но за работен ден в 1 часа на обяд си е похвално да дойдат толкова много хора,това беше като цяло,което ми хареса,хубавото е и,че не се стигна до ексцесии. Цял мач псуване и обиждане,но само толкова,все пак имаше към 500 ченгета,бяха оградили целия гред мамицата им :lol:
Ето още една снимка,снимана с телефона на братчеда,той малък и седи на централната трибуна :lol:

Изображение

Шайн благодаря! :)
Син съм на юнашко племе

Върни се в “Футбол - Свят”