ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_Lion » 04 мар 2009 18:03

Ето ви малко статий и теми за размисъл за тези който им се чете и се вълнуват от темата за Ultras-ите ! ;) Айде давайте и останалите,защото аз казах,че тази тема няма да умре и тя НЯМА да умре ! Няма да умре докато ме има и ми се занимава с нея,и докато и на вас ви се занимава :) Айде SHYNE,angelov,rodn1 и т.н. .. Давайте :) Жалко само,че Lauta Hools се затри някъде,но кво да правиш :)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=hdmqysLL2kY&feature=related[/video]

NON MOLLARE MAI
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 мар 2009 23:11

Изображение

Сините ultras-и против новия закон за Футболно Хулиганство...отново неадекватен !

Изображение

Свобода за Иван Велков ~ ULTRAS LEVSKI
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 06 мар 2009 17:58

Гоооооооооооооооооооол...опс извинявам се,не очаквах,че ще бием :roll: Благодаря ти Госпди!!!! :roll: :) :) :)

Сега към същността на темата,незнам Лаутата къде е,питай ако искаш vinagi~s~vas той го познава по-добре ;)
А иначе искам да изкажа голямото ни благодарство от името на цялата агитка за плаката сините фенове! Много хубъв жест и ние няма да го забравим! :!: :!: :!:
Щях да сложа и снимка,но видях,че ти си сложил затова няма да се повтарям ;) Скоро ще сложа нови снимки,най-вероятно тази вечер или утре :)
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 мар 2009 19:04

plovdiv_chernobql написа:Гоооооооооооооооооооол...опс извинявам се,не очаквах,че ще бием :roll: Благодаря ти Госпди!!!! :roll: :) :) :)

Сега към същността на темата,незнам Лаутата къде е,питай ако искаш vinagi~s~vas той го познава по-добре ;)
А иначе искам да изкажа голямото ни благодарство от името на цялата агитка за плаката сините фенове! Много хубъв жест и ние няма да го забравим! :!: :!: :!:
Щях да сложа и снимка,но видях,че ти си сложил затова няма да се повтарям ;) Скоро ще сложа нови снимки,най-вероятно тази вечер или утре :)

Брат,до колкото знам между двете агитки няма голяма любов,най-малкото заради това,че сме от "враждуващи градове",но знам и че С-З и ЛХ са в добри отношения ! Не бях на мача,но подкрепям мнението на Сектор "Б" - и за Иван Велков,и отностно забраните,прокарани от Новите Закони ! Големите се уважават ;) А отностно Лаута,да аз и с винаги-с-вас съм си писал,точен ми изглежда и като го засека (и той май не влиза много) ще го питам ! Иначе,колко се накефих на гола ви...не е истина ! Някой ще каже,че съм Буфер,не говедо :D :D Като можеш - качвай квото искаш,щото казах,че тази тема няма да умира и тя няма да умре !
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 07 мар 2009 00:08

Ех жалко,надявах се да са направили по-добри снимки от днес,но уви само тази беше по темата :roll: Не разбирам защо не снимаха знамето за Иван Велков,при положение,че ултрасите решиха да си махнат всички знамена специално за него,за да му отдадат честно,но...няма нищо другият път аз ще го снимам обещавам ;)

Изображение

А относно феновете на Локо и Левски си прав ;) Но определено след тези на Берое Вие сте ни най-близките,то и други няма де ;)
Ама форума станал много як бе :D Супер е :lol:
А и нещо друго добре,че пуснаха пак Хулиганса,че без него съм за никъде :lol: :lol: :lol: :lol: Така ме изплашиха с онова смешно сайтче ултрас.тк или нещо подобно,голяма тъпотия :lol:
За мача днеска хах аз бях на работа и не можах да ида и си го слушах по радиото на телефона и към 88 мин се ядосах на съдията и го спрях,и после викам чай да чуя Томето кво говори по Гонга и като се прибирах,днес по изключение с рейс и като казаха,че мсе били в последните 5 сек на мача и аз като скочих в препъкнения рейс и започнах да викам и да се радвам и всички ме гледаха все едно не съм наред,е то че си е така си е,ама те буквално сякаш ми казваха с поглед "9 километър не е много далече..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абее луда работа,изживях го доста...
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2009 00:10

[video]http://vbox7.com/play:671d8213[/video] КРАСОТА !!! ULTRAS CRACOVIA
Последна промяна от Blue_Lion на 07 мар 2009 00:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2009 00:15

plovdiv_chernobql написа:Ех жалко,надявах се да са направили по-добри снимки от днес,но уви само тази беше по темата :roll: Не разбирам защо не снимаха знамето за Иван Велков,при положение,че ултрасите решиха да си махнат всички знамена специално за него,за да му отдадат честно,но...няма нищо другият път аз ще го снимам обещавам ;)

Изображение

А относно феновете на Локо и Левски си прав ;) Но определено след тези на Берое Вие сте ни най-близките,то и други няма де ;)
Ама форума станал много як бе :D Супер е :lol:
А и нещо друго добре,че пуснаха пак Хулиганса,че без него съм за никъде :lol: :lol: :lol: :lol: Така ме изплашиха с онова смешно сайтче ултрас.тк или нещо подобно,голяма тъпотия :lol:
За мача днеска хах аз бях на работа и не можах да ида и си го слушах по радиото на телефона и към 88 мин се ядосах на съдията и го спрях,и после викам чай да чуя Томето кво говори по Гонга и като се прибирах,днес по изключение с рейс и като казаха,че мсе били в последните 5 сек на мача и аз като скочих в препъкнения рейс и започнах да викам и да се радвам и всички ме гледаха все едно не съм наред,е то че си е така си е,ама те буквално сякаш ми казваха с поглед "9 километър не е много далече..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абее луда работа,изживях го доста...

хаха да знам за вашето приятелство с Беройци и съм чувал за боевете им срещу Ботевистите ;) Но каквото и да си говорим,и наще агитки са си близки чат-пат ! А хулиганса...направо като ми е гадно и влизам да почета - УНИКАЛНО Е :D :D :D :D Е и иначе влизам...трябва да разпусна ! :D Пффф тва ми напомня за мача ни с Оксер преди години...там падаме 2:1 и в София Копи вкара първото полувреме и трябваше да излизам,таа второто го изслушах в един рейс пълен с чорбари,който се кефеха,че бяха били леверкузен и като ми казаха,че сме се класирали - е направо откачих в рейса,а през цялото време треперех !!! :twisted: :D :D :D :D Ако ми бяха скочили,сам щях да ги гърбя сигурно :D И аз много се накефих на гола ви,както каза близки сме си..един вид :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2009 00:17

[video]http://vbox7.com/play:9dcb41e4[/video]

DELIJE Sever
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 07 мар 2009 00:33

А и забравих е тая снимка,тва са феновете на Наполи на техен мач и са направили специално знаме за нашия човек

Изображение

А с тия мачове тотално откачаме вече :lol:
Аз пък един път си вървя по улицата и си говоря по хандс фрито и хората дето вървят срещу мен ме гледат като :o И то се възрастни и аз се чудя кво им става на тия,и после загрях,че те всъщност си мислят,че си говоря сам,голяма излагация... :lol: :lol: :lol:
А за Лаутата забравих да кажа,че най-вероятно компа му се е бъгнал пак,поне аз не виждам друга причина да не влиза тука :)

Гледам,че можем вече да качваме и клипчета,от утре и аз почвам тогава ;) Харесва ми промяната във форума,особено тва,че ся вече можем да си слагаме и по-големи аватари и важните теми също са добро решение,не могат ли и тая тема да я направят важна,за да не умира никога,защото наистина е страхотна! :)
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2009 00:37

plovdiv_chernobql написа:А и забравих е тая снимка,тва са феновете на Наполи на техен мач и са направили специално знаме за нашия човек

Изображение

А с тия мачове тотално откачаме вече :lol:
Аз пък един път си вървя по улицата и си говоря по хандс фрито и хората дето вървят срещу мен ме гледат като :o И то се възрастни и аз се чудя кво им става на тия,и после загрях,че те всъщност си мислят,че си говоря сам,голяма излагация... :lol: :lol: :lol:
А за Лаутата забравих да кажа,че най-вероятно компа му се е бъгнал пак,поне аз не виждам друга причина да не влиза тука :)

Гледам,че можем вече да качваме и клипчета,от утре и аз почвам тогава ;) Харесва ми промяната във форума,особено тва,че ся вече можем да си слагаме и по-големи аватари и важните теми също са добро решение,не могат ли и тая тема да я направят важна,за да не умира никога,защото наистина е страхотна! :)

Е той като го знам къф е...анти-прогрес ! :D Дано скоро влезне пак ;) А темата,не искам защото ще почне делене на Левски-цдна,Ботев и Локо Пд,сеш се ;) Колкото по-малко,толкова по-добре :) Тук е за хора,който се интересуват и не смятат ultras-ите за обикновени лумпени ;) А снимката я гледах някъде,освен в хулиганс-а :D Корав сайт,ей ! :D
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”