[video]http://www.youtube.com/watch?v=hdmqysLL2kY&feature=related[/video]
NON MOLLARE MAI
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plovdiv_chernobql написа:Гоооооооооооооооооооол...опс извинявам се,не очаквах,че ще биемБлагодаря ти Госпди!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега към същността на темата,незнам Лаутата къде е,питай ако искаш vinagi~s~vas той го познава по-добре![]()
А иначе искам да изкажа голямото ни благодарство от името на цялата агитка за плаката сините фенове! Много хубъв жест и ние няма да го забравим!![]()
![]()
![]()
Щях да сложа и снимка,но видях,че ти си сложил затова няма да се повтарямСкоро ще сложа нови снимки,най-вероятно тази вечер или утре

plovdiv_chernobql написа:Ех жалко,надявах се да са направили по-добри снимки от днес,но уви само тази беше по тематаНе разбирам защо не снимаха знамето за Иван Велков,при положение,че ултрасите решиха да си махнат всички знамена специално за него,за да му отдадат честно,но...няма нищо другият път аз ще го снимам обещавам
![]()
А относно феновете на Локо и Левски си правНо определено след тези на Берое Вие сте ни най-близките,то и други няма де
![]()
Ама форума станал много як беСупер е
![]()
А и нещо друго добре,че пуснаха пак Хулиганса,че без него съм за никъде![]()
![]()
![]()
Така ме изплашиха с онова смешно сайтче ултрас.тк или нещо подобно,голяма тъпотия
![]()
За мача днеска хах аз бях на работа и не можах да ида и си го слушах по радиото на телефона и към 88 мин се ядосах на съдията и го спрях,и после викам чай да чуя Томето кво говори по Гонга и като се прибирах,днес по изключение с рейс и като казаха,че мсе били в последните 5 сек на мача и аз като скочих в препъкнения рейс и започнах да викам и да се радвам и всички ме гледаха все едно не съм наред,е то че си е така си е,ама те буквално сякаш ми казваха с поглед "9 километър не е много далече..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абее луда работа,изживях го доста...

plovdiv_chernobql написа:А и забравих е тая снимка,тва са феновете на Наполи на техен мач и са направили специално знаме за нашия човек
А с тия мачове тотално откачаме вече![]()
Аз пък един път си вървя по улицата и си говоря по хандс фрито и хората дето вървят срещу мен ме гледат катоИ то се възрастни и аз се чудя кво им става на тия,и после загрях,че те всъщност си мислят,че си говоря сам,голяма излагация...
![]()
![]()
![]()
А за Лаутата забравих да кажа,че най-вероятно компа му се е бъгнал пак,поне аз не виждам друга причина да не влиза тука![]()
Гледам,че можем вече да качваме и клипчета,от утре и аз почвам тогаваХаресва ми промяната във форума,особено тва,че ся вече можем да си слагаме и по-големи аватари и важните теми също са добро решение,не могат ли и тая тема да я направят важна,за да не умира никога,защото наистина е страхотна!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта